Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Vzdělávací agentura. rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -Účetnictví a daňová evidence v rozsahu 161 hodin teoretické výuky -Mzdové účetnictví v rozsahu 140 hodin teoretické výuky -Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky v rozsahu 161h z toho 80 praktické výuky, která bude realizovaná v MŠ a 81 teoretické vyuky -Hospodyně v ...

Autoškola Nabídka služeb pro získání řidičského oprávnění skupin A, B, C. Provoz autodopravy mikrobusem pro 13 osob v tuzemsku i zahraničí.

Prodej a pronájem lodí. Prodej a servis lodě LAGOON, zastoupení pro ČR a SR. Půjčovna a pronájem jachty, plachetnice, katamarány (pro 2-4 osoby, větší až pro 12 osob), říční lodě (po celé Evropě), motorové jachty.

Výzkum, vývoj, výroba: -systémy pro řízení letecké dopravy -podpůrné systémy pro letiště a pozemní složky

Dovoz a prodej použitých karavanů z Holandska a Velké Británie. Výkup obytných aut a karavanů.

Prodej - autobusy Cestovní kancelář - specializace - Chorvatsko, Itálie Autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní Dovoz - zájezdové a linkové autobusy

Aeroklub letiště Medlánky: -letecká činnost -vyhlídkové lety -výcvik pilotů.

Bazar - motorové lodě - lodní díly Prodej - náhradní díly na motorové lodě Prodej - vodní skútry Servis - motorové lodě.

Pilotem na zkoušku, vyhlídkové lety. Akce pro firmy. Lety letadly a vrtulníky pro celé ČR.

Výhradní zástupce pro motorové lodě Elan na území České a Slovenské republiky

Renovace - historická vozidla městské hromadné dopravy.

Kapitánské kurzy Pronájem - plachetnice, motorové lodě.

Servis - autobusy Servis - osobní automobily Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - vozidla s kapacitou 8 - 49 míst.

Půjčovna obytných vozů – obytkybrno.cz: - užijte si svou dovolenou, prázdniny, víkend, důchod podle svého a půjčte si od nás obytný automobil Rimor Europeo 87p plus, který je luxusně vybaven pro Vaše pohodlí, bezstarostnou jízdu i spánek.

Služby: - základní letecký výcvik vč. vrtulníků - pronájem malých vrtulových letadel, cargo letů, reklamních letů apod. - zajištění exkluzivních business letů, které uspokojí tu nejnáročnější klientelu. Tyto činnosti provádíme jak na svých letadlech, tak ve spolupráci se svými partnery. Poskytování služeb v oblasti nákupu nebo prodeje ...

Bazar - sportovní lodě Výroba- sportovní lodě a jejich součásti

Vývojové a projekční středisko v oblasti letadel. Výroba: - prototypy v leteckém průmyslu.

Železniční technika -opravy motorových lokomotiv a speciálních železničních kolejových vozidel a zařízení.

Zastoupení firmy HUNTER. Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -plachetnice -motorové čluny -lodní motory -lodní příslušenství. Cestovní kancelář: -pobyty na plachetnici -jachting -potápění.

Maloobchod, prodej, e-shop: - lodě - lodní motory - příslušenství.

Obchodní, zprostředkovatelská činnost: -letecký výcvik na ULLA, klasické letouny -kondiční létání na ULLA, klasické letouny. Dodávky speciálních letních a zimních kombinéz firmy DANTEX pro piloty, letecké mechaniky. Výroba: -strojní: -díly, náhradní díly, obrábění dílů, ocelové konstrukce -stavební-bytové, občanské stavby: -dodávky ...