Využijte širokou nabídku stacionárních nebo přemístitelných kompresorových stanic. Nabídka zahrnuje dentální, bezolejové, olejové, odhlučněné, potravinářské, přídavné, šroubové a vertikální kompresory, včetně veškerého příslušenství.

DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
DAeko s.r.o. dodá a instaluje tepelná čerpadla v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Montujeme tepelná čerpadla vzduch/voda, která jsou nejrozšířenější a vhodná pro novostavby i rekonstrukce, i ve vnitřním provedení. Jako nejúčinnější systém doporučujeme tepelná čerpadla země/voda, která využívají stabilní teplotu podzemní vody nebo zeminy. Pro ...
DAeko s.r.o. - Dodávka a instalace tepelných čerpadel
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Tepelná čerpadla Viessmann přináší velké úspory za vytápění a ohřev teplé vody, mají nízké provozní náklady a velmi tichý provoz. Tepelná čerpadla jsou vhodná pro novostavby i rekonstrukce, pro rodinné domy i komerční objekty. Instalujeme nejtišší tepelná čerpadla. Jako dodavatel tepelných čerpadel Viessmann zajišťuje společnost PAVELKA - VTP ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Společnost GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice se specializuje na servis hydraulických čerpadel a hydromotorů české i zahraniční výroby. Provádí opravy a repase zubových čerpadel a hydromotorů většiny hydraulických zařízení, i lamelových a pístových čerpadel a hydromotorů. Opravy řešíme i výměnným způsobem. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný ...
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Výroba, kovovýroba, zakázková výroba, montáž, prodej: - ohřívače vody. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ohřívače vody MIROTERM, ECONOMIC line - průtokové a zásobníkové ohřívače vody do 20 litrů - kotle, elektrokotle - tepelná čerpadla - nádrže pro tepelná čerpadla - radiátory, koupelnové sušáky - úpravny vody - ...

Opravy a prodej: - turbodmychadla Garrett, KKK, IHI, MHI, Holset, Schwitzer - vstřikovače - vstřikovací čerpadla. Další provozovna: - Koperníkova 1596, Český Těšín.

Výroba, prodej: - spotřební čerpadla - domácí vodárny - vodárenské čerpací stanice - samonasávací čerpadla - čerpadla pro čerpání hořlavin. - ponorná a kalová čerpadla - závlahové agregáty.

Maloobchod, prodej: - zahradní technika MOUNTFIELD - zahradní traktory, sekačky, řetězové pily, křovinořezy, kultivary, bazény s příslušenstvím - bazény, bazénová chemie - čerpadla, vodárny, postřikovače, drtiče, tlakové myčky, elektrocentrály, kompresory - jízdní kola, skútry PEUGEOT - krbová kamna - zahradní grily.

Výroba, projektová činnost, montáž, prodej: - čerpadla - regulační armatury - automatické čerpací stanice - plastové čerpadla - frenvenční měniče - ucpávky, spojky - průmyslové armatury.

Prodej, oprava: - čerpadla - generální opravy čerpadel - čerpací technika - průmyslové armatury - náhradní díly čerpadel - servis čerpadel.

Kovo-stroj servis: - axiální čepové spojky - pružné spojky - spojky s gumovou obručí. Prodej: - kalová čerpadla.

Velkoobchod, export, import, prodej: - čerpadla - spojky - ucpávky - pohony aregulace - kompresory a dmychadla - převodovky - armatury - potrubí a hadice - komponenty - míchadla.

Oprava, servis, prodej: - elektromotory do 100kW - elektrické motory - vybrané druhy výměnou - expresní opravy do 10kW - čerpadla kalová, oběhová - transformátory - elektrické magnety, cívky - vířivé pračky - svářečky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čerpací technika - čerpadla membránová, pístová s pneumatickým pohonem - čerpadla peristaltická hadicová - čerpadla s rotačními písty - čerpadla zubová, odstředivá - čerpadla sudová s pneupohonem.

Prodej, montáž a servis: - tepelné čerpadla.

-nákup zboží za účelem dalšího prodeje a prodej mimo zboží uvedené v příloze 1 - 3 živnostenského zákona -Výroba strojů a zařízení pro využití mechanické energie -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

Práce, řemeslo: - topenář - topenářské - vodoinstalatérské Montáž, realizace: - radiátory - podlahové vytápění - tepelná čerpadla - solární zařízení