Zvýšit bezpečí ve vašem objektu vám pomohou bezpečnostní zámky, vrata a dveře, docházkové, kamerové, zabezpečovací, stravovací či jiné systémy anebo pokladní či turniketové aplikace. Mechanické i elektronické zabezpečení nachází uplatnění naprosto všude.

VF Nuclear - radiační ochrana a kontrola
Hledáte odborníka na radiační ochranu a kontrolu? Potom neváhejte využít služeb naší společnosti. Zaměřujeme se na vývoj, výrobu, instalaci a údržbu komplexních radiačních systémů. Naše produkty a služby nalézají uplatnění v jaderných elektrárnách, ve zdravotnictví, průmyslu, ale i v oblasti likvidace radioaktivních odpadů.
VF Nuclear - radiační ochrana a kontrola
TES s.r.o. - Bezpečnost provozu jaderných elektráren
Společnost TES s.r.o. vyvíjí a dodává diagnostické systémy, které monitorují stav elektrozařízení jaderných elektráren. Přímo v provozech provádíme servis a údržbu jednotlivých zařízení, bezpečnostní analýzy, měření technických a technologických parametrů, zpracováváme programy testů a zkoušek. Působíme na trhu již od roku 1992.
TES s.r.o. - Bezpečnost provozu jaderných elektráren
Kompletní dodávky vzduchotechniky a klimatizace Prodej měřicích přístrojů Prodej osobních ochranných pomůcek Klimatizace, vzduchotechnika: - klimatizace komfortních a technologických prostor - větrání a odsávání - filtrace - filtrace plynných škodlivin - sorpční filtry s aktivním uhlím - aktivní uhlí pro záchyt plynných škodlivin - ...

Výroba a prodej: - chromatografické detektory - HPLC systémy - nástroje pro analýzu aminokyselin

Prodej: - elektronické zámky - systémy evidence a kontroly docházky - dveřní kování - přístupová média

Dodáváme docházkové a přístupové, stravovací a obchůzkové systémy. Vyvíjíme identifikační a monitorovací hardware i software. Programujeme aplikace na zakázku a firemní informační systémy. Zajišťujeme servis IT, PC a sítí

Nabídka služeb v oblasti požárních a zabezpečovacích systémů a v oblasti bezpečnosti informačních systémů a technologií.

Ochrana zboží v obchodech (detekční průchody, bezpečnostní kódy na zboží, deaktivace kódů u pokladen, kamerové systémy).

Jiří Dolejš Security Systems nabízí bezpečnostní poradenství pro organizace i jednotlivce v oblasti fyzické a administrativní bezpečnosti a ochrany osob. Testuje reálné zabezpečení objektů. Poskytuje konzultace metodiky bezpečnosti práce.

Bezpečnostní agentura - bezpečnostní technika - výrobce bezpečnostních zavazadel - výroba a prodej bezpečnostních kufrů, boxů a tašek nejmodernější technologie - prodej obálek a plomb - obchůzkové systémy K.O.S - bezpečnostní služby - ochrana osob a majetku - převozy finančních hotovostí - převozy peněz, cenností - ...

Velkoobchod, maloobchod, výroba, opravy, servis: -geodetické přístroje a pomůcky.

Wincor Nixdorf s.r.o. nabízí široké portfolio produktů a řešení pro všechny segmenty trhu: -supermarkety -diskontní řetězce -obchodní domy -hotely a restaurace -velkoobchody -čerpací stanice -loterie.

Služby: - GPS sledování, monitoring vozidel.

Služby - GPS satelitní sledování vozidel - online GPS monitoring po celé Evropě - přehledy o provozu (kniha jízd) - kontrola spotřeby - identifikace řidiče - import dat. Kanceláře Praha - Jílovská Jílovská 1167/71a 142 00 Praha 4 - Braník

Instalace zabezpečení objektů, bytů, domků, provozoven s vysokou úrovní rizika, institucí, výrobních areálů. Internetový obchod a montážní firma s nabídkou elektroniky televize, DVD, video, foto, CD, SAT, pračky, lednice, mrazáky, sporáky, trouby.

DODÁVKA, MONTÁŽ, MĚŘENÍ, SLUŽBY: - systémy měření a výpočtů tepla - komplexní měření tepla - poměrové měření - rozdělovače nákladů na ústřední vytápění - zpracování rozpočtu nákladů na vytápění - rozpočet nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu Komplexní služby včetně zhotovení souhrnných a individuálních účtu.

Činnost: - kompletní služby v oblasti BOZP a PO - koordinátor BOZP na staveništi - online školení BOZP a PO Montáž, služby: - docházkové systémy pro stavby

Vývoj, výroba, dodávka, instalace: - řídících systémů a ovládacích rozhraní prvků inteligentních elektroinstalací - řídící systémy pro osvětlení E-shop: - ovladače - převodníky - stmívače - spínače - zdroje

Služby: - IT bezpečnost - zabezpečení IT techniky - kamerové systémy - školení a konzultace zaměstnanců, manažerů i majitelů v oblasti bezpečnosti

Dodávka a realizace - automatické parkovací systémy.

Konstrukce, výroba a prodej kontrolních, upínacích, svařovacích, montážních přípravků a kalibrů - svařovací technologie - materiály pro svařování - stavebnicové upínací přípravky.

Vzhledem k neustále rostoucímu tlaku poptávky ze strany zákazníků a v zájmu zkvalitňování našich služeb a rozšíření produktového portfolia došlo k transformaci firmy na společnost Truck Data Technology s.r.o.

Prodej - pokladny a pokladní systémy - parkovací systémy.

Maloobchod, prodej, montáž, instalace: -telekomunikace -kancelářská technika -kamerové systémy

Internetový prodej, e-shop: -programové vybavení pro kamerové systémy

Prodej, e-shop, montáž, instalace: -kontrolní a bezpečnostní systémy

Výroba, prodej, servis, e-shop - bezpečnostní zámky - klíče - sejfy, trezory.