Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Oprava, servis, prodej, poradenství: - požární, protipožární technika - hasící přístroje - záchranářská technika.

Poradenství a služby (služba) v oborech (oboru, obory): -bezpečnost práce -hygiena práce -požární ochrana -ekologie -manipulační vozíky -práce ve výškách -vstřelovači -řidiči do 3, 5 t -stolní tenis -ostatní.

Opravy a revize: - hydranty - hasicí přístroje. Prodej: - požární hlásiče - hasicí přístroje - hydrantové systémy - požární prostředky - bezpečnostní a výstražné tabulky. Oblast BOZP a PO (bezpečnost práce +požární ochrana): - školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců - zpracování veškeré dokumentace: - požární a provozní ...

Maloobchod, prodej, servis: - hasící přístroje - hydranty

Servis protipožárního zařízení Kontroly, opravy: - všechny typy ručních a pojízdných hasicích přístrojů. Školení v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Kontroly požárních vodovodů a jejich příslušenství Prodej: - příslušenství požárních vodovodů - hasicí přístroje.

KOMPLETNÍ SLUŽBY: - bezpečnosti práce - požární ochrany - hygieny práce - návrhy bezpečnostních značení včetně realizace - zajištění veškerých revizí PRODEJ: - věcné prostředky požární ochrany - bezpečnostní značení a tabulky - alkoholtestery - OOPP

Výroba a zpracování: - technická dokumentace. Poradenství v oblasti požární prevence.

Prodej, opravy, revize: - požární vodovody - hasicí přístroje.

Prodej, kontrola, servis: -hasicí přístroje -hydranty.

Poradenství: -požární (protipožární) ochrana.

Výzkum a vývoj: - hutnictví - požární technika - ekologie. Výroba, prodej: - hasící zařízení.

Nabídka služeb v oblasti požární ochrany staveb a bezpečnosti práce.

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti při práci.

Servis a revize: -hasící zařízení. Montáž, opravy, servis: -vzduchové kompresory.

Prodej a servis: - hasičská technika. Prodejna: - Pekařská 148, Opava.

Požární ochrana: - prodej, revize, opravy, plnění: - hasící přístroje - prodej, revize, kontroly, opravy: - hydranty - revize, kontroly: - protipožární klapky - odborné práce v oboru požární ochrany - posouzení požárního nebezpečí objektů a činností - školení a odborná příprava v oboru - poradenská a konzultační ...

Opravy, dodávky, plnění, revize: - hasicí zařízení.

Poskytování komplexních služeb v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, požárně bezpečnostní řešení staveb.

Dodávka, prodej: - hasicích přístrojů - plnění tlakových lahví s potravinářským CO2. Revize, opravy hasicích přístrojů, hydrantů a požárních vodovodů.

Služby, školení: - bezpečnost práce - protipožární zabezpečení.

Hasicí přístroje a protipožární bezpečnostní zařízení.