Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Jsme výrobní a obchodní firma se zaměřením na ochranu zdraví a života člověka. Prodáváme prostředky osobní ochrany, sortiment pro hasiče, armádu a policii. Nabízíme servis i odborné poradenství v oblasti řešení a realizace osobní bezpečnosti. Zastupujeme německou firmu MSA AUER - výrobce speciálních prostředků ochrany dýchacích cest, těla, ...

Společnost FMIB, s.r.o. se dlouhodobě zabývá poskytováním služeb facility managementu při správě nemovitostí, provozu, údržbě administrativních, ale i výrobních a nevýrobních objektů. Facility managment realizujeme převážně v Čechách a na Moravě ale také na území Slovenské republiky. Facility management - správa nemovitostí, - provoz ...

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - školení zaměstnanců BOZP a PO - prevence rizik.

Vzdělávací a školící středisko Kvalifikační kurzy a školení. Školení, poradenství: - bezpečnost práce - požární ochrana - koordinace BP na stavbách.

Autodoprava vnitrostátní, mezinárodní: - přeprava materiálů vozidly značky MB Sprinter do 3, 5t a MB Atego nad 3, 5t - logistika, skladování Firma Haskop: - prodej hasicí techniky - revize hasicích přístrojů, požárních vodovodů(hydrantů)

Služby v oblasti BOZP a PO - školení zaměstnanců - poradenská a konzultační činnost - zpracování kompletní dokumentace BOZP a PO.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení zaměstnanců - kontrola a revize technických zařízení - kontroly hasicích přístrojů, hydrantů a suchovodů.

Prodej, servis, revize: - hasicí přístroje - hydranty.

Prodej, servis, revize - hasicí technika. Služby - školení zaměstnanců - technik požářní ochrany.

Prodej, montáž, opravy hasicích přístrojů, elektrické požární signalizace, požárních vodovodů a hydrantů, požárních ucpávek, požárních klapek. Automatický hasicí systém FIRETRACE.

Maloobchod, prodej, servis: - vybavení pro profesionální, dobrovolné hasiče - hasicí přístroje - hydrantové systémy.

Realitní činnost: - prodej, pronájem nemovitostí.

Společnost ELZET consulting s.r.o. je poskytovatelem služeb v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany v regionu východních Čech. Služby v oblasti bezpečnosti práce: - koordinátor BOZP na stavbách - školení zaměstnanců - školení obsluh vysokozdvižných motorových vozíků - zpracování záznamu o pracovním úraze - účast na kontrolách ...

Činnost: - zemědělské služby

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci a požární ochrana Ústí nad Labem, Děčín, Šluknov, Litoměřice, střední Čechy, Praha Obory: - strojírenství, zemědělství, zdravotnictví; školství, sociální služby a další. Průmysl: dřevařský, chemický, zpracovatelský, potravinářský prodejny, ubytovací služby...

Služby: - poradenské služby v oblasti životního prostředí - bezpečností poradce ADR. - bezpečnost a ochrana zdraví při práci - požární ochrana - zavádění systému řízení ISO.

Služby: - reklamní a marketingová agentura

Služby v oblasti protipožární ochrany staveb - protipožární ucpávky, nátěry, nástřiky, omítky, obklady - dodávka, montáž protipožárních uzávěrů.

Odborně způsobilá osoba v prevenci rizik. Odborně způsobilá osoba v požární ochraně.

Činnost: - služby v oblasti BOZP, PO - školení bezpečnost práce, požární ochrana.

Bezpečnost práce a Požární ochrana. Poskytování služeb v oblasti BOZP a PO - bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany.

Služby: - facility management - správa a údržba budov - služby v oblasti BOZP a PO - bezpečnostní a úklidové služby

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Služby: - zasilatelství - spedice - nákladní doprava