Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Projekce, návrhy, výroba, montáž: -skleníky -světlíky -zimní zahrady -atypické zakrývání bazénů -přístřešky před vchod -zastřešení balkonů -prosklení lodžií. Prodej: -polykarbonátové, plastové sklo -polycarbon -MAKROLON, LEXAN, AKYVER, CARBOLUX a jiné -automatické otvírače -lineární elektrický pohon včetně příslušenství ...

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Provádíme požárně technické zajištění objektů - hasicí přístroje a požární hydranty (včetně oprav), požární a protipožární dveře a stěny, utěsnění požárních prostupů, požární nátěry, nástřiky, obklady, revize. Prodáváme dřevěná a plastová okna.

Akciová společnost Pyrocom se na evropském trhu stala lídrem v oblasti hasicích technologií. Její snaha přicházet na trh s novými produkty významně ovlivňuje úroveň ochrany osob a majetku.

Školení a dokumentace: - bezpečnost práceprodej - bezpečnostní a výstražné tabulky. Revize, opravy, kontroly: - hasicí přístroje - hydrantové systémy s tvarově stálou hadicí. Opravy a revize: - požární vodovody. Školení a poradenství: - požární ochrana. Prodej: - požární hlásiče.

Dodávka: - hutní materiál: - profilová ocel - potrubní díly - barevné kovy - plechy a výpalky - protipožární dveře - přenosné hasící přístroje.

Komplexní služby v oblasti: -projektování požární -bezpečnosti staveb -požární ochrana -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -nakládání s chemickými látkami a chemickými přípravky -odpadové hospodářství.

Děláme v okresech Opava, Ostrava, Bruntál, Nový Jičín. Kontrola, opravy a prodej: - hasicí přístroje - hydranty. Činnost: - konzultační - projektová - poradenská - požární signalizace. Pro firmy komplexní služby požární ochrany. Prodej: - hasicí prostředky a zařízení.

Komplexní služby: - v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.

Zajišťujeme služby v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, školení dělnických profesí, revize vyhrazených zařízení, odpadového hospodářství a chemických látek, zajištění koordinátora na staveništi, zpracování požárně bezpečnostního řešení, dodavatelského zajištění bezpečnostního a požárního technika.

Maloobchod, prodej, servis: - ručních a pojezdových hasících přístrojů - vnitřních a vnějších požárních vodovodů - prodej hasících přístrojů - poradenství v oblasti BOZP

Prodej a servis: -hasicí přístroje -hydrantové systémy -požární hlásiče -bezpečnostní značky -prodej příslušenství -značky Hilti, Dunamenti. Služby v požární ochraně a BOZP: -odborně způsobilé osoby -dokumentace -preventivní prohlídky -školení. Kompletní servis: -revize, kontroly -plnění -opravy a údržba -plnění ...

Pyrostop Servis, oprava, revize: -hydranty -hasící přístroje -požární klapky -oxid uhličitý.

Prodej, dodávka, montáž: -telekomunikační zařízení -požární a zabezpečovací zařízení -výstavba energetických sítí.

Projekty požárních sprinklerů (SHZ). Pro sklady, administrativní budovy, garáže, obchodní centra. Projekty hašení pěnou.

Služby: - bezpečnost práce (vstupní a periodické školení v BOZP, sepisování úrazů na pracovišti, vedení dokumentace) - požární ochrana (školení v oblasti požární ochrany, zpracování dokumentace požární ochrany, vypracování požárních směrnic pro danou společnost). - pracovní oděvy, obuv - hasící přístroje.

Základní sortiment: - Manuální výstražné systémy - Detekční systémy - Elektrická požární signalizace - Systémy k ochraně majetku Doplňkové služby: - Výroba elektronických zařízení - Osazování a pájení desek plošných spojů (výrobky splňují všechny podmínky směrnice RoHS 2002/95/EC). - Vývoj elektronických zařízení - vlastní i na ...

Prodej a servis: -elektro nářadí -NAREX, PROTOOL, METABO. Služby v oblasti BOZP: -hasicí přístroje -protipožární zařízení -požární ochrana.

Bezpečnostní agentura SOS Služby : - bezpečnostní agentura - ochrana objektů a osob - montáž bez. zařízení, objektů, automobilů - doprovody při finančních zásilkách Revize : - ruční hasící přístroje - hydrantů

Služby: - poskytování poradenství a služeb v oblasti bezpečnosti a požární ochrany

Ochrana proti požáru a výbuchu. EPS elektrická požární signalizace. Protipožární a protiexplosní zařízení.

Poradenství: - bezpečnost práce - požární ochrana.

Specialista: -požární technik -bezpečnostní technik BOZP. Služby: -požární ochrana -bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BZOP) -vypracování a kontrola dokumentace PO, BOZP -školení bezpečnosti práce a požární ochrany.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.