Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Montáž VN, VVN Elektroinstalační práce Veřejná osvětlení Revize Měření a regulace (MaR) Fotovoltaické elektrárny Zednické a obkladačské práce Drobné stavby Stavební zámečnictví Klempířství Prodej, montáž centrální vysavače BEAM Náhradní zdroje MOSA

Činnost: - akustika - stavební fyzika - geodetické práce - návrhy zahrad.

Technické projektování - zpracováním projektové dokumentace od studií, posudků, přes územní řízení v oboru technické zařízení budov TZB - technický dozor.

Služby: -termovizní měření za použití termokamery -kontrola tepelně izolačních vlastností -vyhledávání rizikových míst z hlediska požární bezpečnosti

Prodej, poradenství, kalibrace: - měřidla pro strojírenství a příbuzné obory - kalibry Výroba speciálních kalibrů dle výkresu zákazníka.

Dodávka, prodej, poradenství - osvětlení, zářivkové trubice, LED technologie JUST - optoelektronické měřicí přístroje TECHKON.

Specialista na váhy: - prodej, - servis, - montáž, - opravy. Váhy: - elektronické, - mechanické, - obchodní, - automobilové, - jeřábové.

Měření radonu v rodinných domech, komerčních objektech a objektech ve veřejném zájmu - projektové návrhy protiradonových úprav, protiradonové úpravy objektů všech typů, odstraňování radonu ze zdrojů pitné vody, dodatečné protiradonové úpravy, poradenská činnost, radiochemické rozbory vody.

Světový výrobce a dodavatel měřící a regulační techniky a integrovaných systémů řízení. Regulace a řízení: -místní a dálkové vytápění -větrání a klimatizace -komplexní řízení provozu budov -optimalizace energetických systémů.

Nabízí činnost v těchto oborech: - návrhové a optimalizační výpočty - napěťové-deformační výpočty - dynamická analýza - hodnocení seizmické odolnosti - průkazná dokumentace pro vybraná zařízení jedarených elektráren.

Prodej a servis elektronické váh.

Projekce, realizace, servis: - vzduchotechnika, klimatizace - tepelná čerpadla - vytápění - měření a regulace.

Prodej, oprava, servis: - váha na alkohol pro inventury baru

- opravy a seřízení PVC, ALU, Euro oken a dveří - technické návrhy a řešení zabezpečení oken, dveří - výměny kování ( Roto, Maco, Winkhaus, Sigenia, Schúco.... ) - opravy elektrických vrátných a zámků ( Abloy, Bera, Eff Eff.... ) - výměny a seřízení dveřních zavíračů ( Geze, Dorma, Abloy... ) - výměny vadných skel ( prasklé, rozbité, ...

Obchod s teploměry, barometry, vlhkoměry, meteostanicemi a jiným zbožím, jenž souvisí s počasím. Historické meteorologické nástroje. METEOshop je specializovaný obchod na veškeré zboží, jenž nějakým způsobem souvisí s počasím.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál, svítidla - kabely, jističe, stykače, ovladače - pojistky, relé, elektromotory, baterie - přímotopy, motorové spouštěče - rozvaděče, měřicí přístroje.

Výroba, servis, opravy, montáže stavby: Výroba betonáren -mobilní betonárny -věžové betonárny -horizontální betonárny -atypické betonárny -speciální mísírny Zařízení pro ohřev vody a vytápění prostorů -ohřev závěsové vody -prohřívání kameniva horkým vzduchem -temperování prostoru betonárny Ocelové konstrukce Zásobníky ...

Komplexní řešení vytápění a chlazení. Dodávka, montáž - systémy vytápení - systémy chlazení - systémy měření a regulace.

Služby - dodávky komponent řídicích a operátorských systémů - dodávky komplexních řešení v oblasti měření a regulace - dodávky systému pro logistiku výroby.

Dodávka, prodej, oprava, servis, instalace, montáž: -průtokoměry -hladinoměry

Kalibrační centrum, prodej digitálních vah.

Havarijní systémy v průmyslových provozech - detekce toxických a výbušných plynů - vyhodnocování kolizních stavů a následné akční zásahy. Monitorovací systémy ovzduší - dodávky meteorologických čidel a jejich kompletace - vývoj a výroba samplerů pro měření znečištění ovzduší - srážkoměrné stanice pro včasná hlášení povodňových stavů.

Služby, prodej. Radiační kontrola: -přeprava jaderných materiálů -soustavný dohled nad radiační ochranou dodavatelským způsobem -poskytnutí osob se zvláštní odbornou způsobilostí. -měření radiace v prostoru -měření radiace předmětů a materiálů Inženýrské služby: -měření a regulace -dodávky systémů pro průmyslovou ...