Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Vývoj, výroba a prodej elektroniky: - elektronické vážící a technologické systémy - plošinové váhy, váhy pro vážení imobilních klientů, váhy pro sledování pitného režimu, jeřábové váhy a dynamometry, dynamické nápravové váhy pro vážení silničních kolových vozidel, váhy s připojením WiFi, zakázkové systémy - průmyslové inkoustové tiskárny: ...

Projekce, dodávka, montáž, servis: -měřící, řídící, regulační technika -průmyslová automatizace -měření spotřeby tepla, vody, páry v průmyslu -regulace vytápění -měření spotřeby tepla, TUV a SV v bytech, rozúčtování nákladů.

Projekce, dodávka i montáž automatiky (větrání schodišť, skleníků, řízení provozu strojů aj.). Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - výroba rozvaděčů NN - realizace systémů měření a regulace, průmyslové automatizace - montáž anténních systémů.

Elektroinstalační práce, elektromontáže - elektrikářské práce - montáž elektrických zabezpečovacích systémů - montáž systémů měření a regulace.

Činnost: - energetické audity - termovize - průkazy energetické náročnosti budov (PENB) - poradenství využívání alternativních zdrojů energie.

Poskytování komplexních služeb v oblasti řídících systémů zahrnující jejich návrh, dodávku, modernizaci a servis. Díky integraci naší firmy ve společenství INELSEV jsme schopni dodávat celé investiční celky.

Kontrola znečišťování ovzduší, poradenství v energetice, měření emisí.

Činnost: - investiční výstavba chemických, strojírenských a potravinářských závodů Služby: - kompletní inženýring a všechny stupně projektu ve všech profesích (technologie, strojní, elektro, měření a regulace, vzduchotechnika)

Dovoz, oprava, servis, pronájem: - analytická technika Dodávka: - prubířské materiály (olovo, misky) - žíhací a tavící kelímky - pálící pomůcky Služby: - obchodní, zprostředkovatelské a konzultační služby

Montáže, instalace: - měřicí a regulační technika: - pro nově stavěné i rekonstruované kotelny - pro výměníkové a předávací stanice - klimatizační a vzduchotechnické jednotky. Dodávka, realizace: - kompletní silnoproudé elektroinstalace včetně rozváděčů pro kotelny, ale i pro celé objekty, a to včetně projektové ...

Farmaceutická společnost - klinické monitorování - vědecko-lékařské překladatelské služby - farmakovigilance.

Výroba dopravníků - pásové, modulární, destičkové, válečkové, řetězové, šnekové - zásobníky - tratě válečkové, kuličkové - váhy, vážící zařízení.

Firma J+Z Tachografy nabízí a poskytuje: - prodej, montáž, servis, ověření tachografů KIENZLE a WEEDER-ROOT a digitálních tachografů SIEMENS-VDO 1381, STONRIDGE SE5000, ACTIA - záruční a pozáruční servis, ověřování tachografů.

Elektroinstalační práce včetně projektování - montáž systémů měření a regulace.

Dodávka, prodej: -měřící přístroje -kalibrační technika -bezpečnostní řídící systémy

Výroba přístrojů pro sledování kvantitativních i kvalitativních parametrů vody.

Domer: - měření průtoků kapalin - vody na čístírnách odpadních vod - na potrubích a otevřených kanálech - úpravnách vod - měřící technika FIEDLER. Prodej, montáž: - automatické vzorkovače odpadních vod ISCO, Simply Samplery.

E-shop - aku, elektrické a ruční nářadí - čistící technika - měřící technika - pneumatické nářadí - svařovací technika - manipulační technika - tvářecí stroje.

E-shop - nivelační přístroj optický - měřické pásmo - svinovací metry - vodováhy.