Činí vám problém doprava a manipulace s těžkým zbožím? Dopravní a manipulační zařízení v podobě vysokozdvižných vozíků, hydraulických vozíků, nakloněných plošin, řetězových systémů a posuvných pásů vyřeší tyto potíže v každém odvětví průmyslu a výroby.

Výroba, prodej: -teplovodní kotle na pevná paliva -pásové dopravníky: -stavebnictví -štěrkovny -recyklace. Slévárna: -lití barevných kovů do kokil.

Konstrukce, Výroba, Prodej: - balicí stroje ABM EN, ABM DeN, ABM D, AMT, MPB, PBMX, ABG. - dávkovací zařízení klapkové, šnekové, šoupátková, dávkovací váhy, pístové - dopravníky - příslušenství

Projekce v oborech: -hornictví. -lodní stavitelství. Výroba: -strojní zařízení: -plovoucí korečkové bagry. -vynášecí transportéry. -elevátory, plovoucí tělesa. -tepelně izolační přikrývky TEP® -zakrytí skleníků, bazénů...

Zabýváme se konstrukcí a výrobou dopravníků.

Servis a revize manipulační techniky - vysokozdvižné vozíky - skladovací, stavební a zemědělská technika. Činnost - řezání plazmou - soustružení - frézování - lisování hydraulických hadic.

Prodej, servis, pronájem starší manipulační techniky - bazarové vozíky.

Servis: - vysokozdvižné vozíky - paletizační vozíky. Výroba: - hydraulické válce.

Výroba: - ocelové konstrukce - manipulační dopravníky - textitových lamel pro vývěvy Prodej: - hutní materiál - náhradní díly k vývěvám

Konstrukce, výroba, prodej: -vibrační stroje a zařízení -vibrační třídíče, dopravníky, rošty, podavače -vibrační technika.

Prodáváme paletové vozíky, ruční vysokozdvižné vozíky a další skladovou techniku nezbytnou k manipulaci s materiálem uloženým na euro paletách. K naší silné stránce patří zejména nabídka paletových vozíků, kde standardní paletový vozík nabízíme za velmi přijatelné ceny. Veškeré stroje máme v našem skladu v Králíkách, kde nás můžete navštívit a ...

Průmyslové dopravníkové pásy.

-Konstrukce prototypových strojů a zařízení v oblasti manipulační techniky, montážní techniky a v oblasti dalších příbuzných oborů. Zajištění výroby a uvedení strojů do provozu je samozřejmostí.

Služby: - školení obsluh manipulačních vozíků - technické revize manipulačních vozíků - revize plynových zařízení - revize zemních strojů

Oprava, servis, GO: - vysokozdvižné vozíky - motory PERKINS, E 514, ZETOR - paletových vozíků.

Výroba - třískové dopravníky Výroba - třískové hospodářství dopravní a filtrační technika pro třísky - spojky - brzdyprototypová výroba Výroba - zařízení na rovnání plechů Prodej - čerpací technika Výroba - zařízení pro filtrace a úpravy vzduchu

Obchodní činnost ve strojírenství. Prodej: -stroje na zpracování a manipulace se dřevem-kulatinou -podavače, dopravníky, sušící bubny, třídiče. Projekce: -strojírenská.

Prodej, bazar, oprava, servis: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky - školící středisko.

Doprava, třídění zboží: - na paletách - zasilatelská centra - třídící zařízení - zařízení pro vnitropodnikovou dopravu - dopravní systémy, dopravníky. Montáž a servis dopravních zařízení. Projektování a výroba dopravníků. Výroba součástí dopravníků.

Opravy, servis, prodej, výkup: - vysokozdvižné vozíky Servis: - manipulační technika. Prodej: - náhradní díly. Provádění přestavby na plyn. Revize plynu a technické kontroly.

Dodávka a NONSTOP servis dopravních pásů: - inspekční a poradenská činnost - montáž dopravních pásů

Školení řidičů VZV a technické kontroly VZV Školení řidičů VZV Technické kontroly VZV Revize tlakových nádob, kotlů a odborné prohlídky kotelen. Revize a školení.

Prodej, servis, e-shop - autotechnika - elektrické nářadí - strojní vybavení - manipulační technika - kovoobráběcí stroje - vzduchotechnika.

Kovovýroba. Výroba - ocelové konstrukce - nádrže - odpadové, skladové i obytné kontejnery - dopravníky.

Výroba: - drátěné dopravní pásy pro všechny účely použití, strojírenství, sklárny, pekárny, kovárny, kalírny... - žeberkové a lisované pletivo - pletivo v rámech.