Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Prodej, oprava, servis: - zdravotní a laboratorní technika

Distribuce, prodej: -zdravotnické přístroje a spotřební materiál pro dialyzační střediska -speciální roztoky

Provozování solárií -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob -Specializovaný maloobchod -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Prodej: - kosmetické a lékařské přístroje, technologie pro estetickou medicínu, wellness, beauty studia, kosmetické salony, dermatologické ambulance, zubní ordinace a pod.

Prodej: - zařízení pro výrobu desek plošných spojů, vrtáky, drážkovací kotouče, UV a metal-halogenové výbojky. Nabídka laryngeálních masek. Produkty: - membránová čerpadla - čerpadla s magnetickou spojkou - frézy, frézky - vrtáky - UV žárovky - UV výbojky - ultrafialové lampy. Značky: - Amba Lamps - Serfilco - ...

E-shop: - stomatologický materiál - abutmenty - protetika

Prodej a servis stomatologického materiálu, nástrojů a přístrojů.

Prodej: - technické zdravotnické prostředky

Prodej, distribuce: - lymfodrenážní přístroje Výroba: - masážní přístroje

Vývoj softwaru pro nemocnice a laboratoře. Prodej a servis zdravotnické a laboratorní techniky - přístrojová technika - chirurgické nástroje.

Servis, opravy a prodej: -mikroskopy -kolposkopy -oční přístroje. Dodání náhradních dílů k optickým přístrojům všech druhů a značek.

Dentální technika. Zubní soupravy, zubní RTG, zubní lasery, spotřební materiál.

Vývoj, výroba a prodej: - zdravotnických prostředků a kosmetických přípravků.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - zdravotnické přístroje - infuzní technika, - multifunkční injekční pumpy, volumetrické pumpy Zakázková výroba na CNC obráběcích centrech - frézování - soustružení

Prodej: - potřeby a zařízení pro stomatologické laboratoře, ordinace

Prodej a servis dentálních, chirurgických nástrojů a přístrojů.

Prodej zdravotnické techniky a spotřebního materiálu především pro přednemocniční a nemocniční intenzivní péči - přístroje - ultrazvuky - sensory, monitory.

Dodávka, prodej, oprava, servis: -zdravotnická technika

Dodávka: - vybavení stomatologických pracovišť a laboratoří.

Prodej, bazar, oprava, servis: - dentální technika

Výhradní obchodní a servisní zastoupení společnosti ConMed. Prodej, servis: - zdravotnická technika: - endoskopické nástroje - artroskopické přístroje, nástroje - chirurgické pily, vrtačky - monitoring pacienta

Prodej: -lékařská elektronika -jednokanálové EKG* monitory -EKG* přístroje -pulsní oxymetry -centrální monitory -spotřební materiál.

Dodávka, servis: - vybavení stomatologických ordinací - stomatologické soupravy - zdravotnická technika