Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Výroba dílů a součástí leteckých motorů, dílů letadel. Výroba otáčivých částí pro letecké motory. CNC* obrábění a ultrazvukové zkoušení obrobků.

Pronájem vozů Ford Transit, autopůjčovna, rent a car: - klimatizované mikrobusy 8+1 - maxi dodávky - autobusy - užitkové vozy - možnost pronájmu s řidičem, zahrádky, držáky na kola, přistavení vozu po celé ČR, stěhování, taxi, autodoprava, přeprava nákladu do 1, 6 t.

Hasičská hasicí mobilní technika, opravy, rekonstrukce, výroba hasící techniky Firma provádí opravy, rekonstrukce a výrobu cisternových automobilních stříkaček CAS, technických automobilů a dopravních automobilů, Rychlých zásahových aut a speciálních hasicích automobilů v provedení PHA, PLHA, PRHA, KHA, výroba a montáž zásuvkových systémů, ...

Aeroklub letiště Medlánky: -letecká činnost -vyhlídkové lety -výcvik pilotů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Vodácká půjčovna na řece Bečvě. Doprava lodí na vybrané nástupní a výstupní místa ZDARMA. Půjčujeme kanoe, pádla, vesty....

Výroba, půjčovna: - nafukovací lodě - plavidla.

Bazar - motorové lodě - lodní díly Prodej - náhradní díly na motorové lodě Prodej - vodní skútry Servis - motorové lodě.

Půjčovna hausbótů na Baťově kanále.

Prodej: - motocykly značky Yamaha a KTM - lodě - čtyřkolky - sněžní a vodní skútry - skútr. Značkový servis a opravy motocyklů.

Nabízíme profesionální služby, k nimž patří kvalitní kovovýroba, zámečnické práce, servis a opravy motocyklů, skútrů, čtyřkolek, vybrané zahradní techniky, lodí, vodních skútrů a prodejem náhradních dílů. Zabýváme se také pronájmem vlastních reklamních ploch (billboardů), reklamou a propagací firem na motoristických závodech (převážně motocrossu), ...

Vyrábíme kompozitní sendvičové a lepené konstrukce. Nabízíme komplexní služby od návrhu dílů nebo konstrukce, až po sériovou výrobu, či samostatné jednotlivé dílčí etapy výrobního procesu. Navázali jsme na dlouholetou tradici výroby kompozitních, sendvičových a lepených konstrukcí pro letecký průmysl. Dále jsme svou nabídku rozšířili o produkty ...

přerušení: od: 29.7.2013. Lodní bazar Činnost kapitána

Výroba: -dřevěné rybářské pramice -rekreační pramice.

Projekce, konstrukce, výroba, modernizace a opravy hnacích železničních kolejových vozidel a speciálních drážních vozidel.

Půjčovna, pronájem, prodej: - obytná auta - obytné automobily - karavany.

Provozování půjčovny obytných vozů a karavanů.

Českomoravská komerční společnost. Pobočka první správkárenské společnosti. Provádí: -železniční opravárenství -stavební činnost.

Pilotem na zkoušku, vyhlídkové lety. Akce pro firmy. Lety letadly a vrtulníky pro celé ČR.

Oddělení KONSTRUKCE Vývoj, konstrukce, projekce, výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení. Konstrukce: -letadlové celky, komponenty. Oddělení DOKUMENTACE Vývoj, tvorba: -technická dokumentace pro letadlovou techniku -ostatní technická dokumentace pro strojírenský, elektrotechnický průmysl.

Autoopravna, autoservis: - autoklempířství - oprava karoserií. Oprava, servis: - autobusy.