Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Maloobchod, prodej: - data loggery relativní vlhkosti a teploty - teploměry - vlhkoměry, barometry - monitorovaací systémy - snímače teploty, vlhkosti, rosného bodu - převodníky teploty - teplotní sondy - programy pro loggery.

Naše společnost UTILCELL s.r.o. byla založena roku 1994 a poskytuje snímače síly, snímače pro elektronické vážení, vyhodnocovací jednotky, spirometry, oxymetry a analyzátory, které jsou určeny pro firmy, jež se zaměřují na výrobu a vývoj vážicích systémů a zařízení. Jsme součástí mezinárodního konceptu firem UTILCELL s.r.o., které mají svá zázemí ...

Naše společnost UTILCELL s.r.o. byla založena roku 1994 a poskytuje snímače síly, snímače pro elektronické vážení, vyhodnocovací jednotky, spirometry, oxymetry a analyzátory, které jsou určeny pro firmy, jež se zaměřují na výrobu a vývoj vážicích systémů a zařízení. Jsme součástí mezinárodního konceptu firem UTILCELL s.r.o., které mají svá zázemí ...

Asociace rozúčtovatelů nákladů na teplo a vodu se zaměřuje na instalaci a provoz měřicí techniky a rozúčtování nákladů na vytápění.

vývoj a výroba zařízení a softwaru pro oblast vibrační diagnostiky - monitorování provozního stavu strojů

DŮM NA ZELENOU s.r.o. se zaměřuje na projektování rodinných domů a provádí měření netěsností domů.

Atmosan Czech s.r.o. se zaměřuje na odvlhčení zdiva, měření vlhkosti, prodej a montáž systémů pro odvlhčení a s tím související činnosti.

Výroba, prodej a servis: -nástrojové brusky -měřící stroje a zařízení - erodovací stroje - optické CNC měřící stroje - stroje pro obrábění nástrojů

Dodávka a montáž tepelné techniky: - systémů vytápění, solárních systémů a tepelných čerpadel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadů a plynu vč.zařizovacích předmětů Dodávka a montáž průmyslových rozvodů - stlačený vzduch, plynovody, technologie Inženýrské sítě: plynovody, vodovody, kanalizace vč.přípojek Stavební práce.

Jsme významnou českou firmou, která přes 20 let poskytuje komplexní služby v oblasti rozúčtování nákladů na vytápění, teplou užitkovou a studenou vodu, regulace a měření. Poskytované služby jsou dodávány jako komplet. - rozúčtování nákladů na vytápění teplou užitkovou vodu, studenou vodu, případně další náklady objektu na jednotlivé ...

Přímé zastoupení dánského výrobce Kamstrup A/S. Nabízíme měřiče tepla, chladu, neovlivnitelné vodoměry, dálkové odečty, systémy.

Výroba: - měřící lasery - HeNe trubice. Oprava, servis: - lasery.

Společnost MIRRO s.r.o. se sídlem v Praze se od roku 1996 zabývá kompletní inženýrskou činností ve stavebnictví. Dále svým zákazníkům nabízíme technický dozor investora, koordinaci BOZP na staveništi, zpracování výkazu výměr a rozpočtů, kontrola provedených prací, expertní posudky na vady staveb, kontrolu projektové dokumentace a v neposlední řadě ...

Zakázková lisovna termoplastických hmot: -moderní zařízení -lisy Battenfeld -regulační zařízení Gunther -temperační zařízení Piovan -sušičky granulátu Arburg -lisování technických výlisků do 120 gramů -lisování technických výlisků do 500 gramů, -lisy Battenfeld, Arburg Konstrukce: -modelování výlisků a nářadí ve 3D-program ...

Poradenská činnost, projektová dokumentace, dodávka, montáž, revize nn, vn, servis: -průmyslové elektroinstalace, elektromontáže -měření a regulace (MaR) ENDRESS HAUSER aj. -měření a regulace 1/4 hod. maxima -automatizace SIEMENS, AMIT -kompenzace účiníku -trafostanice nn, vn do 35 kw.

Technická diagnostika strojů a zařízení: - vibrační diagnostika, ON-LINE systémy - provozní vyvažování jednorovinné a vícerovinné - laserová a optická měření - tribodiagnostika-analýzy olejů a maziv. Prodej: - ložiska - těsnící prvky-gufera, kroužky, manžety - klínové řemeny - seeger pojistné kroužky. Školení, semináře diagnostiky.

FIrma WoW Timing zajišťuje čipovou časomírou a výsledkový servis pro pořadatele různých sportovních akcí. Technologie pro závody typu OCR.

APO kompletní práce elektro Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro -regulace vytápění -slaboproudé rozvody. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -měřící a regulační technika -rozmrazovací kabely.

Prodej: -detektory kovů -příslušenství -půjčovna detektorů -internetový obchod.

Firma se zabývá montážemi systémů měření a regulace. Zajišťuje servisní činnost, vizualizaci technologických procesů, výrobu software pro řídící systémy AMiT. Realizace požárních ucpávek prostupů.

INSIZE Czech s.r.o. se zaměřuje na prodej a poradenství v oblasti měřidel a měřících zařízení a na jejich servis a opravy.

Služby: -logistické analýzy: -náklady na životní cyklus výrobku -akviziční procesy. Výroba: -obchodně technická dokumentace: -internetové katalogy náhradních dílů strojírenských výrobků -návody k obsluze a dílenské příručky, výuková dokumentace. Prodej: -software Expert Choice (vícekriteriální analýzy AHP) ...

Zabýváme se průmyslovou automatizací, měřením a regulacemi. Vyrábíme elektroniku. Vytváříme LED osvětlení interiérů a exteriérů. Nabízíme property management, poradenskou činnost v oblasti ekonomiky a finančních trhů. Prodáváme systémy pro monitorování a analýzu obloukového svařování.

Měření a regulace tepla, TUV* a SV**. Práce: - instalatérské - topenářské - zámečnické. Servis výtahů. Revize: - plyn - výtahy - elektro.

Jsme výrobce kompletních řešení automatických a poloautomatických vertikálních balicích a dávkovacích strojů. Jsme připraveni Vám dodat kompletní řešení včetně dávkování, balení, kartonování, robotického řešení, etiketování, kontroly kvality, detekce kovů a paletizace. V našem portfoliu naleznete vertikální balicí stroj nové koncepce ...