Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Maloobchod: -hasicí přístroje. -hydrantové systémy. -proudnice, hadice.

Prodej, revize a kompletní služby v oblasti: - hasicí přístroje - požární vodovody (hydranty).

Poradenská a kontrolní činnost v oboru BOZP a PO Opravy a ladění pianin .

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.Cílem je uvedení BOZP a PO ve firmě do stavu požadovaného legislativou. Zpracujeme vše potřebné pro bezpečnost práce a požární ochranu ve vaší společnosti.

Nabízí: - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany - projektování požární bezpečnosti staveb - poskytování služeb v oblasti bezpečnosti práce - posouzení požárního nebezpečí činností objektů - zpracování a vedení dokumetace - školení a odborná příprava - poradenská a kontrolní činnost.

Prometheus Nymburk sdružení zajišťuje oblast činností vyplývajících jako právní povinnosti právnickým a podnikajícím fyzickým osobám na úseku požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a ochraně veřejného zdraví. Zajišťujeme provádění projektových řešení k projektům staveb z hlediska požární bezpečnosti a znaleckou činnost v oblasti ...

Prodej, montáž: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní štíty, kování - řetízky - přídavné zámky - výměna zámkových vložek - protipožární zabezpečení - požární hlásiče a detektory Kidde - hasicí přístroje, spreje, protipožární plachty - elektronické zabezpečení.

Služby: - bezpečnost práce - požární ochrana.

Servisní, provozně bezpečnostní a požární služba.

Technik bezpečnosti práce Služby: - technik požární ochrany - služby požární ochrany - školení bezpečnosti práce

Projektování a realizace Technického zařízení budov. Provozování, údržba a servis Technického zařízení budov. Projektování a realizace Sprinklerových hasících zařízení. Integrované služby Facility Managementu.

Služby: - kompletní správa, údržba a obsluha kotelen a výměníků - výstavba, rekonstrukce a plynofikace kotelen a výměníků na klíč - topenářské práce, plynové etážové topení - instalatérské práce - plynové kotle WOLF, BUDERUS a ostatní - poradenská, technická a obchodní činnost v oblasti vytápění Správa a údržba ...

Prodej, revize, montáž, opravy: - hydrantové skříně a systémy - hasicí a požární technika - požární klapky. Tlakové zkoušky: - požární hadice.

Kontrola, oprava, plnění, prodej: -hasicí přístroje -požární hydranty, vodovody. Školení požární ochrany a bezpečnosti práce.

Revize: - hasící přístroje. Čištění města, sanační a podobné činnosti.

Poradenství: -požární ochrana. -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -školení VZV

Kontrola, oprava, servis, revize: - hasicíc přístroje

Sprinklers s.r.o. se zabývá: - aktivní a pasivní protipožární ochranou - poskytuje vyčerpávající řešení v oblasti protipožárních systémů a automatického odhalování požáru - pasivní ochranu na elektrické a telekomunikační kabely - ochranu na ocelové konstrukce.

Činnost firmy je zaměřena na velkoobchodní i maloobchodní prodej a dodávky: - hasicí přístroje - hydrantové systémy - požární dveře - požární hadice - automatické hasicí systémy - lokální stabilní hasicí zařízení - požární armatury - výstroj a výzbroj pro hasiče - požární hlásiče - požární tabulky a skříňky na hasicí ...

Požární ochrana a bezpečnost práce. Revize, opravy, servis, prodej: - hasici pristroje - hasicí přístroje - hasící přístroje a hydranty, výrobky řady Bioversal - automobilová doprava nákladní vnitrostátní a mezinárodní - plnění CO2. Tryskání a povrchová úprava práškovými barvami. Úklidová služba (kompletní úklid).

Výbuch hořlavých prachů - od posouzení rizika - dokumentace o ochraně před výbuchem dle NV 406/2004 Sb.(ATEX 137) -návrh opatření pro odlehčení, potlačení a zabránění přenosu výbuchu až po technicky vyspělou certifikovanou realizaci ochrany proti výbuchu (dle ATEX 100). Automatické požární systémy pro kolejová a bojová vozidla.

Nabídka komplexních služeb v oblasti požární ochrany.