Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Výroba, návrh a dodávka - kompletní interiéry i komerční - kuchyně - kanceláře - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice. Pronájem lodí, jachet. Půjčovna obytných vozů a karavanů.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní doprava - sběrná služba Itálie - skladování a logistika. Pronájem: - užitkové mikrobusy 8+1 na řidičský průkaz skupiny B - zatížení na závěs až 2, 5 tuny - mikrobus lze pronajmout i s řidičem.

Výroba, maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky: - dorty - zákusky - koláče - cukroví - dekorace. Prodej: - Příslušenství pro karavany - Motorové pojezdy ENDURO - Chemie pro chem. toalety

WILD park s.r.o. provozuje půjčovnu obytných aut a karavanů. K pronájmu jsou obytná auta i přívěsy. Předání probíhá v Brně a Pelhřimově.

Pavel Brussmann umožňuje pronájem obytného karavanu na Vaši dovolenou. Je plně vybavený atak si můžete užít volný čas s rodinou plnými doušky.

Výběr, třídění, selekce, kontrola, přepracování: - komponenty, díly, konečné výrobky pro automobilový průmysl. Poskytování služeb: - výrobním společnostem z oblasti elektronického průmyslu a výroby spotřebního zboží pro domácnosti.

Pronájem obytných vozů na léto i na zimu. Kromě luxusních zcela nových vozů pro rodinnou dovolenou máme k dispozici také kompaktní obytné vozy s náhonem 4×4 nejen pro zimní výlety do hor.

Charterová letecká společnost. Soukromé vnitrostátní a mezinárodní lety, doprava nákladů, ambulantní lety, správa letadel a údržba letadel. Individuální služby ve všech směrech.

Společnost FORTE a.s. poskytuje svým klientům široké spektrum služeb. Do našeho portfolia činností patří kalibrace a opravy měřidel a měřících systémů v oboru stejnosměrných, střídavých i vysokofrekvenčních elektrických veličin, údržba letadlových celků, opravy vojenské techniky a také výroba a opravy nástaveb na užitková vozidla. Sídlo firmy se ...

Licencovaný železniční dopravce s osvědčením bezpečnosti nákladní i osobní dopravy. Specializujeme se na přepravy nákladních vlaků, pracovní vlaky a výlukové práce. Služby: - provozování drážní dopravy - železniční/vlaková přeprava, železniční přeprava zboží, železniční přeprava materiálu, stavebních strojů, přeprava lokomotiv, ucelené vlaky a ...

Pronájem obytného vozu, pronájem karavanu.

Společnost KPS Automobile, s.r.o. se věnuje výhradně výrobě obytných vozidel značky KRS, která má svoji historii sahající do roku 1999. Od doby výroby prvního vozidla uplynulo tudíž více než 20 let a za tuto dobu bylo vyprodukováno ca 1100 individuálních či sériových obytných vozidel značky KRS v mnoha individualizovaných provedeních. Sériově ...

Činnost: - letecké práce bezpilotními prostředky - správa a údržba nemovitostí - poradenství v oblasti systému řízení ISO.

Vývoj, výroba, servis a opravy a modernizace osobních kolejových vozidel hnaných i hnacích, včetně jejich dílů a pohonných systémů. - elektrické patrové jednotky pro příměstskou a regionální dopravu - elektrické jednopodlažní jednotky pro příměstskou, regionální a dálkovou dopravu - motorové vozy a soupravy - osobní přípojné vozy pro ...

Společnost TRAM FOR ENVI s.r.o. se zaměřuje na vývoj, výrobu, modernizaci a design pro nové tramvajové vozy.

Výroba: - horkovzdušné balóny - vzducholodě.

Dodávka, prodej, servis: - motorové čluny a jachty - námořní plachetnice - lodní příslušenství Pronájem: - námořní plachetnice - motorové čluny Znalecké posudky, technické prohlídky a pojištění plavidel. Pořádání České námořní rallye. Výroba vestaveb do automobilů MERCEDES-BENZ Sprinter.

Konstrukce, výroba, dodávka, export: - zdravotnická technika: - gynekologická, urologická vyšetřovací křesla - porodní postele, porodní křesla - multifunkční křesla pro transport, dialýzu, onkologii - železniční technika: - sedadla, a lůžka pro železniční osobní přepravu.

Vývoj, návrhy, výroba: - ultralehká letadla ULA, ULL: - ultralehký dvojmístný dolnoplošník - motorová rogala. Půjčovna, pronájem: - rogala - ultralehká letadla. Letecká škola: - pilotní výcvik.

Obchodní zástupce finského výrobce plachetnic NAUTICAT YACHTS OY. Autorizovaný prodej lodí NAUTICAT na území východní Evropy. Údržba a servis lodí v ACI Marina CRES.

Prodej, servis: - luxusní obytné vozy MORELO.

Firma DOCTORmotor s.r.o. se od roku 2006 zabývá veškerými opravami osobních a obytných automobilů. Naší specializací je čištění DPF, FAP filtrů, katalyzátorů, plnění klimatizace, automatický pneuservis, laserová geometrie. Od prosince 2021 nás najdete v nových prostorech v OC Centro Zlín Malenovice. Jsme jediný autoservis v obchodním domě. ...