Činí vám problém doprava a manipulace s těžkým zbožím? Dopravní a manipulační zařízení v podobě vysokozdvižných vozíků, hydraulických vozíků, nakloněných plošin, řetězových systémů a posuvných pásů vyřeší tyto potíže v každém odvětví průmyslu a výroby.

Železářské zboží - potřeby pro kutily - sanitární materiál - materiály pro ústřední topení, kamna, sporáky a kotle na tuhá paliva i plyn (ekologické vytápění) - nářadí a nástroje pro profesionály i kutily - náhradní díly - dětské nářadí - ochranné pomůcky - manipulační technika - ...

Výroba a prodej silničních a stavebních strojů.

Dodávky, prodej: -hydraulické jeřáby -nosiče kontejnerů -komponenty a čerpadla -naftové skladovací a přepravní nádrže. Opravy a servis: -hydraulické válce -hydraulické jeřáby -hydraulická čerpadla.

Dodávky, prodej: -hydraulické jeřáby -nosiče kontejnerů -komponenty a čerpadla -naftové skladovací a přepravní nádrže. Opravy a servis: -hydraulické válce -hydraulické jeřáby -hydraulická čerpadla.

Výroba, prodej: štípací stroje -na štípání kamene a betonu hydraulické štípací linky na betonové prvky dopravníky technologické linky Výroba, dodávka, prodej. -hydraulické štípačky na kámen jsou určeny pro výrobu dlažebních kostek, mozaiky a obkladového kamene byly vyvinuty ve spolupráci s provozy kamenického průmyslu ...

Výroba -strojírenské celky pro energetiku, průmysl, stavebnictví -šnekové dopravníky, tlakové nádoby, akumulační nádrže -nerezové nádrže, potrubní cesty a spalinovody, sila -ocelové konstrukce, svařence.

Údaje o konkurzu/úpadku:01.10.2014 Rozhodnutí o úpadku 01.10.2014 Rozhodnutí o způsobu řešení úpadku Dovoz, velkoobchod, prodej: -nábytková kolečka -sanitární technika.

Strojírenská výroba: Stroje, součásti a zařízení k výrobním linkám pro potravinářský, masný průmysl a jiné obory lidské činnosti: -vany -odštětinovače -masírovačky, masírovačka masa různé velikosti -transportní a manipulační zařízení, vozíky -pracovní stoly nerezové, stůl -závěsná zařízení do prodejen. Dopravníky a dráhy, dráha pro ...

Prodej: -autobaterie, autobaterií VARTA -pro osobní, nákladní vozy, vůz, automobily. Baterie, která není na skladě-zajištění dovozu do 12-ti hodin. Prodej, oprava, záruční a pozáruční servis manipulační techniky: -nízkozdvižné hydraulické paletizační, paletové vozíky, vozík, vozíků. Náhradní díly, ND na vozík. Výroba klíčů.

Zámečnictví, kovovýroba: -pásové dopravníky -lomené dopravníky -venkovní, vnitřní zábradlí -podlahové vpustě -domovní mříže -skříňky na uzávěry vody, plynu -brány.

Výroba - dopravníky podélné a příčné Servis - odkorňovače Výroba - pilařské mechanizace

Strojírenská výroba, montáž. Výrobky, činnosti: -obrábění na klasických obráběcích strojích - soustruhy, frézy, vrtačky a revolvery CNC soustružnických centrech z tyčoviny do průměru 50 mm -výroba, repase konstrukčních celků -výroba, konstrukce, generální opravy a úpravy dopravníků, setřásacích strojů, transportních boxů ...

Vývoj, výroba, servis, oprava: -kabiny pro vysokozdvižné vozíky.

Výroba zařízení pro dopravu, třídění, skladování sypkých a kusových materiálů. Strojírenská zakázková výroba. Konstrukční činnost. Kovoobrábění.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - náhradní díly pro manipulační techniku. Prodej, servis a oprava: - manipulační technika - vysokozdvižné a nízkozdvižné vozíky.

Společnost BALKANCAR CZ s.r.o. se zabývá prodejem, servisem a pronájmem vysokozdvižných, nízkozdvižných vozíků, skladovací manipulační a terénní techniky. Veškeré služby poskytujeme na celém území České republiky. Na českém trhu působíme již 50 let. Sortiment vozíků a tahačů - prodej: - vyskozdvižné s pohonem na CNG ( stlačený zemní plyn ...

Servis, bazar, prodej náhradních dílů na manipulační techniku, vozíky a vysokozdvižné stavební plošiny všech značek a typů. Přímý dovoz náhradních dílů za nejlepší ceny. Prodej nových plošin Skyjack, JLG, Liftlux, Grove

Náhradní díly na veškerou manipulační techniku. Přímý prodejce náhradních dílů, servis a bazar všech vozíků. Still hyster jungheinrich manitou clark mitsubishi caterpillar linde fenwick atlet boss komatsu icem steinbock wagner yale saxby yang-yam lugli lansing rocla pimespo peg nyk-nichiyu mic matral lafis.

Prodej trakčních baterií, akumulátorů, průmyslových baterií, solárních baterií a výkup

Zakázková výroba, kovovýroba, zámečnictví. Opravy, repase: -veškerých ocelových kovových výrobků. Lokalita firmy: Zlínský kraj.

Práce, oprava, servis, montáž: -elektrikářské -domovní a průmyslové instalace -veřejné osvětlení, bytové instalace -revize - elektrická zařízení. Práce s montážní plošinou: -typ M25 MULTICAR -výškový rozsah 14m, 5, 2m do boku.

Prodej: -čistící, úklidové, vysokotlaké stroje, mycí automaty, průmyslové vysavače -stroje pro zpracování palivového dřeva -hydraulické štípače -řezací a štípací automaty -automaty pro výrobu třísek -drtiče dřevní hmoty -stolní okružní pily -lesní navijáky -lešení, montážní věže -malotraktory a příslušenství- ...