Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Databáze revizních techniků v oboru revize elektro, revize plynu, revize komínu, revize hasících přístrojů, revize hromosvodu, smluvní partneři PRE.

KOMPLEXNÍ SLUŽBY V OBLASTI POŽÁRNÍ OCHRANY A BEZPEČNOSTI PRÁCE: - výkon činnosti odborně způsobilé osoby PO a BOZP - znalecká činnost - poradenství, konzultace a zastupování před orgány státní zprávy - školení v oblasti PO a BOZP - požárně bezpečnostní řešení staveb - zpracování dokumentace - požární asistence - evidence úrazů a ...

Poskytování poradenství v oblasti systémů řízení jakosti, životního prostředí a bezpečnosti práce.

Komplexní servis v oblasti požární ochrany: - vytvoření dokumentace - výroba, dodávky, instalace pořárních uzávěrů - protipožární nátěry a obklady - revoze technických zařízení a hasicích přístrojů.

Provádíme požárně technické zajištění objektů - hasicí přístroje a požární hydranty (včetně oprav), požární a protipožární dveře a stěny, utěsnění požárních prostupů, požární nátěry, nástřiky, obklady, revize. Prodáváme dřevěná a plastová okna.

Akciová společnost Pyrocom se na evropském trhu stala lídrem v oblasti hasicích technologií. Její snaha přicházet na trh s novými produkty významně ovlivňuje úroveň ochrany osob a majetku.

Ochrana proti požáru a výbuchu. EPS elektrická požární signalizace. Protipožární a protiexplosní zařízení.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Projektování a realizace Technického zařízení budov. Provozování, údržba a servis Technického zařízení budov. Projektování a realizace Sprinklerových hasících zařízení. Integrované služby Facility Managementu.

Služby: - kompletní správa, údržba a obsluha kotelen a výměníků - výstavba, rekonstrukce a plynofikace kotelen a výměníků na klíč - topenářské práce, plynové etážové topení - instalatérské práce - plynové kotle WOLF, BUDERUS a ostatní - poradenská, technická a obchodní činnost v oblasti vytápění Správa a údržba ...

Sprinklers s.r.o. se zabývá: - aktivní a pasivní protipožární ochranou - poskytuje vyčerpávající řešení v oblasti protipožárních systémů a automatického odhalování požáru - pasivní ochranu na elektrické a telekomunikační kabely - ochranu na ocelové konstrukce.

Činnost firmy je zaměřena na velkoobchodní i maloobchodní prodej a dodávky: - hasicí přístroje - hydrantové systémy - požární dveře - požární hadice - automatické hasicí systémy - lokální stabilní hasicí zařízení - požární armatury - výstroj a výzbroj pro hasiče - požární hlásiče - požární tabulky a skříňky na hasicí ...

Nabídka komplexních služeb v oblasti požární ochrany.

Ochrana ocelových konstrukcí proti ohni. Impregnace dřeva proti požáru, hmyzu, dřevokazným houbám a plísním. Protipožární obklady stavebních konstrukcí. Požární utěsnění kabelových a stavebních prostupů. Protipožární ochrana kabelů.

Školení bezpečnosti práce, školení požární ochrany, školení řidičů referentů. Všechna zákonná školení provádíme online přímo na internetu. Již více jak 8 let, nabízíme tyt online služby pro tisíce malý i velkých klientů.

Montážní práce spojené s požární bezpečností staveb. Služby v oblasti mechanického zabezpečení objektu, zatěsnění oken a dveří a montáž žaluzií a rolet.

Protipožární prostupy Intumex, Hilti, požárně dělící konstrukce - obklady, Knauf, Promat. Kontroly, revize PBZ - protipožárních ucpávek - vyhláška MV ČR č. 246/2001 Sb. § 7 odst. 4. Zakládající člen asociace požární ochrana staveb.

Firma prodává hasicí přístroje a zajišťuje školení servisních techniků.

Nabídka služeb v oblasti požární ochrany staveb a bezpečnosti práce.

Požární ochrana: - prodej, revize, opravy, plnění: - hasící přístroje - prodej, revize, kontroly, opravy: - hydranty - revize, kontroly: - protipožární klapky - odborné práce v oboru požární ochrany - posouzení požárního nebezpečí objektů a činností - školení a odborná příprava v oboru - poradenská a konzultační ...

Zabývá se bezpečností práce a požární ochranou

Komplexní služby - kamerové systémy - alarmy - zabezpečování objektů - odposlechy - detektory kovů - poradenství Komplexní služby - systémy požární ochrany Rekvalifikační kurzy - pozice strážný

Služby a organizace v oblasti požární ochrany Poradenství, školení, dokumentace - požární ochrana

BOZP - školení Požární ochrana - školenírevize - hasicí přístroje - hydranty Revize - elektrické požární signalizace Revize - elekroinstalace - elektrická zařízení