Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost AMPeng s.r.o. poskytuje svým zákazníkům efektivní formy řešení v oblasti požární bezpečnosti staveb. Umíme pomoci při projekci samočinných odvětrávacích zařízení, pěnových hasicích zařízení, mlhových hasicích zařízení či při projekci civilní ochrany dle požadavků MV ČR. Projekty realizujeme jak na území České republiky tak i v ...

Martina Hrabětová nabízí komplexní služby v oblasti kvality, managmentu kvality podle ISO 9001, IATF 16949, managmentu ochrany životního prostřední podle normy ISO 14001 a managmentu bezpečnosti práce a ochrany draví při práci podle normy ISO 45001. Mé služby zahrnují různé formy spolupráce od poradenství, přes implementaci procesů, dokumentaci až ...

Komplexní řešení v oblasti požárního zabezpečení. Prodej, montáž, servis a pravidelné kontroly: - kompletních systémů stabilních hasících zařízení (SHZ) - hasící přístroje - vodní clony - hydranty včetně příslušenství a náhradních dílů. Provádění preventivních požárních kontrol - dodržování předpisů o požární ochraně.

Služby: - požární ochrana - bezpečnost práce

Poskytujeme komplexní služby v oboru protipožární ochrany staveb zahrnující montáž požárních obkladů a aplikace protipožárních nátěrů.

Naše firma se specializuje na revize hasicích přístrojů a požárních hydrantů. V současné době vám nabízíme opravy, servis, prodej a revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů, revize požárních dveří, požárních klapek a požárních ucpávek. Dále Vám nabízíme detektory kouře a požární hlásiče.

-Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...

Dodávka, instalace: - požární a bezpečnostní signalizační systémy - informační a docházkové systémy

Činnost - sanace objektů po požárech a povodních - požární ochrana a BOZP - prodej, opravy, revize hasicích přístrojů - deratizace, dezinfekce, dezinsekce - odstraňování havárií. Technická kancelář - adresa: Tovární 5751, 430 01 Chomutov.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení zaměstnanců - poradenství - revize a kontroly hasicích přístrojů a zařízení požární ochrany.

Dodávka, montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy - požární signalizace - přístupové systémy

Služby: -revize a opravy hasících přístrojů, požárních vodovodů (hydrantů) -vypracovnání posouzení požárního nebezpečí objektů a činností -školení a vypracování dokumentace v oblastech PO** a BOZP -revize elektrických zařízení a hromosvodů včetně odstranění závad -poradíme jak efektivně a ekonomicky vybavit objekty -komplexní nabídka ...

Prodej, montáž, opravy hasicích přístrojů, elektrické požární signalizace, požárních vodovodů a hydrantů, požárních ucpávek, požárních klapek. Automatický hasicí systém FIRETRACE.

Služby: - reklamní a marketingová agentura

Služby v oblasti protipožární ochrany staveb - protipožární ucpávky, nátěry, nástřiky, omítky, obklady - dodávka, montáž protipožárních uzávěrů.

Služby v oblasti BOZP a PO - poradenská činnost - kontrola hasičských přístrojů a požárních vodovodů - servis hasicích přístrojů, roční kontroly, periodické dílenské kontroly, vstupní kontroly.

Činnost: - klinické hodnocení humánních léčivých přípravků.

Činnost - montáž protipožárních prostupů a ucpávek stavebních konstrukcí - dodávka a montáž protipožárních dveří a mříží - kontrola protipožárně bezpečnostních zařízení a prostupů - kontrola a servis požárně bezpečnostních zařízení - kontrola hasících přístrojů.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Internetový obchod, e-shop: - požárni technika - hasicí přístroje - detektory kouře, hlásiče požáru - protipožární dveře - pěnidla, sorbenty.

Dodávka: - fotovoltaické měniče - fotovoltaické přístroje

Kompletní vybavení staveb požární ochranou. Výroba, prodej, montáž: - proti požární dveře, okna, vrata - protipožární stěny. Prodej, revize: - hydranty - hasičské přístroje. Požární bezpečnost staveb. Poradenství. Školení požární ochrany a BOZP.

Činnost: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany