Zvýšit bezpečí ve vašem objektu vám pomohou bezpečnostní zámky, vrata a dveře, docházkové, kamerové, zabezpečovací, stravovací či jiné systémy anebo pokladní či turniketové aplikace. Mechanické i elektronické zabezpečení nachází uplatnění naprosto všude.

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.

Bezpečnostní a telekomunikační systémy: -elektronická ochrana objektů -satelitní monitorovací a střežící systémy -zabezpečení automobilů-autoalarmy -hand free sady -příslušenství k mobilním telefonům.

Oprava: -vojenská radiotechnika, radiolokátory. Servis: - zařízení na testování povrchů letištních ploch. - zařízení elektronické ostrahy objektů Ubytovna. Pronájem nemovitostí - nebytové prostory.

Služby: -připojení k INTERNETU-Prachatice, Vimperk -bezpečnostní systémy -příprava projektů -elektrické požární signalizace -elektrické zabezpečovací signalizace -prodej PC -servis PC, poradenství.

Výroba silničních, průmyslových vah, modernizace, programové vybavení na PC. Výroba vah: - silniční - průmyslové. SILNIČNÍ VÁHY. Nabízíme kompletní dodávky elektronických silničních vah délky 9 - 20 m, váživost 30 - 80 t. Rozsah dodávky váhy: - projekt uložení váhy na místě určení - výkopové a stavební práce - dodávka a montáž ...

Výroba, montáž a prodej systému průmyslové televize CCTV, zabezpečovací technika EZS a požární signalizace EPS. Obchodní sortiment CCTV tvoří převážně dovoz, ať již od dodavatelů z Japonska, či od vybraných firem z Taiwanu. Cílem je poskytnout zákazníkovi kompletní servis při aplikaci průmyslové televize, počínaje výběrem vhodné techniky a ...

Prodej, opravy a montáže: -váhy -měřídla.

Dodávka, instalace: -satelitní komunikace, GPS technologie -zařízení pro sledování a monitoring vozidel -elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, mobilní GSM kamery. Telekomunikační služby: -satelit ORBCOMM: -systém nízkoletících družic.

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Zajišťujeme: - příjem digitálního vysílání - instalace TV antén a satelitů CSlink, Skylink - připojení k internetu a IT služby.

Ochrana před: -bleskem -přepětím. Ochranné pracovní pomůcky.

Montáž: -interaktivní bezpečnostní systém KTI* 2000i do budov, kanceláří.

Provádíme: - služby v oboru zabezpečovací techniky - služby v oboru elektrotechniky do 1000V.

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

Prodej, montáž: -antiradary -alarmy -immobilizery -pagery -hand-free -centrální zamykání. Lustrace vozidel.

Projekce, montáž, servis, revize: -elektrické požární a zabezpečovací signalizace -kamerové systémy -slaboproudé systémy i pro byty a domky

Projekce - prodej - instalace - servis: - fotovoltaika elektřina ze Slunce. Ostrovní i síťové systémy: - elektrické zabezpečovací a kamerové systémy - informační technologie.

Realizace: -eletroinstalační materiál -elektronické zabezpečení objektů. Montáž,servis,revize,prodej: -zabezpečovací,kamerové,docházkové a přístupové systémy -požární ochranné snímače -videotelefon -klimatizace-vzduchotechnika -trezory -ozvučení objektů.

Prodej: -trezory české výroby -elektronické bezpečnostní a kamerové systémy -bezpečnostní zavazadla.

Prodej, montáž, servis: - telekomunikační technika: - telefony - mobilní telefony - faxy, záznamníky - bezdrátové telefony - mincovní přístroje - telefonní ústředny-analogové i digitální s tarifikací na PC** - tarifikátory - domácí telefony a videotelefony - elektronické zabezpečovací systémy s připojením na pult CO** - ...

Bezpečnostní, automatizační, komunikační a informační technologie. Prodej, instalace, servis, poradenství. Internetový obchod.

Saironco zastupuje světové špičky v zabezpečení. První ze zastoupených firem je PROMETAL, první výrobce na začátku produkce bezpečnostních pečetí v Evropě, přičemž první, kdo nabídne pečeť s kovovou vložkou v jeho blokovací systém.

Poskytujeme tyto služby: - satelitní střežení a vyhledávání odcizených vozidel - logistika provozu vozidel - software Sky GUARD - technické parametry - zabezpečení vozidel - zásahové služby. Bezpečnostní aplikace: - okamžité zjištění odcizení vozidla - on line zobrazení aktuální polohy odcizeného vozidla - možnost zabránění ...

Montáž a servis slaboproudých systémů. Elektronické zabezpečovací systémy EZS, elektrické požární signalizace EPS, kamerové systémy CCTV a IP CCTV, přístupové EKV a docházkové systémy ACS, strukturovaná kabeláž, rozvody společné antény (STA), satelitní systémy pro příjem digitální televize a další.

Montáž, údržba, servis, oprava: - elektronické zabezpečovací zařízení - telekomunikační systémy - kamerové a dohledové systémy - plošné ozvučení interiérů - docházkové systémy, evidence pohybu osob.