Máte zájem o nové sportovní letadlo, větroň anebo jen nějaké náhradní díly? Výroba, prodej a servis ultralehkých a lehkých sportovních letadel, letecké techniky, kluzáků i jiných produktů ze světa letectví je úspěšné odvětví českého strojírenství.

-Výroba maškarních masek -Výuka v oblasti umění a společenského tance

Letecká škola OKAir provozuje vyhlídkové lety, kurzy pilotem na zkoušku, pronájem letadel a výcvik pilotů PPL, CPL a FI.

Prodej a pronájem letadel, nabídka soukromé letecká přeprava osob a carga, vyhlídkových letů a dalších aktivit v oblasti letectví.

Aero Trade, a.s. : - výroba a prodej letadel a jejich částí - dovoz a vývoz - letecká a vojenská technika v ČR - prostředník v mezinárodních kontaktech na dodávku vojenské a letecké techniky - partner renomovaných zahraničních firem - dodavetel Armády České republiky

Letecká škola, výcvik pilotů, vyhlídkové lety.

Letecká společnost - obchodní charterové lety - asistence při nákupu letadel včetně zprostředkování - komplexní zajištění provozu letadel

Dodávky letecké techniky, přístrojů nočního vidění, osobního vybavení leteckého personálu, výsadkářů a speciálních jednotek.

Vývoj, výroba, opravy a zkoušení leteckých přístrojů a zařízení: -výškoměry, variometry, rychloměry, machmetry, signalizátory výšky a rychlosti, uměléhorizonty, zatáčkoměry, Pitotovy hubice, centrální signalizační obvody, signalizační tabla, elektrické zdroje, přepínače polohových světel, tlakoměry, tlakové spínače, ...

Firma Letov je nejstarším leteckým výrobcem v České republice - byla založena v roce 1918 Ministerstvem obrany jako podnik na opravu letounů, které československé letectvo získalo po 1. světové válce. Reference: - montáž dveří pro cestující pro Airbus A318/319/320/321 - montáž dveří horní paluby, výroba dílů a sestav mechanizmů dveří pro ...

Školení v oblasti datových komunikací se zaměřením na technologie Cisco. Realizace a zajištění širokého spektra leteckých činností. Lety po ČR a zahraničí, zkušební lety, přeškolení na typ, paravýsadky, letecká fotografie a další.

Jeden z největších vývozců a dovozců vojenské a letecké techniky v České republice.

Letecká škola: - výcvik pilotů. Pronájem, půjčovna: - ultralehká letadla - sportovní letadla - vrtulníky. Služby: - vyhlídkové lety letadlem - vyhlídkové lety vrtulníkem - letecké snímkování. Letiště Sazená.

Výroba. LETECTVÍ: - lopatky - rozváděcí kola - statorové díly. ENERGETIKA: - turbíny - lopatky

Vývoj, výroba: - záchranných systémů pro sportovní létající zařízení (SLZ) - záchranné padákové systémy aktivované raketovým motorem s tuhým palivem.

Akreditovaná agentura IATA. Prodej, předprodej: - letenky do celého světa Prodej: - vystavení na počkání - distribuce do 24 hod. po celé ČR. Služební cesty v tuzemsku i zahraničí: - incentivní cesty - komplexní zajištění - ubytování, hotely - pronájem automobilu - rent a car.

Zastupování společností: Lockheed Martin Bell Helicopter v ČR a na Slovensku. Poradenská a konzultační činnost v oblasti obchodu a služeb.

ALV pokrývá celé spektrum aktivit, od návrhu (konstrukce), výzkumu a vývoje leteckých systémů a zařízení, přes sériovou výrobu až po údržbu a provoz, včetně marketingu a prodeje.

Prodej a koupě letadel a vrtuníků nových i létaných, vč. ULL Zprostředkování jejich financování, pojištění, provozování a servisu Prodej ND, motorů, vybavení a nářadí Prodej avioniky nové, použité a generálkované s certifikáty vč.ND a příslušenství Prodej motorů, avioniky a let. příslušenství pro ULL a motorová rogala Osobní výstroj a ...

Vývoj, výroba, opravy, generální opravy a prodej kovových leteckých vrtulí pro pístové a turbovrtulové motory do výkonu 2000 HP používané na letadlech ve vnitrostátní dopravě, všeobecném letectví, zemědělství a na sportovních a akrobatických letadlech.

Dodávka - letadla - vrtulníky - letecké motory - náhradní díly a agregáty k letecké technicezabezpečování oprav letadel, vrtulníků, motorů a leteckých agregátů - zabezpečování prodlužování životnosti letecké techniky podle stavu - zabezpečování údržbových prací a modernizací letecké techniky v podmínkách provozovatele ...

Návrhy, konstrukce, výroba a opravy - kompozitových dílů - uhlíkových a skleněných matric - polyamidových a kovových voštin

Prodej - příslušenství pro kluzáky a větroně