Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Prodej, oprava, servis: - měřící a regulační technika

Velkoobchod, prodej, servis - vzduchotechnika - zvlhčovače vzduchu - měřící přístroje.

Dodávky technologií pro čerpací stanice a průmysl (hadice, výdejní stojany, řídící a pokladní systémy, potrubní rozvody, rekonstrukce čerpacích stanic a průmyslových celků, čerpadla, servis čerpacích stanic, atd.). Specialisté na práce ve výbušných prostředích a nakládání s nebezpečnými látkami. Jako člen skupiny GIA nabízí společnost PH GIA ...

Automatizace technologických procesů - návrhy regulačních ventilů. Kancelář Brno: Industry Control, s.r.o. Hlinky 118 603 00 Brno tel. 724 554 486, 530 507 458

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - dýchací přístroje - detektory plynů BW Technologies - ochranné chemické obleky Tel.: 476 162 856 Záluží – Litvínov 1

Dodávka, montáž, oprava, servis: - kotelny - topné systémy - tepelná čerpadla - solární kolektory Služby: - projekce - autorizovaná měření emisí

Dodávka: - systém inteligentního vytápění pro rodinné domy.

Služby - projektování staveb, vytápění, větrání, kanalizace - průkazy energetické náročnosti - energetické audity a posudky - dotační poradenství.

Prodej, e-shop - kapesní a přenosné váhy - laboratorní váhy - analytické váhy - průmyslové váhy a automaty.

Služby: - statika dřevěných konstrukcí - mykologické rozbory - měření vlhkosti dřeva

Jestliže řešíte, jak z vaší vody odstranit chlór, dusičnany, dusitany, železo.

Dodávka, montáže, instalace: - měřicí technika, měřící přístroje - regulační technika, regulační přístroje.

Zabezpečovací, měřící a regulační technika. Přístrojové vybavení pro řízení pracovních procesů. Projekce, dodávka, montáž systémů pro hlídání chodu rotačních strojů a vibrodiagnostiku.

Měření radioaktivity, radonový průzkum stavebních pozemků měření koncentrace radonu v obytných budovách měření dávkového příkonu -záření.

Dodávka kalibračních nástrojů - kurzy metrologie.

Firma MEDET působí na českém a zahraničním trhu již od r. 1992 v současnosti tvoří jednu z klíčových firem v oblasti dodávek všech typů tvrdoměrných destiček. Základem je výroba a prodej tvrdoměrných destiček typu Rockwell, Brinell, Vickers a Knoop pro spolehlivé kontroly všech typů průmyslových a laboratorních tvrdoměrů..

Dodávka - elektroměry - pokojové regulátory - elektronická relé.

Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Elektromontážní a elekroinstalační firma. Provádí: -elektroinstalace v objektech občanské výstavby včetně dodávky projektové dokumentace, revize -průmyslové elektroinstalace do 1000V v objektech třídy A a B včetně dodávky projektové dokumentace a revize -opravy a rekonstrukce elektroinstalací do 1000V -odstraňování ...

Vývoj, výroba: - osobní radiostanice - ruční a mobilní stanice - vícepásmové systémy - datová zařízení - příslušenství - telefonní technika - časoměrná technika - elektronika pro letectví.

Maloobchod, prodej, montáž, poradenství: - satelitní a anténní technika - audio-video: reproduktory, MP3 přehrávače, sluchátka, zesilovače - car audio: reproduktory, reprobedny, výhybky - měřící přístroje: analogové, digitální - pc - komponenty: periferie, web kamery atd. - satelitní technika: paraboly, přístroje - ...

Energetické analýzy a poradenství. Měření a regulace elektřiny, plynu, tepla, chladu, vody a ostatních veličin. Řízení 1/4 hodinového maxima, kompenzace jalových proudů. Externí energetik, energetické služby Elektroinstalace, opravy a dodávky elektrozařízení. Instalace: - průmyslové stroje a zařízení - kogerece, trigenerace - kompenzace.

Měření radonu na pozemcích a měření radonu v objektech. Stanovení radonového indexu pozemku. Radonová poradna. Vyhledávání geopatogenních zón v bytech. Geofyzikální průzkum aletecké snímkování.

Činnost: - opravy a rekonstrukce elektrické trakční výzbroje lokomotiv - montáž elektronických rychloměrů Mesit