Zvýšit bezpečí ve vašem objektu vám pomohou bezpečnostní zámky, vrata a dveře, docházkové, kamerové, zabezpečovací, stravovací či jiné systémy anebo pokladní či turniketové aplikace. Mechanické i elektronické zabezpečení nachází uplatnění naprosto všude.

Komplexní dodávky: - telemetrické, řídící systémy - automatizační technika - komunikační technika. Ve všech oborech činnosti: - energetika, plynárenství, vodohospodářství. Projekční činnosti, projekce. Vývoj software. Dodáváme řešení: - SCADA systémy - Telemetrie - Informační systémy - SW aplikace.

Stavební projekce, projektování. Výstavba-inženýrské stavby. Výroba měřicích, kontrolních, zkušebních, navigačních přístrojů a zařízení.

Prodej, montáž, servis: -telefonní ústředny-instalace pobočkových telefonních ústředen od 6 do 3000 úč.přípojek -kamerové systémy HICAP 50 -docházkové systémy -požární ústředny-EPS* -elektrická zabezpečovací zařízení-EZS* -hotelové přístupové systémy-Ving Card -počítačové sítě.

Prodej elektronického zabezpečení bytů, kanceláří a rodinných domů: - automatizace domáctnosti - baterie - zabezpečovací technika - kamerové systémy - instalační materiál - nářadí - LED svítilna - bazar.

Služby elektro: - instalace domovních telefonů, zvonků, vstupních systémů - úpravy osvětlení společných prostor. Zpracování účetnictví. Dodávky: - čtečky čipových karet - čipové karty - perforovaný papír do tiskáren - vybavení učeben - účetnický software.

Sdružení Tezkom Projektování, instalace, servis: -telekomunikační a zabezpečovací technika -služby v oblasti elektronického zabezpečení všech typů objektů (garáže, rodinné domky, sklady, firmy) -anténní a satelitní technika -kompletní služby v oblasti slaboproudých rozvodů.

Pobočka Ostrava. Komplexní dodávka přístrojů, systémů řízení a automatizace technologií budov v celém rozsahu nejmodernějších aplikací: - systémy automatizovaného řízení budov - systémy řízení energetických systémů - volně programovatelné digitální regulátory - EPS-elektronická požární signalizace - EZS-elektronické zabezpečovací systémy a ...

LANGARD nabízí kvalitní a splehlivé řešení integrace ovládání domovních technologií do přívětivého uživatelského rozhraní: Inteligentní dům podle vašich představ a možností. Nechte se hýčkat a zapomeňte na starosti se složizými systémy a zařízeními. Vše lze zvládnout snadno a přehledně, bez technických zbalostí a stohl manuálů. Ovládání, které ...

Vývoj, výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -samoobslužné informační kiosky -platební terminály -tankomaty pro úhradu pohonných hmot na čerpacích stanicích

Práce: -elektroinstalce -stavební firma Revize: -elektrických zařízení Výroba: -zabezpečovací zábrany.

Výhradní provozovatel systémů SHERLOG SecurityCar pro vyhledávání odcizených vozidel. Tyto zabezpečovací pokrádežové systémy jsou v současnosti považovány za světovou špičku. - dlouhodobá úspěšnost 98% - časově neomezená záruka - významné slevy na pojistném.

Výroba a instalace: - zařízení pro mobilní komunikaci a monitoring vozidel. Satelitní přenos dat - navigace - logistika. Pro kamionovou přepravu vyvíjíme terminály pro on-line komunikaci a monitoring vozidel v rámci Evropy a Asie (ekonomická mezinárodní komunikace v dopravě). Komunikace krátkými e-mailovými zprávami probíhá přes systém ...

Zabýváme se distribucí a servisem bezpečnostní techniky pro kontrolu osob, zavazadel a nákladu. V této oblasti jsme výhradním distributorem společnosti Smiths Heimann (dříve Heimann Systems, GmbH a Barringer technologies) v ČR.

Činnost: - vývoj systémů pro mobilní identifikaci zboží, zařízení a předmětů s využitím rozličných mobilních terminálů, identifikačních a komunikačních technologií. Prodej: - software - snímačem čárového kódu - kompletní sortiment termo a temotransferových tiskáren čárového kódu - čtečky čárových kódů - spotřební materiál

Bezpečnostní agentura: - ostraha osob a majetku PCO. Montáž, revize, projekce - elektronické zabezpečovací systémy, EZS - kamerové systémy, CCTV

Montáž, servis: - slaboproudé systémy - zabezpečovací systémy - kamery - domácí telefony - datové rozvody

Prodej, montáž, servis: - vysílačky - navigace - handsfree sady - reklama.

Prodej, montáž: - zabezpečovací systémy - vstupní identifikační systémy - elektronické požární systémy - kamerové systémy.

Výroba, instalace: - systémy pro vyhodnocování pohybu vozidel ECHOTRACK. Prodej GPS, navigace.

Montáž: -sdělovací technika -zabezpečovací technika

Prodej, montáže a servis: -elektronické zabezpečovací zařízení -protipožární zařízení -kamerové monitorovací systémy.

Maloobchod, servis: -počítače a příslušenství -výpočetní technika. -elektronické zabezpečení.

Prodej, montáž a servis: - telekomunikační a zabezpečovací zařízení.

Projekce: - technická zařízení budov.