Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - životní prostředí - školení BOZP a PO, poskytování první pomoci

Naše služby: - požární ochrana - bezpečnost práce.

Zpracování a vedení: - dokumentace PO, BOZP - požární zprávy k projektové dokumentaci - posouzení požárního nebezpečí - školení zaměstnanců a PO, BOZP - prodej a servis hasební techniky - prodej výstražných tabulek, aplikace protipožárních materiálů HILTI.

Služby: -vyhotovení požárně bezpečnostních řešení -stavební prevence -požární prevence -bezpečnost práce

Oprava, servis, revize: -elektroinstalace -voda -topení -plyn -chlazení Služby: -správa nemovitostí Instalace a revize: -požárních zařízení

Zpracování kompletní dokumentace BOZP a PO - bezpečnost a ochrana zdraví při práci a požární ochrana - kontroly pracovišť - prověrky - školení. Revize - hasící přístroje - hydranty.

Výroba: - mobilní hasicí techniky - automobilů na technické a ekologické havárie - kontejnery, armatury - požární příslušenství

Školení: - bezpečnost práce - požární ochrana. Prodej, servis: - hasicí přístroje - hydrantové systémy.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost

Poradenství v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP, školení zaměstnanců. Analýza pracovních rizik. Bezpečné nakládání s chemickými látkami. Havarijní plánování a prevence závažných havárií.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO

Agentura bezpečnosti práce. Požární ochrana, koordinace BOZP na stavbách, životní prostředí

Odborné služby v oboru bezpečnosti a hygieny práce, technicko organizační činnost v oblasti požární ochrany a koordinace staveb.

Projektová činnost ve výstavbě. Technický dozor stavebníka. Inženýrská činnost. Koordinátor BOZP na stavbě - školení BOZP a PO. Revize technických zařízení.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - odborné kurzy a školení - revize ( zdvihací zařízení, tlakové nádoby, požární klapky, hydranty, hasící přístroje)

Služby: - komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany - elektrorevize - revize hromosvodů - revize plynových zařízení - revize zdvihacích zařízení - revize tlakových zařízení Práce: - zámečnické

Zprostředkování práce a ubytování v Anglii.

Komplexní činnost v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany.

Služby: - výběr a zajištění dodavatelů staveb nebo dílčích celků staveb - organizace a dohled nad stavebními pracemi v zastoupení investora - kontrola kvality prováděných prací - služby BOZP, PO - výkup a zpracování odpadu

Komplexní služby v oblasti BOZP a PO: - poradenství, poradenské služby, rekvalifikace, kurzy v oblasti bezpečnosti práce a v souvisejících oblastech - certifikace pracovníků akreditovaným certifikačním orgánem - BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI: - celkové zajištění BOZP - školení a vzdělávání podnikatelů, ...

Prodej, velkoobchod a maloobchod hasících přístrojů. Hasicí přístroje GLORIA - práškové, vodní, sněhové autopříslušenství vesty, trojúhelníky, lékárničky, pracovní rukavice, hasicí přístroje do aut, varovné blikače do aut, lodí

Školení BOZP - kompletní servis v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci - revize elektro, plynových a tlakových zařízení.