Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Konstrukce, výroba, dodávka, export: - zdravotnická technika: - gynekologická, urologická vyšetřovací křesla - porodní postele, porodní křesla - multifunkční křesla pro transport, dialýzu, onkologii - železniční technika: - sedadla, a lůžka pro železniční osobní přepravu.

Vývoj, návrhy, výroba: - ultralehká letadla ULA, ULL: - ultralehký dvojmístný dolnoplošník - motorová rogala. Půjčovna, pronájem: - rogala - ultralehká letadla. Letecká škola: - pilotní výcvik.

Obchodní zástupce finského výrobce plachetnic NAUTICAT YACHTS OY. Autorizovaný prodej lodí NAUTICAT na území východní Evropy. Údržba a servis lodí v ACI Marina CRES.

Prodej, servis: - luxusní obytné vozy MORELO.

Firma DOCTORmotor s.r.o. se od roku 2006 zabývá veškerými opravami osobních a obytných automobilů. Naší specializací je čištění DPF, FAP filtrů, katalyzátorů, plnění klimatizace, automatický pneuservis, laserová geometrie. Od prosince 2021 nás najdete v nových prostorech v OC Centro Zlín Malenovice. Jsme jediný autoservis v obchodním domě. ...

Společnost Adventure Nomads s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy obytných vozů a karavanů.

-nákup a prodej:ovoce,zelenina,osiva,sadba, ochranné postřiky,krmiva,nářadí,zařízení a potřeby pro zemědělství -výroba zemědělských strojů vodoinstalatérství, topenářství opravy silničních vozidel Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Zámečnictví, nástrojářství

Společnost Petr Kovačka provozuje půjčovnu lodí na Sázavě. Přivezeme a odvezeme lodě kdekoliv na řece Sázava. Doprava zdarma. Cena zahrnuje loď, pádla, vesty a jeden barel. Pro vodácké výlety všeho druhu půjčujeme kanoe, rafty a veškeré příslušenství jako pádla, barely i plovací vesty. Veškeré vybavení a ceny půjčovného najdete v našem ...

Auto detailing. Leštění laku. Renovace světlometů. Ruční čištění.

Firma car&van Zdarsa z Třebíče se zaměřuje na opravy a servis karavanů, u těchto vozů se postará o elektro, vodu, plyn, zabezpečení, příslušenství a karavany také pronajímá.

Vodácká cestovní kancelář: -vodácké zájezdy na Alpské řeky. Půjčovna: -nafukovací čluny: Pálava, Baraka, Rio -plastové kajaky -vodácké potřeby: -neoprénový oblek, vodácká bunda a vesta, přilba, vak, foukací pumpa, pádla.

Půjčovna: -lodě-kanoe, kajaky, rafty -pádla, vesty, lodní vaky Služby: -vodácké výlety -vyhlídkové plavby na vorech

Půjčování kanoí a vodáckého vybavení: -plastové kanoe, raft, nafukovací kánoe, vesty, helmy, pádla -doprava lodí na okolní řeky – Metuje, Labe, Úpa, Orlice -jednodenní i vícedenní výlety.

Výroba - ultralehké kluzáky a letadla Výcvik - létání

Společnost AZ Boat, s.r.o. z Bořitova se zaměřuje na maloobchodní a internetový prodej motorových, kajutových, rybářských a rekreačních lodí a elektrolodí, člunů, pramic a veslic včetně motorů a příslušenství. Veškeré lodě dováží v rámci Evropské unie na zakázku.

Karavany vám nabízíme za skvělou cenu. Naše nové Karavany jsou uzpůsobené jak pro zimní, tak letní provoz a jsou havarijně pojištěny

Provozujeme půjčovnu obytných vozů v Plzni. Nechcete trávit dovolenou jen na jednom místě, ale zároveň máte rádi své pohodlí? Potom neváhejte a přijďte k nám si zapůjčit komfortně vybavenými obytný vůz, s kterým zažijte aktivní dovolenou plnou svobody. Naše vozy jsou ideální jak pro letní tak i zimní dovolenou s rodinou či partou přátel. ...

VÁŽKA - PŮJČOVNA PLAVIDEL, kterou provozuje pan Jiří Macek, nabízí k zapůjčení celou řadu plavidel pro výlety po řekách, jezerech i mořích. Půjčujeme turistické a mořské kajaky, kánoe, rafty, paddleboardy. Dále se věnujeme turistickému sjíždění toků a zajišťujeme expedice do vytipovaných lokalit a teambuildingové akce. Půjčovna: - plavidla, ...

Pronájem karavanu. Komfortní karavan pro 4 nebo 2 osoby - s klimatizací i podlahovým vytápěním.

Naše firma se zaměřuje na výrobu z plastů a to především stavební výrobky a výrobky určené pro rybáře. Na našem webu najdete kompletní nabídku a informace o službách a výrobcích, které nabízíme. Výroba, prodej: - plastové (polypropylenové) nádrže pro stavebnictví, průmysl, rybářství, zemědělství - vyvážecí pracovní lodě -zařízení pro ...

Pronájem jachet i lodí po celém světě s kompletním servisem. Dovolenou na jachtě v Chorvatsku, Řecku a v dalších evropských i exotických destinacích. Jachtařská akademie.

Naše agentura organizuje zážitkové jízdy v závodních autech. Jízdy organizujeme na letištním okruhu bez omezení nebo možnosti jízdy dalších aut. Projet se můžete formulí F4 nebo vozem Ariel Atom 3.5. Možnost zakoupení voucheru na zážitkovu jízdu online.

Autobusová a osobní doprava vnitrostátní a zahraniční. Pravidelná linková autobusová doprava, dálková i meziměstská. Nepravidelná autobusová doprava. Přeprava osob minibusy a osobními automobily. Autoservis: - opravy osobních automobilů, nákladních vozidel a autobusů - příprava a zajištění STK. Pneuservis: -osobní -nákladní.

Zabýváme se servisem a úpravami minibusů, dodávkových vozů a malých autobusů. Čalounické služby (čalounění celých interiérů včetně doplňků).