Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Výroba, e-shop: - avionika pro malá letadla - letové přístroje - motorové přístroje - radiostanice - GPS navigace a další.

Prodej: - plachetnice - katamarany - inboard - outboard - lodní příslušenství - lodní motory - čluny.

Prodej lodí, plachetnic a příslušenství. Škola jachtingu, firemní akce a teambuilding Servis lodí a bazar lodí na Lipně.

Výroba: - brzdové destičky a tlumiče pro přední světové výrobce automobilů a vlakových souprav.

Záruční a pozáruční servis: -autobusy -přípojná vozidla. Opravy: -nákladní a užitková vozidla -retardéry -pneuservis -karosářské práce. Montáž, opravy, ověřování: -tachografy.

Opravy: - autobusy - nákladní a přípojová vozidla.

Opravy: - autobusy - nákladní a přípojové vozidla.

Generální opravy: - autobusy - nákladní a přípojová vozidla.

Oprava, servis, záruční a pozáruční servis autobusů a nákladních automobilů, autoservis, autoopravna: - vozidel KAROSA, SCHMITZ, PANAV, SCHWARZMÜLLER - běžné opravy vozidel - KAROSA, LIAZ, TATRA, AVIA, ostatní značky po dohodě - opravy přípojných vozidel (návěsy, přívěsy) - svářečské a karosářské práce - příprava ...

Záruční a pozáruční servis: -autobusy KAROSA a IRISBUS -přípojná vozidla. Opravy: -nákladní a užitková vozidla -retardéry -pneuservis -karosářské práce.

Vzdělávací a technická agentura. Její činnost je zaměřena převážně do procesu vzdělávání, školení a zajištění zákonných požadavků v kolejové dopravě. Služby: - technické, dopravní a přepravní školení jízdního personálu - výcvik personálu podle jednotlivých odborností - získání kvalifikace "Osoba poučená" - technické školení strojníků - ...

Služby: - pronájem, servis, opravy a prodej nových i použitých vozů - železniční doprava a spedice - nákladní železniční a plošinové vozy - přeprava kontejnerů - motorové vozy - kompletní dopravní projekty

Oděvy a vybavení pro gymnastiku: - náčiní, oblečení, obuv - doplňky, kosmetika - bazar trikotů

Zasilatelské služby, spediční služby. Doprava zboží: - letecká, - železniční, - silniční, - kombinovaná. Prodej a pronájem: - nové kontejnery - použité kontejnery (námořní, obytné, mrazicí aj.) - lodní prostory a tonáže - jachty s posádkou i bez posádky - výletní plavby - nákup a prodej lodí Námořní doprava, námořní ...

Jsme český výrobce specializující se na silniční a železniční stavební techniku s 55 letou tradicí. Naše železniční kolejová vozidla Vám mohou pomoci při svařování na železnici, údržbě a obnově trolejového vedení. Železniční stavební technika napomáhá v obnově a výstavbě železničních tratí, čištění železničních tratí a údržbě vegetace, stejně ...

Společnost AG TECH s.r.o. se zabývá činnostmi v oborech leteckého i pozemního snímkování, průzkumů, měření a monitoringu, za pomoci nejmodernějších snímacích systémů a dostupných technologií. Naše společnost nabízí služby především v oblasti výroby, energetiky, těžebního a chemického průmyslu, dopravy a tepelného hospodářství.

Jsme rodinná půjčovna s letitými zkušenostmi, a tudíž jsme i schopni splnit veškeré služby, týkající se splutí nejen řeky Vltavy, ale také jiných řek. Zajistíme zapůjčení veškerého potřebného materiálu, dopravy na místo vyplutí, převoz bagáže i lidí podél Vltavy. Naší nejoblíbenější aktivitou je noční rafting přes Český Krumlov, který ...

Půjčovna, autopůjčovna: - automobily (možnost i s řidičem), - zaplachtovaný přívěsný vozík. - obytná vozidla Provoz: - non-stop.

Výroba a opravy tramvají, trolejbusů a elektrobusů. Možnosti kovovýroby, dřevovýroby, strojního obrábění, povrchové úpravy apod.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Půjčovna obytných vozů TT-Karavan, pronájem obytných aut, karavanů a autostanů. Online rezervace, rychlá komunikace, dobrodružná dovolená snů.

Půjčovna dodávek a mikrobusů Praha 4 V nabídce máme širokou škálu užitkových vozidel do 3, 5 tuny a mikrobusů, které vám umožní vyřešit problém s přepravou osob, zboží, věcí nebo nábytku a to na celém území České republiky a Europy. Naším dlouhodobým cílem je poskytování nejlepšího servisu a zapůjčení kvalitních dodávek za zajímavé ceny.

6 důvodů, proč jet s námi: Nejlepší dovolená na lodi. Cestujte svým vlastním tempem! Pronájem lodí, hausbótů, bez průkazů! Říční mapa pro oblasti Francie zdarma! Nejširší výběr destinací! Největší výběr lodí!

Opravy, generální opravy: - speciální železniční, drážní stroje (čističky kolejového kameniva, automatické strojní podbíječky, pluhy na úpravu štěrkového lůžka...) - výroba, opravy náhradních dílů na tyto stroje - autorizované opravy mechanizace Robel - smluvní výrobce hydraulických hadic HANSA-FLEX.

Činnost: - výroba, prodej a pronájem závodních autocrossových speciálů.