Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Ing. Jakub Franer poskytuje komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce (BOZP) a požární ochrany (PO). Jedná se zejména o online školení, vypracování dokumentace, pravidelné audity a koordinaci BOZP na stavbách.

SLUŽBY VE KVALITĚ A1 Požární zabezpečení staveb vč. revize: -hydranty, přenosné hasící přístroje, požárně odolné dveře, šachtová revizní dvířka -požárně bezpečnostní značení: -únikové cesty, hlavní uzávěry medií. Stropní podhledy včetně osvětlení HILTI: -aplikace protipožárních systémů -ucpávky, manžety, cihly, malty, ...

Výrobou a prodejem požární techniky se zabývá společnost Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. se sídlem ve Chvaleticích. Nabízíme Vám produkty z řad: elektrocentrál, hasičských požárních hadic a proudnic, hydrantových systémů (nerezové i ocelové skříně), malých požárních strojů, osvětlovacích balonů, požárních nádrží a armatur, požárních, plovoucích ...

Prodej ochranných prostředků pro záchranné týmy. Elektronická zařízení pro vyprošťovací práce, jako jsou zařízení na dálkové měření teplot, snímače otřesů a kamerové systémy. Vyprošťovací zařízení, hasicí zařízení a další prostředky ochrany.

Ing. David Navrátil, MBA se zaměřuje na oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany a koordinace BOZP.

Komplexní služby a dodávky v oblasti požární ochrany. Projekce (činnost autorizovaných inženýrů) + konzultace + koordinace + realizace + revize a kontroly v oblasti požárně bezpečnostních zařízení. Dodávka a montáž věcných prostředků požární ochrany. Protipožární ochrana všech typů stavebních konstrukcí. Protipožární ochrana technických a ...

MARELE s.r.o. se zaměřuje na slaboproudé technologie, zabezpečení a automatizaci domácnosti, montáž bezpečnostních a požárních systémů a antén.

-Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod Hostinská činnost

Projektová činnost ve výstavbě Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce

Společnost Red Zero s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, tak také instalacemi, servisem i revizemi hasicího systému FirePro.

Kominictví. Práce: - kominické. Prodej, kontrola, opravy: - hasící přístroje - požární vodovody Výroba: - podpalovače.

Prodej, oprava, servis, revize: Prodej hadice: požární: v různých průměrech průmyslové: v různých průměrech sací: odsávání pilin, kouře, stlačený vzduch výtlačné: odsávání pilin, kouře, stlačený vzduch hydrantové systémy -na kyseliny (potravinářské produkty) -na cement, mouku a jiné sypké látky -savice pro PO i AGRO šroubení rychlo ...

Služby: - bezpečnost práce - BOZP - koordinátor BOZP - požární ochrana - PO - inženýrská činnost ve výstavbě.

Stavební firma: - generální dodávky a komplexní subdodávky staveb, - ocelové konstrukce a opláštění, - projekce, realizace - energetické zařízení, Výroba a montáž: - tlakových částí kotlů, - vzduchovodů a spalinovodů, - stabilního hasícího zařízení.

Požární signalizace (EPS), přístupové systémy, zabezpečovací signalizace (EZS), kamerové systémy (CCTV) Brno, Břeclav, Olomouc, Žďár nad Sázavou, Moravský Krumlov, Jihomoravský kraj. Opravy, revize. Komplexní dodávky od návrhu po realizaci včetně materiálu a revizí. Široký záběr působení od malých domovních instalací po průmyslové komplexy ...

REHAS, spol.s.r.o. má na starosti prodej, kontrolu, opravu a servis hasících přístrojů a hydrantů Provozují služby: -plnění tlakových lahví -práškové nátěry -zpracování dokumentace PO -školení PO, BOZP.

Firma ELINS PLUS s.r.o. se zabývá službami v oboru elektromontáže, elektroinstalační práce, rozváděčů. Provozujeme také přepravu s hydraulickou rukou, kontejnerem. Provádíme také zámečnické práce v regionu Zlín a Zlínský kraj. Zajistíme dodávku, montáže, opravu, servis, revize elektroinstalací v domech i průmyslových objektech včetně ...

Prodej, servis: -hasicí přístroje -hydranty -služby v oblasti PO a BOZP. Opravy auto-motoplastů: -nárazníky, světlomety, interiérové plasty, kapotáže motorek. Autoopravy: -drobné mechanické -karosářské práce. Rybářské potřeby: -kompletní vybavení pro rybáře včetně lodních motorů a lodního příslušenství.

Jsme výrobci STABILNÍCH HASICÍCH ZAŘÍZENÍ (SHZ). Vyrábíme SHZ- vodní, sprinklerová, drenčerová, vodní clony.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP, požární ochrany PO a hygieny práce - školení zaměstnanců a zaměstnavatelů.

Prodej, kompletní servis a poradenství: - hasicí technika. Montáž, servis: - hasicí přístroje Kontrola: - požární vodovody.

Společnost Ing. Oldřich Papoušek zajišťuje projekce se specializací na požárně bezpečnostní řešení staveb, instalaci požárně bezpečnostních zařízení samočinných, stabilní hasící zařízení všech typů, vysokotlaké vodní mlhy, plynové a pěnové hasící zařízení, lokální hasící zařízení, technologické hašení a hašení párou. Inženýrské a požární ...

Společnost NOFIRE s.r.o. se specializuje na požární ochranu a bezpečnost.