Činí vám problém doprava a manipulace s těžkým zbožím? Dopravní a manipulační zařízení v podobě vysokozdvižných vozíků, hydraulických vozíků, nakloněných plošin, řetězových systémů a posuvných pásů vyřeší tyto potíže v každém odvětví průmyslu a výroby.

METTCON CB s.r.o.
Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů, montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků i plně automatizovaných celků. Zajistíme komplexní dodávku zařízení, včetně oživení a uvedení do provozu. Samozřejmostí je individuální řešení zakázek dle požadavků našich klientů.
METTCON CB s.r.o.
Výroba, prodej: -průmyslové výtahy: -výtahy nákladní, skladové a stavební -transportní plošiny. Prodej, půjčovna, pronájem, oprava, servis: -vibrační desky a rotátory -vibrační pěchovadlo.

Dodáváme na český trh lanové dráhy pro lyžaře, turisty, pro městskou i materiálovou dopravu včetně servisu a náhradních dílů. Dále zprostředkuje dodávku švýcarských ocelových lan pro lanovky a vleky všech typů.

Dodavatel strojů a zařízení Metso Minerals pro zpracování nerostných surovin, recyklace stavební suti, recyklace kovového odpadu Lindeman aj. Obchod, prodej: -vibrační podavače -čelisťové, kuželové a odrazové drtiče -vibrační třídiče -mobilní drtiče a třídiče -stroje pro mokré úpravárenství -stroje pro zpracování kovošrotu -pásové ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008 a součástí holdingu PROSPERITA. Obchodní a servisní činnost převedena v rámci transformace na společnost KAROSERIA, a.s. Heršpická 13 65992 Brno kontaktní spojení: 543251633 www.karoseria.cz Obory podnikání: -pronájem realit (dva obchodní a skladové areály v Brně a v Rosicích ...

Obchodní a servisní středisko. Prodej, servis: - manipulační techniky - vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků (paleťáků) - rudlíků - zdvižných plošin - regálů, koleček, jeřábků.

Obchodní zastoupení, prodej: -mobilní jeřáby TEREX DEMAG, ZWEIBRÜCKEN SRN, vyráběny dle ISO 9001:2001 Import, dovoz, prodej, poradenství, oprava, servis: -automobilové a pásové jeřáby DEMAG 25-3200 t -železniční, přístavní jeřáby GOTTWALD-Port Technology -speciální víceúčelová vozidla pro silnici i kolej ZWEIWEG -mobilní ...

Prodej, dodávka, import, export, : -dopravní, transportní, procesní pásy a hnací řemeny.

Prodej: - třídící stroje, lopaty - šroubové mlýny - stroje na těžkopřesýpatelný materiál.

Zastoupení Stord International AS, Bergen, Norsko. Výroba, prodej, servis, opravy: -šnekové průmyslové lisy zn.Stord -repasované stroje Stord -originální náhradní díly. Navařování lopatek šnekových lisů. Odborné poradenství.

Stroje a zařízení na výrobu betonového zboží. Firma zajišťuje: -projektovou dokumentaci, technologickou a ekonomickou přípravu akce,dodávky,montáž,zprovoznění, záruční a pozáruční servis (opravy). Výrobky: -strojní zařízení na přípravu betonové směsi (betonárky) -stacionární, vibrolisovací stroje (vibrolisy) -stroje ...

Výroba, dodávky: - ozubené, ploché a klínové řemeny - transportní pásy a vedení - řemenová kola, pouzdra

Údaje o konkurzu/úpadku:01.10.2014 Rozhodnutí o úpadku 01.10.2014 Rozhodnutí o způsobu řešení úpadku Dovoz, velkoobchod, prodej: -nábytková kolečka -sanitární technika.

Výhradní dovozce italské firmy ANTEO SpA, pro Česko a Slovensko. Hydraulické zvedací plošiny.