Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost Zenco BOZP s.r.o. pomáhá v oboru Bezpečnost a ochrana zdraví. Nabízí ochranné pracovní prostředky, služby požární ochrany a hygieny.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Školící a poradenská činnost v oblasti obchodu a služeb -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu, služeb a výroby

-Činnost technických poradců v oblasti zemědělství včetně zdraví zvířat a potravinářství včetně bezpečnosti potravin -Velkoobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb

Požární ochrana, bezpečnost práce: -revize požárních vodovodů -revize přenosných hasících přístrojů -zpracování základní dokumentace PO a BP -školení zaměstnanců PO** a BP** -výkon funkce odborně způsobilé osoby.

Kompletní služby v požární ochraně a bezpečnosti práce BOZP a PO - dokumentace a směrnice - školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Tomáš Tománek se zaměřuje na návrh, montáž a servis zabezpečovacích, kamerových, docházkových a požárních systémů.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO - odborný poradce v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany

Firma poskytuje služby spojené s požární ochranou a požární bezpečností staveb. Působíme v rámci celé ČR. Prodej a montáž hasících přístrojů, požárních ucpávek. Kontrola provozuschopnosti hasících přístrojů, požárních klapek a hydrantů. Značení únikových cest.

Montáže, opravy, servis: - sprinklerového hasícího zařízení - sprinklery. Výškové práce, práce ve výškách. Zámečnické práce, zámečnictví. Dlouholetá spolupráce s firmou SKANSKA CZ.

Výroba, prodej, kontroly, opravy: - hasicí přístoje a hydranty - kontroly a revize hasicích přístrojůa požárních vodovodů. Prodej: - technické plyny - plnění CO2 do tlakových lahví - prodej lahví na technické plyny. Předpovrchová úprava tryskáním. Povrchová úprava klasickými barvami a komaxitováním.

Komplexní zajištění BOZP a PO ve firmě: - bezpečnost práce - požární ochrana - hygiena práce - koordinátor BOZP - šetření pracovních úrazů - školení.

Projekce, montáž, dodávka, revize: - stabilní hasící zařízení - pěnové, plynové, vodní, práškové - elektrické požární signalizace.

Michal Pešek se zaměřuje na služby v oblasti požární ochrany.

Služby, montáž, servis: -požární technika -projektování, projekce v oblasti protipožární ochrany, ochrana -dodávka sprinklerů, sprinklery.

Společnost MICHEJDA safety s.r.o. Vám poskytne kompexní služby v oblasti bezpečnosti práce, ochrany zdraví a požární ochrany včetně bezpečnostního a pozemního značení.

Firma se zabývá vypracováním požárně bezpečnostních řešení staveb. Zhotoví požárně bezpečnostní řešení staveb pro rodinné a bytové domy, polyfunkční komplexy, nákupní centra i průmyslové objekty. Zajištění požární bezpečnosti v rámci rekonstrukcí a oprav nemovitých kulturních památek.

Služby v PO a BOZP. Služby a prodej v požární ochraně.

Komplexní služby bezpečnosti práce. Firma poskytuje služby koordinátora BOZP, BOZP a PO pro firmy, technický dozor investora a vzdělávání a školení v oblasti BOZP a PO:

E-shop s profesionálním vybavením pro hasiče a záchranáře. Prodej hasičského vybavení - protipožární zabezpečení, proudnice, hadice, dýchací přístroje a další. Dodávka záchranářského vybavení - transportní deky, dezinfekce, oxymetry, defibrilátory a další. Oblečení a obuv pro hasiče a záchranáře.

Společnost HEINRICH INNOVATION s.r.o. provádí inspekční činnost. poskytuje služby PO a BOZP, ochrana protipožární, revize.

Pavel Kadlec se zaměřuje na opravy, prodej a revize hasících přístrojů a požárních hydrantů.