Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Výbuch hořlavých prachů - od posouzení rizika - dokumentace o ochraně před výbuchem dle NV 406/2004 Sb.(ATEX 137) -návrh opatření pro odlehčení, potlačení a zabránění přenosu výbuchu až po technicky vyspělou certifikovanou realizaci ochrany proti výbuchu (dle ATEX 100). Automatické požární systémy pro kolejová a bojová vozidla.

Nabídka komplexních služeb v oblasti požární ochrany.

Prodej, e-shop: -hasičská výzbroj a výstroj. -pomůcky pro požární sport. -hasičské vybavení. -ochranné pracovní pomůcky. Služby: -požární ochrana. -bezpečnost a ochrana zdraví při práci. -školení, poradenství PO, BOZP. Redakce Hasičské noviny.

Prodej: - hasičská technika a příslušenství.

Poradenské služby v oblastech bezpečnosti práce a požární ochrany.

Ochrana ocelových konstrukcí proti ohni. Impregnace dřeva proti požáru, hmyzu, dřevokazným houbám a plísním. Protipožární obklady stavebních konstrukcí. Požární utěsnění kabelových a stavebních prostupů. Protipožární ochrana kabelů.

Školení bezpečnosti práce, školení požární ochrany, školení řidičů referentů. Všechna zákonná školení provádíme online přímo na internetu. Již více jak 8 let, nabízíme tyt online služby pro tisíce malý i velkých klientů.

Prodej, servis, revize: -hasící přístroje.

Činnost: - obchodní aktivity v oblasti vojenských i komerčních komodit. Výroba a opravy zbraní a munice.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Požární technika. Revize servis a prodej hasicích přístrojů, požárních hydrantů, požárních klapek, požárních dveří. Služby odborně způsobilé osoby v oboru požární ochrany: zpracování dokumentace, školení, preventivní požární prohlídky.

Komplexní služby v oblasti požární ochrany. Technickoorganzační činnosti v požární ochraně. Požárně bezpečnostní řešení staveb. Obchodní zprostředkovatelská činnost. Hasicí přístroje Požární hadice, armatury Hasicí spreje a speciální hasiva Prostředky a systémy protipožární ochrany staveb a technologií Požárně bezpečnostní a orientační ...

Prodej, E-shop: Spotřební elektronika Služby v oblasti BOZP, PO a hygieny -školení -revize -dokumentace -koordinátor pro stavebnictví Sídlo: Klicperova 483, 508 01, Hořice

Cvejn BP a TZ AGENCY, spol. s r.o.: Poskytujeme služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. -komplexní služby: -stálý dozor, dokumentace, evidence, školení, kurzy -revize vyhražených zařízení: -bezpečnost práce -požární ochrana -zdvihací zařízení: -jeřáby, plošiny, stavební výtahy -tlakové nádoby a kotle ...

Montážní práce spojené s požární bezpečností staveb. Služby v oblasti mechanického zabezpečení objektu, zatěsnění oken a dveří a montáž žaluzií a rolet.

Restaurace THT nabízí: -denní menu – výběr ze dvou druhů jídel -denně výběr z deseti druhů hotových jídel -přesnídávkové polévky -široký výběr jídel na objednávku -dortové zákusky vlastní výroby Bufet -přesnídávkové polévky -hotová jídla -rychlé občerstvení – párek v rohlíku, hranolky, langoše, bramboráky Mléčná jídelna -výrobky ...

Prodej, revize: - hasící přístroje a zařízení.

Maloobchod, prodej: - hasící technika - požární vybavení - pracovní oděvy, boty, přilby. Revize: - lana - hasící technika.

Služby, servis: -revize, montáž, servis plynových zařízení -revize, montáž, servis elektrických zařízení -revize, montáž, servis tlakových zařízení -revize zdvihavích zařízení -školení BOZP -požární ochrana.

Kontroly (revize), opravy a prodej hasicích přístrojů a hydrantových systémů

Protipožární prostupy Intumex, Hilti, požárně dělící konstrukce - obklady, Knauf, Promat. Kontroly, revize PBZ - protipožárních ucpávek - vyhláška MV ČR č. 246/2001 Sb. § 7 odst. 4. Zakládající člen asociace požární ochrana staveb.

Maloobchod, prodej: - požární technika.

Prodej: - požární vozidla - hasící vozidla - příslušenství - pracovní pomůcky pro hasiče.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Služby v oblasti požární prevence. Revize hasicích přístrojů a hydrantů. Prodej, montáž: - interiérové a protipožární dveře.