Zvýšit bezpečí ve vašem objektu vám pomohou bezpečnostní zámky, vrata a dveře, docházkové, kamerové, zabezpečovací, stravovací či jiné systémy anebo pokladní či turniketové aplikace. Mechanické i elektronické zabezpečení nachází uplatnění naprosto všude.

Český výrobce vyvolávacích a zobrazovacích zařízení, docházkových, přístupových a stravovacích systémů. Vyvolávací a zobrazovací zařízení a odbavovací systémy mají širokou škálu uplatnění všude tam, kam přichází větší množství zákazníků, ať už se jedná o osoby nebo například auta či kamiony v logistických centrech či na STK. Díky nim nemusí ...

Společnost VAT Electronic, s.r.o. dodává nebo opravují dálkové ovladače ke všem typům a značkám spotřební elektroniky, dále zajišťujeme servis spotřební a bílé elektroniky a nabízíme montáže a zapojení elektroniky, antén, zabezpečovací techniky.

Výrobou a servisem speciálních elektronických zařízení se zabývá společnost ZAM - SERVIS s.r.o. V naší široké nabídce produktů naleznete měřící, zabezpečovací, regulační a analyzační zařízení. Sídlíme v Ostravě na adrese Křišťanova 1116/14. Výroba, oprava, servis, montáž: - speciální elektronická zařízení - měřící, zabezpečovací, regulační a ...

Komplexní služby v oblasti požární bezpečnosti staveb. Projekce, výroba, montáž, revize: - požárně bezpečnostní zařízení.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - elektronická ochrana zboží - smyčková ochrana zboží - kamerové systémy - docházkové a přístupové systémy

Inteligentní dům zajišťuje montáž kamerových systémů, alarmů, domácích telefonů a jiných elektroinstalací na míru.

Systémy s čárovými kódy, tiskárny, snímače, etikety, termo-transfer pásky. Výroba: - plastové identifikační karty s offsetovým nebo termotransferovým tiskem - držáky karet - bezdrátové zabezpečovací systémy - plastové karty.

Výroba, prodej: -váhy -silniční váhy -železniční váhy -vážní SW -průmyslové váhy -dávkovací a řídicí systémy

Společnost GX CORPFIN a.s. provádí monitoring železniční a kolejové dopravy.

Ochrana osob a majetku a ostraha samostatných objektů. Dodávka a instalace slaboproudých technologií. Prodej, pronájem, montáž a servis kamerových systémů, elektronických zabezpečovacích a protipožárních systémů, docházkových a přístupových systémů. Střežení a napojení objektů na Pult centralizované ochrany.

Prodej a servis - lahvárenské stroje

Ateliér Ja-Mar s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, měření a regulace, instalaci počítačových sítí, kamerových systémů a požárních zařízení.

Velkoobchod, prodej, montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy -přístupové systémy -systémy monitorování docházky osob -požární systémy -regulační technika -elektronická kniha jízd -gps sledování osob, vozidel a zboží.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a ...

Seřizovací přístroje: Opravy přístrojů: - SOMET(SPS200, SPS500, SDJ300), LADA (SD350), BMD(Horver, Tabset, bmd400, bmd500) další (TRIMOS, Messma, Kelch, Komeg, Metama, Zeiss, Zoller, Gildemeister). Repase, modernizace a dodávky seřizovacích přístrojů (BMD, SOMET, Kelch a další): - kalibrace(MWQ Teplice) Dodávky příslušenství: - ...

Internetový prodej, e-shop: -identifikační mirkočipy -čtečky mikročipů

Trezory prodej a montáž: - trezory nábytkové - sejfy nábytkové - trezory do zdi - sejfy do zdi - trezory bankovní - skříň trezorová na zbraně - skříňky na klíče. - mincovníky - trezorové zámky.

Elektropal s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, ozvučení a bezpečnostní a kamerové systémy.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, servis, oprava, prodej: - měřící přístroje pro strojírenství. - obráběcí nástroje - otáčkoměry. Maloobchod, prodej, velkoobchod: - fotopapír - fólie - plastové etikety - pauzovací papír - světlotiskový papír - podlhy z PVC.

MAPO-MONT, s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže kamerových a zabezpečovacích systémů, požární signalizace a domácích telefonů.

Dodávka: - docházkové systémy - přístupové systémy

-Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Služby soukromých detektivů

Prodej, montáž, oprava, servis ukazatele rychlosti.

Jsme vývojová firma, která vytvořila a dále inovuje automatický informační systém. Ten je založený na využívání kamerového systému, z kterého se získávají data pomocí pokročilých algoritmů videoanalýzy. Data jsou ukládána do SQL databáze a dále se s nimi aktivně pracuje. Videoanalýza řeší úkoly od rozpoznávání vozidel a jejich RZ, přes čísla na ...

Prodej: -detektory. Detekce a separace kovů. Rentgenové systémy. Export: -Slovensko, Rusko, Ukrajina. Zastoupení firmy THEMO GORING KERR a ERIEZ MAGNETICS EUROPE Ltd.