Zvýšit bezpečí ve vašem objektu vám pomohou bezpečnostní zámky, vrata a dveře, docházkové, kamerové, zabezpečovací, stravovací či jiné systémy anebo pokladní či turniketové aplikace. Mechanické i elektronické zabezpečení nachází uplatnění naprosto všude.

Prodej: -hardware a software -počítačové sestavy. Prodej a instalace: -docházkový systém, docházkové systémy -přístupový systém, přístupové systémy.

Výroba, prodej, montáž, e-shop: - sejfy - trezory - poštovní shcránky - vchodové stříšky - trezory na zbraně - vitrýny - nástěnky - regály.

Prodej, oprava, servis: - technika pro počítání, třídění a kontrolu bankovek a mincí.

Autoalarm servis Dodání, montáž: -autoalarmy -zabezpečovací zařízení a systémy -autorádia -alarmy -vyhledávací systémy.

Prodej: -automatické pohony pro garážová vrata, vjezdové brány a závory -závory -parkovací systémy -kování pro vrata a brány. Provozovna: -České Budějovice, U Pily 636.

Projekce. Areálové a objektové rozvody: -telefonní rozvody -datové sítě (LAN) -strukturovaná kabelová síť -místní, evakuační a areálový rozhlas -přístupové systémy, systémy sledování docházky a automatického objednávání zboží -přepážkové vyvolávací systémy -dorozumívací a vyvolávací zařízení ve zdravotnictví -elektrická zabezpečovací ...

Projekce, montáž a servis - zabezpečovací, sdělovací a elektronická zařízení.

Protipožární prostupy Intumex, Hilti, požárně dělící konstrukce - obklady, Knauf, Promat. Kontroly, revize PBZ - protipožárních ucpávek - vyhláška MV ČR č. 246/2001 Sb. § 7 odst. 4. Zakládající člen asociace požární ochrana staveb.

Vývoj a výroba elektronických vstupních systémů ADC, digitálních videozáznamových systémů DVS, speciálních digitálních systémů pro vězeňské účely.

Prodej a servis pokladních i kamerových systémů a kancelářské techniky.

Prodej a montáž: -zabezpečovací mřížové systémy -pevné, nůžkové, svinovací -trezory

Zřizování a prodej: -zabezpečovací signalizace -požární signalizace -elektroinstalace -elektrické přímotopné vytápění. Dodávka, montáž: -plastová a dřevěná okna.

telemechaniky pro dálkové ovládání - GPRS/ETH, monitorovací systémy transformátorů, měření práce a bilanční systémy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - průmyslové akumulátory a baterie pro přístroje, telefony, počítače, záložní zdroje UPS, pro modeláře - nabíječe, nabíjecí technika, nabíječky, zdroje pro elektrotechniku - teplotní čidla Smartec - příslušenství - paměťové karty-PC Card, PC MCIA - zabezpečovací, regulační, protipožární technika. Zakázková ...

Prodáváme a instalujeme: - okenní, bezpečnostní fólie - autofólie a UV fólie na objekty a automobily - doplňkové a tuningové fólie. Nabízíme pomůcky a nářadí pro aplikaci i odstranění fólií, dále vertikální a horizontální žaluzie. Knihovnám, archivům, muzeím a galeriím dodáme materiály pro paspartování a rámování, restaurování ...

Velkoobchod, prodej, zastoupení: -měřicí technika -měření výšky hladiny -měření hmotnostního průtoku -měření vlhkosti plynů -měření rosného bodu -měření koncentrace CO2 -měření rozdílového tlaku -měření meteorologických veličin -kalibrační technika -bezpečností řídící systémy -ventily, fitinky, rychlospojky -přístroje do ...

Dodávka, servis: - signalizace zabezpečovací a požární - průmyslová televize - sledovací okruhy - telefony, videotelefony - karty magnetické identifikační - folie reflexní a bezpečnostní - docházkové a přístupové systémy - vjezdové elektrické závory - pohony vrat a turnikety - systémy jednotného času - kamerové systémy CCTV.

Zástupce pro východní Čechy. Prodej, maloobchod: - zabezpečovací systémy - elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) - elektrická požární signalizace(EPS) a další doplňkový sortiment.

Obchod, prodej, dodávky detektorů plynů a par (hořlavých i toxických) včetně kyslíku. Poradenství a projekce v oblasti detekce hořlavých a toxických plynů a par. Servis, kalibrace a montáž detektorů hořlavých a toxických plynů. Pronájem a krátkodobé zapůjčení přenosných detektorů hořlavých i toxických plynů a kyslíku. Případné dodávky ...

Dodávka, prodej, montáž, instalace: -elektronické zabezpečovací zařízení - zabezpečení zboží proti krádeži - požární signalizace - kamerové sledovací okruhy - telefonní ústředny a rozvody.

Služby: -projekt, montáž a servis elektronických zabezpečovacích zařízení -ovládání telefonem -zabezpečení a dálkový dohled -montáž autopříslušnství

JANE SECURITY Dodávka, montáž: -zabezpečovací systémy.

Odborný servis ve všech oblastech bezpečnostní problematiky.

Prodej, oprava, servis: - zabezpečovací signalizace - EZS - požární signalizace - EPS - průmyslová televize - CCTV - systémy kontroly vstupu a docházky - KPS - detektory kovů - rentgeny zavazadel.