Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, poradenství: - klimatizace - vzduchové clony - odvlhčovače - měřící a regulační technika - infračervené halogenové zářiče - tepelné čerpadla - ohřívače užitkové vody.

Montáž a opravy: - vyhrazených plynových zařízení - měřicí a regulační techniky.

Vigrační diagnostika - poradenská činnost v oblasti údržby - měření a vyhodnocování sběru dat - kontrola průchodnosti potrubních rozvodů.

Akreditovaná laboratoř - měření. Vizuální kontrola a třídící práce. Opravy a dokončovací práce. Montáž dílů.

Služby: - hygienická poradna - měření hluku, umělého i denního osvětlení a mikroklimatických podmínek.

Pobočka klienta, BYTTHERM, Trutnov. Měření a regulace: -tepla. -spotřeby vody. -topení. Služby: -rozúčtování nákladů.

Služby: - poradenství, konzultace a zpracování průkazů energetické náročnosti budov

Dodávky, montáže a servis: - měření tepla a vody - rozúčtování tepla a vody - ekologické kotle ATMOS. - bytové vodoměry - měřiče tepla. Bydlíme v2KK V Oblouku 583. 3dny neteče teplá voda. ale paní Kazimourové teče a ve 3+1 také. Lístek na teplou vodu co mi dala do schránky je mi na prd když to neteče..jen studenější. Nic se neděje ...

Služby: - školení, revize, kontroly, servis, opravy - elektrická zařízení - měření a regulace - manipulační vozíky - zdvihací zařízení - stavební stroje - tlakové nádoby a kotelny. Školení: - požární ochrana - bezpečnost práce. KANCELÁŘ OSTROV - CENTRÁLA Krušnohorská 792 Ostrov n/O 36301 e-mail: ...

Služby - diagnostické měření hluku velkých elektrických strojů - měření prašnosti a vibrací - návrhy a provedení úprav na snížení hluku. Prodej akusticky pohltivých stavebních prvků - betonové tvarovky, tvárnice.

Služby: - energetický audit - termovizní měření - výpočet tepelných ztrát - dotační poradenství. Montáž, instalace: - tepelná čerpadla.

Distribuce, prodej: - testery na drogy - testery na alkohol. Služby: - testování na drogy a alkohol - poradenství.

Služby: - energetický audit - průkaz energetické náročnosti, PENB - projekce VZT a UT

DODÁVKA, MONTÁŽ, MĚŘENÍ, SLUŽBY: -systémy měření a výpočtů tepla -poměrové měření -komplexní měření tepla -rozdělovače nákladů na ústřední vytápění -zpracování rozpočtu nákladů na vytápění -rozpočet nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu. Komplexní služby včetně zhotovení souhrnných a individuálních účtu.

DODÁVKA, MONTÁŽ, MĚŘENÍ, SLUŽBY: - systémy měření a výpočtů tepla - komplexní měření tepla - poměrové měření - rozdělovače nákladů na ústřední vytápění - zpracování rozpočtu nákladů na vytápění - rozpočet nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu Komplexní služby včetně zhotovení souhrnných a individuálních účtu.

Elektrické regulované pohony a automatizace. Frekvenční měniče projektování, dodávka, zprovoznění . Řídicí systémy projektování, dodávka a naprogramování.

Činnost: - revize kotlů - revize tlakových nádob - měření ultrazvukem. Prodej: - ultrazvukové měřáky.

Výroba, montáž: - průtokoměry - přístroje na měření spotřeby tepla, studené a teplé vody v bytech

Prodej, opravy, montáž - váhy, závaží a metry - zajištění jejich cejchování.

MESING Brno, a.s. dodává: - měřicí technika pro domácí i zahraniční trh - technika pro automobilový, ložiskový, elektrotechnický a plastikářský průmysl - měřicí, kontrolní a montážní stanice a linky včetně programů na sběr i zpracování dat - dílenská měřidla, kontrolní přípravky, kalibrační měřidla, měřicí doteky a indukčnostní snímače - ...

Projekční a inženýrské služby - zpracování projektových dokumentací pro výstavbu - projekty a revize ČOV, čističky odpadních vod. Měření radonu.

Prodej a montáž poměrových měřidel. Služby spojené s odečty tepla.

Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení

Služby: - termodiagnostika - termovizní diagnostiky a termografie - audity zateplení