Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Požární ochrana - dokumentace - školení - hasící přístroje a hydranty

- registrovaný pojišťovací maklůéř -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Technicko - organizační činnost v oblasti požární ochrany

Služby - revize, servis, oprava: -komplexní servis prostředků požární ochrany -požární ochrana -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -požární bezpečnost staveb -protipožární ucpávky a těsnění -hasící přístroje, zařízení. Prodej, eshop: -práškové hasící přístroje -vodní a pěnové přístroje -hasící přístroje CO2 -hasící přístroje s ...

Prodej, oprava, servis, revize: - hasící přístroje - příslušenství k hydrantům Revize, servis: - hydranty - požární ucpávky - požární klapky, dveře Plnění CO2 do tlakových láhví a kyvet.

Služby v oblasti: - bezpečnost a hygiena práce - požární ochrana - školení BOZP a PO - revize a kontroly. Provozovna v Kovosteelu.

Hasící přístroje, hydranty-prodej, servis, opravy, kontroly a revize. Tlakové zkoušky požárních hadic. Kontrola a revize suchovodů (nezavodněné požární potrubí) Dokumentace a školení požární ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP).

Poradenství v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, ekologie. Prodej pracovních oděvů.

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany, požární prevence, bezpečnosti práce a revizí požárně bezpečnostních zařízení.

Bezpečnost a ochrana zdraví na staveničti, pracovišti (BOZP). Požární ochrano (PO). Školení řidičů motorových vozíků. Technický dozor investora. Čištění a ochrana fasád, včetně povrchů staveb. Přeprava nebezpečných látek (ADR).

Servis hasicích přístrojů a požárně bezpečnostních zařízení: - kontroly hasicích přístrojů - revize a tlakové zkoušky - kontrola požárních vodovodů - kontrola protipožárních klapek - plnění CO2.

Revize, kontroly: - elektro - požární zabezpečení, hydranty, hasicí přístroje - tlakové nádoby - plynová zařízení - dieselagregátu - regály, regálů

Projektování staveb a odborný dozor v oboru požární bezpečnosti staveb. Provádění požárních ucpávek Promat oprávněnou osobou.

Služby: - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany: - zpracování dokumentace požárně bezpečnostního řešení staveb - zpracování projektů pro územní a stavební řízení - posouzení požárního nebezpečí - kontrolní činnost na úseku požární ochrany - zpracování dokumentace požární ochrany - nabídka školení ...

Technická ochrana objektů: - hasicí technika - hasicí zařízení. Projekce, montáž a servis: - sprinklerové hasicí zařízení (vodní a mlhové (Aquasafe).

Taxislužba. Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Stabilní hasicí zařízení (SHZ, sprinklery) - projektování, realizace a servis. Bohaté zkušenosti z oblasti dodávek SHZ zařízení do výroby, skladů, obchodních center, hypermarketů, administrativních budov apod. Firma je nositelem certifikátu ISO 9001.

Nabídka služeb v oblasti požární ochrany, bezpečnosti a zdraví při práci. Dodávky hasicích přístrojů. Bezpečnost práce - školení, dokumentace. Servis a dodávka vyhrazeného požárního zabezpečení pro stavbu, objekt. Požární ochrana školení a dokumentace. E-shop: -práškové hasící přístroje -hydrantové systémy -pojízdné hasící přístroje.

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany, PO a BOZP - revize hasicích přístrojů - školení v oblasti BOZP, PO - elektrorevize, revize hromosvodů.

Služby BOZP a PO - služby spojené s oblastí bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - školení zaměstnanců - tvorba dokumentace - kontrola budov - příprava preventivních požárních hlídek - kontrola hasících přístrojů.

Specializovaná firma, která provádí výrobu, modernizaci, montáž, všech požárních klapek, které jsou schváleny a používány v celé ČR. Provádíme revize požárních klapek vč. : - oprav a výměn vadných dílů - zkoušky funkčnosti PK a jejich signalizace ( kontrola je prováděna v souladu s pokyny výrobce příslušného typu PK ) - vypracování ...

Výroba: - tkaninové kompenzátory - filtry látkové, kapsové - filtrační hadice a rukávy Oprava, servis: - vzduchotechnika Revize protipožárních klapek a systémů MaR.

Služby: - inženýrská činnost - uspořádání a organizování výběrových řízení - technický dozor stavebníka - stavební dozor - koordinátor BOZP na staveništi

Prodej, servis, revize hasících přístrojů. Prodej: - příslušenství hasící techniky - příslušenství požárních vodovodů - hydrantových skříní.