Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Jsme zavedená půjčovna v historickém centru města. Půjčujeme jak klasické pramice, tak laminátová šlapadla. Zažijete zábavu a ojedinělé kouzlo Vltavy. Je to ideální výlet pro celou rodinu. Přijímáme rezervace pro větší skupiny.

Prodej: -silniční značkovací stroje -stroje a pistole HOFMANN -pistole KAMBER -značící materiály.

Nákup, skladování a prodej: - náhradní díly pro sportovní letadla

Pronájem: - námořní plachetnice a jachty. Pořádání kurzů potápění a yachtingu.

Zajišťujeme pronájmy plavidel zájemcům o plavby bez kapitána v rozsahu nabídky vybraných charterových společností. Tyto firmy vybíráme na podkladě svých zkušeností proto, že skýtají záruku slušného technického zázemí a dobrého servisu.

Pronájem, půjčovna, údržba, prodej: -letadel, letadla, -dovoz a vývoz nových i použitých letadel.

Letecká škola, pilotní výcvik, půjčovna letadel zkoušky letadel a pilotů, znalecké posudky, oceňovaní letadel, zjišťování příčin leteckých nehod, obchodní činnost, konstrukce a výroba letadel.

Půjčovna: -vodácké potřeby -lodě -kánoe -pádla -sudy.

Dovoz a prodej použitých i nových karavanů z Holandska a Belgie.

Zakázková výroba, opravy: -obytné a nákladní přívěsy -nástavby na užitková auta.

Prodej, servis: - lodní motory a lodě.

Prodej sportovních potřeb pro: -windsurfing -skateboard -snowboard -inline brusle.

ALV pokrývá celé spektrum aktivit, od návrhu (konstrukce), výzkumu a vývoje leteckých systémů a zařízení, přes sériovou výrobu až po údržbu a provoz, včetně marketingu a prodeje.

Zprostředkování obchodu v české republice v zahraničí. Zastupování českých firem při obchodování v zahraničí. prodej letecké techniky a civilních letadel typu L410 UVP-E, náhradní díly cestovní agentura lobbying

Vodácký mini krámek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodácké vybavení -turistické vybavení -mapy. Půjčovna: -lodě -vodácké vybavení -kola.

Velkoobchod: -materiály a nářadí pro laminování. Výroba: -díly karosérií na WRC soutěžní vozy -díly pro letadla,vrtulníky,palivové nádrže -díly pro automobilový průmysl -sportovní nářadí-pádla,kajaky,vesla, -technické výrobky.

Výroba, opravy a servis ultralehkých letounů vlastní konstrukce (Tulák, Chico, Amigo...), replik (Trener, C104, Me-109, Stearman...)i létajících strojů zhotovených dle zákazníkem dodané výkresové dokumentace. Provádíme též doplňování výbavy, zástavby pohonných jednotek, generální opravy...

Technické prohlídky, zkoušky, revize: -kolejová vozidla. Projekce: -elektrické výzbroje. Rekonstrukce: -kolejová vozidla. Vývoj: -Elektronické systémy drážních vozidel -řídící systémy -Elektronické náhrady přístrojů vozidel -Rekonstrukce částí VN

Prodej, maloobchod, půjčovna lodí a vodáckých potřeb: - sportovní potřeby, obuv, oděvy - výrobky ALPI Sport (Alpisport, Alpinus) - lyže nové i použité - lyžařské potřeby a oblečení prodospělé i děti. Půjčovna: - lyže, ski* - vodácké potřeby. Cestovní kancelář: - prodej zájezdy. Prodejna BUSHMAN: - OC Futurum Carrefour - HK, ...

Prodej náhradních dílů pro kolejová vozidla z produkce ČKD. SKD TRADE, a.s. - výroba náhradních dílů pro: - trolejbusy - lokomotivy - tramvaje.

Prodej lodí. Komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu sportovních motorových lodí ATLANTIS včetně přidružených služeb.

Nákup a prodej: - náhradní díly na civilní letadla

Maloobchod, prodej, bazar, půjčovna: -lodě -motorové lodě -motorové a nafukovací čluny -závěsné motory -lana, kotvy, vodní hračky -záchrané vesty -lodní kosmetika -lodní elektronika -nerezový spojovací materiál -náhradní díly pro motory MERCRUISER, MERCURY. Služby: -školení a zkoušky VMP a VRP (řidičáky na lodě) ...

Prodej a koupě letadel a vrtuníků nových i létaných, vč. ULL Zprostředkování jejich financování, pojištění, provozování a servisu Prodej ND, motorů, vybavení a nářadí Prodej avioniky nové, použité a generálkované s certifikáty vč.ND a příslušenství Prodej motorů, avioniky a let. příslušenství pro ULL a motorová rogala Osobní výstroj a ...