Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Dodávka: - železniční a tramvajová kolejová vozidla - autobusy - trolejbusy

Nákup a prodej dopravních prostředků - autobusy: -opravy užitkových vozidel -prodej PHM.

Prodej, dodávka: -plachetnice EasySail® -skládací stěžeň, -teleskopické tyče, -rolovací textilní paluba -nafukovací plováky -váha cca 96 kg -nepotřebujete žádný přívěs a cestování je tak mnohem pohodlnější a levnější.

Autobusová doprava. Vnitrostátní a mezinárodní doprava. Prodej autobusů. Leasing osobních, užitkových automobilů - autobusů, výrobních a technologických zařízení. Oficiální zastoupení Caetano.

Maloobchod, prodej, e-shop: - lodě - lodní motory - příslušenství.

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...

Výroba strojů a zařízení. Akumulátorové vozy. Kolové a kolejové vozy. Vlečné vozy. Lokomotivy. Vozíky do výbušného prostředí. Samohybné vozy a konstrukce. Jednoúčelové manipulační zařízení.

Traťová strojní stanice. Služby: - provoz železničních traťových strojů - opravy a generální opravy traťových strojů a mechanizace - rekonstrukce a opravy železničních svršků a spodků.

Provozování leteckých prací vývoj, projektování, výroba, zkoužky, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, jejich součástí a výrobků letecké techniky specializovaný maloobchod reklamní činnost a marketing pronájem a půjčování věcí movitých zprostředkování služeb provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy.

Hlavní činností je finální výroba v současnosti nejmodernějších ekologických a ekonomických autobusů s názvem EKOBUS s pohonem na stlačený přírodní plyn, splňujících technickou normu EURO 3, poháněných motorem vyhovujícím emisním parametrům na úrovni EURO 5.

Pujčovna obytných vozů. Nabízíme velké, luxusní obytné vozy na podvozku Fiat Ducato. Nadstandardní nástavby Roller team s alkovnou, Velké spaní v zadní části, oddělený sprchový kout, klimatizovaná kabina, plná výbava nástavby.

Prodej: - plachetnice - motorové čluny - nafukovací čluny - lodní příslušenství.

Prodej a autorizovaný servis lodních motorů. Značky: Mercury, MerCruiser, Honda marine, Vetus, Yanmar, Yamaha, Volvo Penta, Suzuki, Johnson a Evinrude Zakázková výroba: - lodní plachty, lodní stříšky. Kotviště, zimní uskladnění lodí.

Vývoj a konstrukce, výroba, prodej a servis: -komponenty pro trakční techniku: řadiče kolejnicové brzdy stykače stejnosměrná relé přepínače odpojovače a přepojovače -komponenty pro energetiku: odpojovače přepojovače zkratovače silové kontakty.

Vyrábíme vozítka Buggy pro závody a do půjčoven. Zajistíme náhradní díly a součástky včetně servisu a oprav.

Sortiment: -nafukovací čluny -Lodě, jachty -lodní elektronika, navigace -lodní příslušenství -oblečení, potápění -lodní motory -přívěsy pro lodě -půjčovna -servis -kapitánské zkoušky.

Prodej: - požární vozidla - hasící vozidla - příslušenství - pracovní pomůcky pro hasiče.

Půjčovna vodáckých potřeb: -kánoe, pádla, barely, doprava, úschova batohů.

Řemeslo: - svařování - zámečnictví - rekonstrukce hal - výroba lodí, ploty, mříže, brány, schodiště.

Půjčovna lodí Zlatá Koruna: -lodě, rafty, kanoe -vodácké vybavení.

Zastupování společností: Lockheed Martin Bell Helicopter v ČR a na Slovensku. Poradenská a konzultační činnost v oblasti obchodu a služeb.

Výroba: -závodní plachetnice -plachetnice Finn, Evropa, Cadet -lodní kování -výrobky ze skelných laminátů Prodej: -jachty -nafukovací čluny Zodiac, Sevylor -rybářské lodě, pramice, kánoe, veslice -hliníkové lodě, kajutové plachetnice -motorové čluny -lodní motory elektrické, benzinové -navigační prostředky -GPS*, sonary, ...

Prodej, půjčovna, bazar, servis: - obytné vozy, obytné přívěsy, karavany Služby: - revize plynu a elektro. - úklid, čištění obytné části, údržba karoserie včetně střechy - čištění nádrží včetně fekálních. - mytí a čištění zaparkovaných vozů zákazníků půjčovny. - parkování (možno i v zateplené hale).

Nabízí: - export a import ojetých autobusů - nákup a prodej autobusů - leasing autobusů - pojištění autobusů