Činí vám problém doprava a manipulace s těžkým zbožím? Dopravní a manipulační zařízení v podobě vysokozdvižných vozíků, hydraulických vozíků, nakloněných plošin, řetězových systémů a posuvných pásů vyřeší tyto potíže v každém odvětví průmyslu a výroby.

Prodej: - třídící stroje, lopaty - šroubové mlýny - stroje na těžkopřesýpatelný materiál.

Dodávky, montáže, údržba, rekonstrukce a modernizace, odborné poradenství: - výtahy-lanové, hydraulické, osobní, lůžkové - nákladní autovýtahy - eskalátory a pohyblivé chodníky. Prodej: -náhradní díly a komponenty. .

Dodávka, prodej: - vázací prostředky (řetězové závěsy, ocelová lana, textilní úvazky, technika proti pádu) - zdvihací zařízení (jeřábové traverzy, kleště, kladkostroje, jeřábové digitální váhy).

Výroba, prodej: -EURO závěsy na manipulaci se všemi typy palet -závěs na palety -vidlicový závěs -vidle na palety -paletovací vidlice -jeřábové vidlice -paletovací vidle -závěsy univerzální, samovyvažovací, vyvažované převěšováním, vyvážené.

Prodejní sklad: -manipulační technika Kovocheb.

Nabíječe: -opravy -prodej nové -prodej zrenovované -náhradní díly prodej a opravy ND. Zprostředkovatelská činnost: -nabíječe -vysokozdvižné vozíky. Komisní prodej, bazar. Prodej zařízení DECA: -svářečky -nabíječe -pomocné skartovací zařízení, zdroje.

Servis a opravy manipulační techniky, technické kontroly, revize LPG, prodej náhradních dílů na vysokozdvižné vozíky, bazar strojů a další činnosti spojené s provozem skladové techniky.

Technické prohlídky: - všechny typy vozíků od všech výrobců. Školení: - řidičů všech typů spalovacích akumulátových vozíků - základní a rozšiřovací kurzy - opakovaná roční školení a přezkoušení.

Prodej: - vysokozdvižné vozíky a skladová manipulační technika značky cesab.

Skladovací služby Skladování materiálu V paletových regálech V policových regálech Na volné ploše uvnitř i venku Manipulační služby Manipulace s materiálem a kabely Dělení a převíjení kabelů Balení materiálů Kompletace zboží Nakládka a vykládka zboží vysokozdvižnými vozíky.

Návrh, projekt, výroba, montáž, revize, servis, rekonstrukce: -regálové zakladače -válečkové a řetězové dopravníky -mezioperační doprava - jeřáby - zdvihací zařízení Automatizace technologických procesů.

Prodej: - vysokozdvižné vozíky DESTA a HYUNDAI Oprava, servis: - vysokozdvižné vozíky všech typů a značek -smluvní servis DESTA a HYUNDAI Forklift Europe - montáž a servis-zařízení LPG - technická kontrola, školení řidičů VZV

Výroba, prodej, servis, opravy - SCHWING - elektrické stroje: - autočerpadla - autodomíchávače - betonárny - čerpadla průmyslových kalů - čerpadla s domíchávačem - recyklační zařízení - separátní výložníky - staveništní čerpadla - systém mokrého nástřiku. Technologie pro výrobu, přepravu a ukládání betonových a maltových ...

Oprava, sevis: - vysokozdvižné vozíky - manipulační technika. Montáž, instalace, oprava, sevis: - satelity.

Opravy, servis, prodej: -MANIPULAČNÍ TECHNIKA - servis - prodej a výkup vysokozdvižných vozíků. -REKLAMA - řezaná reklama, polepy aut, výloh a pod., vizitky, reklamní předměty. -AUTODOPRAVA - PNEUSERVIS - Nové i použité pneu a disky COMPUTER SERVIS - Nové i použité PC, monitory, projektory, spotř.materiál.

Výroba, prodej vázací a zvedací techniky: -textilní smyčky -ploché a upínací pásy -třmeny -kladkostroje. Revize zdvihacích zařízení.

Společnost DEXION s.r.o. je členem skupiny Aker Material Handling, která má celosvětovou působnost v oblasti vybavení skladů, dopravníkové techniky a zařízení závodů. Dále se zabývá: - kompletními logistickými řešeními pro sklady a archivy. Nabízí: - policové regály - policové regály přestavitelné - posuvné regály - paletové ...

Maloobchod, velkoobchod. Stroje: -pásové pily -kladkostroje -generátory, svařovací agregáty. Dodavatelé: DoALL, JAESPA, HADEF, MOSA. Nástroje: -pilové pásy DoALL-USA -pilové kotouče. Vázací a manipulační prostředky: -řetězové -textilní -vakuové -lanové -manipulační svěrky -manipulační magnety -revize vázacích ...

Prodej, servis, opravy: -vysokozvižné vozíky -repasované-použité vysokozvižné vozíky -provádění technických kontrol vysokozdvižných vozíků. -školení řidičů vysokozdvižných vozíků -prodej náhradních dílů.

Výroba: -ocelových konstrukcí -zařízení technologické dopravy -pásových dopravníků a elevátorů -výroba válečkových tratí -svařenců.

Prodej a servis lodí, lodních motorů a příslušenství. Služby: -opravy lodí -předsezónní a posezónní servis -servis a opravy lodních motorů -zástavby lodních motorů -stavba automobilových přívěsů pro přepravu lodí -stavba manipulačních vozíků.

MPM Miler Prodej: - pojezdová kola - manipulační technika. Servis: - vysokozdvižné a nízkozdvižné vozíky Zakázková výroba: - regály, čtyřkolové vozíky, rudle atd. Výkup: - použité paletové vozíky. Prodej: - repasované paletové vozíky.

Vývoj, výroba a servis technologických celků, jednoúčelových strojů, montážních linek a manipulátorů. Provozovna: Haratice 84 468 46 Plavy

Montáže: - technologická zařízení pro různá odvětví průmyslu - dopravníkové systémy - zařízení pro výrobu trubek - strojní zařízení pro slévárny - důlní zařízení. Práce: - strojní zámečnické - svářečské - obráběčské.

Prodej, velkoobchod, maloobchod, servis: - pneumatické ruční nářadí, - příslušenství a rychlospojky. Dodáváme: - kompletní sortiment systémů pro stlačený vzduch, hydrauliku, kapaliny a dýchací vzduch. - ruční nářadí BAHCO Největší český autorizovaný prodejce značek CEJN, DEPRAG a GISON. Fakturační adresa: Václavská 381 Lázně ...