Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Hanks Technology s.r.o. se zaměřuje na technologie měření, regulaci, strojní výrobu a na měřící systémy pro kapalná média.

Servis, regulace přímočinných regulátorů tepla: Nové regulátory MERTIK s dřívějším datem výroby -dodání do 3 dnů, záruka 24 měsíců -záruční servis -pozáruční servis-výměnným způsobem týž den, či oprava do 1 měsíce. Montáž: -instalace naší firmou Poradenství: -odborné posouzení zapojení regulátoru přímo na míru Vašim ...

- infrastruktura pro dopravní systémy - vývoj nabíjecích a akumulačních systému - Engineering (robotizace a automatizace)

Výroba, prodej, montáž: -regulátory, regulační technika ADEX pro teplovodní ústřední topení -termostaty: -pokojové, programovatelné, bezdrátové, příložné -kaskádní řadiče -servopohony ke směšovacím ventilům -směšovací ventily -náhradní díly.

Společnost TDO clima, spol. s r.o. zákazníkům dlouhodobě dodává komplexní služby v oblasti klimatizace, chlazení, vzduchotechniky, topení, měření, regulace, projekce, dodávek, montáže a servisu pro obytné, komerční i průmyslové prostory. V rámci své činnosti se společnost TDO clima, spol. s r.o. zaměřuje na poskytování těchto služeb a produktů ...

Společnost COOP THERM spol. s r.o. sídlící v Jindřichově Hradci nabízí svým zákazníkům již 30 let ucelené služby v oboru měření a regulace tepla a teplé i studené vody. Provádíme montáže měřičů tepla, vodoměrů, centrálních odečtových systémů i patních měřičů teplé vody (TV). Mezi naše další služby patří také odečty a rozúčtování nákladů a ...

Výroba, prodej: - měřící technika - přístroje po měření a dálkový přenos proteklého množství vody, objemu plynu, hladiny (průtoku) povrchové nebo podzemní vody.

Velkoobchod, prodej, oprava, servis, kalibrace: - měřící a regulační technika, příslušenství.

Komplexní služby pro odečty a rozúčtování topení Dodávka a montáž - indikátory topných nákladů BRUNATA - systémy LIVING BY DANFOSS radiátorová termostatická hlavice Servis - indikátory topných nákladů Servis - vodoměry ZENNER Komplexní služby pro odečty a rozúčtování vody

Služby: -měření radonu (na pozemcích, v objektech) -diagnostická měření -ozdravení domů s radonem

Výstavba, opravy a rekonstrukce střešních plášťů. Pozemní stavby - výkopovými pracemi - pokládkou inženýrských sítí - stavbou propustků Zahradní architektura, dodávají: - pergoly - altány - zahradní domky a kůlny - mostky přes jezírka - lavičky - jezírka a rybníčky - vodopády - svařované folie - systémy pro úpravu vody Realizace ...

Vývoj, výroba: - elektronika - radarové měřiče rychlosti - digitální hodiny, stopky - digitální termostaty - univerzální procesorové čítače impulzů - spínací jednotky.

Návrh a dodávka - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - elektrotechniky, automatizace výrobních procesů, dodávky technologií, měřící a regulační techniky -kalibrace měřidel a vedení metrologie v rámci regionu střední Moravy i celé České republiky.

Firma TEZAMO Valašské Meziříčí s.r.o. je specialistou v řešení ekonomického vytápění a klimatizování objektů. Navrhujeme technologie, které šetří hlavně energii a uspokojí Vaše konkrétní potřeby tak, aby byly elektivní a zajistili návratnost. Svou práci věnujeme těmto technologiím: - solární systémy - klimatizace a chlazení - podlahové ...

E-shop: -bezdrátová technika -tonery a náplně -zahradní doplňky -regulátory vlhkosti -topení a chlazení aj.

Prodej, montáž: - tepelná a regulační technika Mohlenhoff, - regulační technika WITA, - centrální a průmyslové vysavače HUSKY, - solární systémy a tepelná čerpadla, - podlahové topení, - regulační technika, - TERMOPOHONY.

Alphasystems s.r.o. se zaměřuje na realizaci chytrých domácností, garážových vrat a montáž nanosítí a měřičů čistoty ovzduší.

Elektromontáže a elektroinstalace slaboproudu, silnoproudu, MaR, automatizace. Provádíme datové sítě, strukturované a optické kabeláže. Komplexní služby v oblasti elektroinstalací, měření a regulace, automatizace. Výroba: - rozvaděče. Sídlo firmy: - Molákova 573/12, Ostrava - Polanka nad Odrou.

Prodej, instalace - systém online monitoringu spotřeb energií Enectiva (chytré měřící systémy).

Výroba, montáž, servis: - bezdrátové rozhlasy - varovné systémy pro města a obce - veřejné osvětlení - elektronické zabezpečení budov - ukazatele rychlosti.

Testo vyrábí přenosné ruční měřicí přístroje pro měření teploty, vlhkosti, rychlosti proudění, tlaku, aktivity vody, otáček, pH, kvality vzduchu, světelnosti, hluku, analyzátory spalin, detektory plynů, přístroje pro potravinářský průmysl (HACCP). Dále nabízí přístroje pro měření ve vzduchotechnice a klimatizačních zařízeních, přístroje pro ...

Vývoj, výroba a prodej odporových snímačů teploty, snímačů proudění a vlhkosti. Vyrábíme párované snímače, převodníky, termostaty, digitální teploměry, teplotní sondy, příslušenství - návarky, jímky, redukce. Sériová a zakázková výroba. Metrologické pracoviště.

Inteligentní elektroinstalace: - skleněné dotykové vypínače a termostaty s volitelným designem - IRC řízení vytápění, zónová regulace vytápění - optimalizace zdrojů vytápění (plyn, krb, solar), FVE, elektřina - dodávky MaR do domů a do průmyslu - měření a optimalizace spotřeby elektřiny - moderní ovládání dotykovými telefony a tablety - ...

Poskytujeme služby rozúčtování a sestavujeme po vybavení objektu měřícími přístroji také individuální rozúčtování. Služby zahrnují: - základní servis - montáž přístrojů - odečty - rozúčtování - financování - produkty.

Společnost ENBRA, a.s. nabízí komplexní a profesionální řešení v oblasti vytápění, chlazení, ohřevu i odečtu vody. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry, ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace. Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna.