Činí vám problém doprava a manipulace s těžkým zbožím? Dopravní a manipulační zařízení v podobě vysokozdvižných vozíků, hydraulických vozíků, nakloněných plošin, řetězových systémů a posuvných pásů vyřeší tyto potíže v každém odvětví průmyslu a výroby.

Konstrukce, výroba - jednoúčelové stroje a zařízení převážně z nerezové oceli - dopravní a manipulační technika - plnící a uzavírací stroje - samonasávací nerezová čerpadla

Výroba: -balící stroje. -dopravníky. -dávkovače. -stroje na převíjení folií. -dávkovací zařízení tekutých produktů. -chladící dopravníky pro pekařství.

Kovodělná výroba: - tvarování, ohýbání drátu 3-8mm na CNC stroji - rovnání a dělení drátů o průměru 2-6 mm - bodování, drátěné sítě, drátěný program - pojízdné manipulační boxy a vozíky - nosiče na jízdní kola - lisování, ohýbaní, tvarování kovových dílů - betonové rybníkové požerákové výpustě(stavidla) - svařování CO - zakázková ...

Zakázková kovovýroba: - ocelové konstrukce - vrata, brány - schodiště - žebříky - okna, dveře - dopravníky.

Pobočka. Strojírenská firma. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kladkostrojové dráhy - portálové jeřáby - válečkové a pásové dopravníky - rozvaděče - podvěsné dopravníky jednodráhové, dvoudráhové, manuální.

Strojírenská firma. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kladkostrojové dráhy - portálové jeřáby - válečkové a pásové dopravníky - rozvaděče - podvěsné dopravníky jednodráhové, dvoudráhové, manuální.

Výroba, montáž, servis: -pohyblivé chodníky -jezdící schody -eskalátory, escalátory.

Manipilační technika Školení řidičů VZV Technické kontroly VZV Tlakové nádoby, kotelny Plyn a plynová zařízení BOZP a PO

Zprostředkování obchodu s čínskými výrobci. Dovoz textilu, skladových vozíků, autodoplňků, hraček, diamantových kotoučů, nářadí apod. Poskytujeme služby spojených s dovozem zboží z kontinentální Číny a Hongkongu.

Provádíme, nabízíme služby, opravy a údržba: - vysokozdvižné a manipulační techniky - repase vysokozdvižné techniky - prodej nových vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky - prodej repasovaných vysokozdvižných vozíků - prodej náhradních dílů, baterií a pneumatik -v výměna agregátů -pronájem vysokozdvižných ...

Specialista na průmyslové stroje. Vybavení pro plastikářské provozy, vstřikovací lisy, vstřikolis, lis na plasty, pásové dopravníky, průmyslové chladící jednotky, vše za bezkonkurenční ceny.

Výroba, prodej: - transportní dopravníkové systémy - válečkové dopravníky - zařízení pro manipulaci s paletami - konstrukce a stavba jednoúčelových strojů - zásobníky nástrojů pro obráběcí centrä - jednoúčelové stroje - rovnací stroje.

Výroba - manipulátory Výroba - jednoúčelové stroje Kovovýroba - zámečnické práce

Nabízíme parkovací systémy, parkovací plošiny, autovýtahy, sklady, regálové zakladače, manipulační techniku, dynamické vážení, ekopointy.

Prodej, montáž: -automatické parkovací systémy -svislé dopravníky pro automobily -logistické a technologické profily pro skladování i v jiných oblastech. Hlavní sídlo Praha.

Potřebujete odborně svařit dvě trubky? Sháníte někoho, kdo vám proděruje nebo naohýbá plech? Pak je tu pro vás společnost Profi-kovo s.r.o., která se zabývá kovovýrobou, zpracováním plechů, svářením v ochranné atmosféře. Nabízíme laserové pálení, hranění plechů, sváření CO2, bodové sváření, ohýbání, zakružování, zajištujeme povrchové úpravy ...

Výroba: -nerezové vozíky pro zdravotnictví a gastronomii -vozíky úklidové -manipulační -vozíky pro třídění odpadu a prádla -pro zdravotnická, ubytovací a stravovací zařízení -regálové systémy -úklidové nářadí -mopy -úklidové stroje-vybavení pro nemocnice, penziony, hotely a ústavy.

PRODEJ, PRONÁJEM, LEASING, SERVIS, OPRAVY, TECHNICKÉ PROHLÍDKY NISSAN, LINDE, DESTA, LANSING - vysokozdvižné-/vysokozdvižný/ vozíky - prodej vysokozdvižných vozíků - nízkozdvižné vozíky - manipulační technika: - ručně vedené elektrické vozíky - paletové vozíky - regálové zakladače - nové vysokozdvižné vozíky pro ...

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů

Půjčovna, půjčování, pronájem: -stavební mechanizace, topné agregáty -trubkové lešení -bednění -výtahy malé, velké Služby: -práce vysokozdvižným vozíkem -řezání asfaltu a betonu

Firma Hanzík se zabývá prodejem, výkupem, servisem a repasí manipulační techniky již více než 12 let. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis veškeré manipulační techniky na zavolání. Opravy paletových vozíku a menší opravy vysokozdvižných vozíku provádíme přímo na místě. Opravujeme: - paletové vozíky všech značek - vysokozdvižné ...

Dodávka, prodej: -ocelová sila, zásobníky -šnekové dopravníky, míchačky -filtry -pojistné klapky, šoupátka, uzávěry -plnící hubice -vibrační dna -plničky pytlů -vážící a dávkovací systémy -sondy hladiny. Provádíme kompletní dodávky linek na výrobu suchých míchaných stavebních směsí a zpracování sypkých hmot.

Prodej, servis, náhradní díly: - stavební stroje - manipulační technika. Stroje značek: - LINDE, DESTA, BALCANCAR - JUNGHEINRICH, STIHL, BT, MT - TOYOTA, YALE, CAT - UN, UNC, UDS, UNK, UZS, CAT, JCB, WEIMAR - HYDREMA, MF - BOBCAT, HYTRACK, NEWHOLLAND, TEREX.