Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o. - vážící systémy
Hledáte odborníka v oboru vážících systémů? Potom se neváhejte obrátit na firmu Váhy Pecha s.r.o. Již od počátku se zabýváme montáži, výrobou, a servisem vah a vážících systémů. Na přání zákazníka dokážeme zrekonstruovat jakékoliv mostní váhy a nebo taky vyrobit váhu na míru. Nabízíme váhy průmyslové, obchodní i automobilové.
Váhy Pecha s.r.o. - vážící systémy
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Kovovýroba Sprostredkovanie obchodu Opravy obrábacích strojov. Projektovanie elektrických zariadení Výroba jednoduchých výrobkov z dreva Montáž a opravy meracej a regulačnej techniky Montáž a opravy telekomunikačných zariadení Veľkoobchod s tovarom v rozsahu voľných živnosti Montáž a opravy kancelárskej a reprodukčnej techniky Výroba, ...

Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Prenájom hnuteľných vecí - leasing Prípravné práce k realizácii stavby Sprostredkovanie nákupu a predaja tovarov Sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností Inštalácie,montáž,opravy a servis elektrických zariadení. Inžinierska činnosť okrem vybraných činností v stavebníctve Dokončovacie ...