Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Montáž, opravy, revize a údržba vyhrazených elektrických zařízení - silnoproudé elektrické rozvody (do 1000V) - slaboproudé elektrické rozvody - systémy měření a regulace - datové rozvody a strukturovaná kabeláž - kamerové systémy.

Prodej: - světlomety, - ruční svítilny, - hledáčky, - čelové svítilny, - obranné prostředky, - letecká návěstidla. Měření a regulace: -topné systémy.

Elektroinstalační práce. Montáž, servis - systémy měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy - čerpadla - vzduchotechnická zařízení.

Elektroinstalační práce: -slaboproudé i silnoproudé rozvody -elektrické přípojky a rozvaděče -regulační technika. Výroba rozvaděčů. Průmyslové rozvody. Montáž elektrických přípojek, elektroměrů. Montáž regulační a měřící techniky.

Projektování, realizace, montáž - elektronické zabazpečovací signalizace - požární signalizace - kamerové systémy - přístupové a docházkové systémy - antény a ozvučení budov - systémy měření a regulace.

Práce: - průmyslové nátěry - protikorozní nátěry

Služby, práce: - montáž měření a regulace na výměníkových stanicích, plynových kotelnách, elektrokotelnách a vzduchotechnických jednotkách - topenářské - vodoinstalace - elektroinstalace Prodej: - topenářský materiál

Vývoj, výroba, prodej, e-shop: - elektrické zařízení - časové spínací hodiny - rozvaděče - teploměry - vlhkoměry - alarmy - záložní zdroje - hydrostaty - kamery, monitory - termostaty - topné fólie, pásy, patrony.

Výroba a montáž oken, dveří, dopisních schránek a domácích telefonů a zvonkových tabel. Komplexní rekonstrukce vchodů domů.

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - instalace a správa počítačových sítí - instalace a konfigurace software Prodej, montáž, servis: - prodej a montáž měřící, regulační techniky - servis a opravy - prodej výpočetní techniky - peodej PC komponentů.

Prodej, e-shop: - audio, video - baterie - autopříslušenství - měřící přístroje - hračky - nářadí

Prodej měřících přístrojů pro vzduchotechniku a oprava. Vytváříme designové iCON a radiální ventilátory a sušičky rukou.

Vývoj a výroba elektroniky pro radioaktivního záření. Dodávka - laboratorní technika Vývoj a výroba - laboratorní technika - i na zakázku.

Maloobchod, prodej, půjčovna: -elektronářadí -zahradní technika -nástroje -měřící technika -pracovní oděvy

Výroba: - produkty pro nedestruktivní zkoušení materiálů - sondy vířivých proudů

Služby: - automatizace - vývoj zákaznického SW a HW - metrologické služby a kalibrace měřidel

Firma I.S.H. Praha, Ing. Hrabánek - inženýrská činnost pro oblast strojírenství, konstrukční činnost -obor pevnosti konstrukcí, analýza konstrukcí MKP, FEM, konstrukční činnost. Počítačová analýza kovových konstrukcí pomocí metody konečných prvků - MKP, FEM. Certifikované pracoviště dle ISO. Firma v současné době provádí následující ...

Přístrojová technika pro analýzu vody. Provozní přístroje: - koncentrace kyslíku - pH - ORP - knduktivita - koncentrace chloru - koncentrace ClO2 - koncentrace ozonu - fotometry: - obsah organických látek - zákal vody - koncentrace ozonu - provozní snímače - pomocná zařízení - analyzátorové ...

Služby: - nákup, prodej a montáže vodoměrů a měřičů tepla - úřední ověření vodoměrů a měřičů tepla v celém rozsahu - dodávku a montáž termoventilů a poměrových měřičů tepla - rozúčtování spotřeby energií - energetický audit - úpravny vody - zpracování projektů.

Prodej, maloobchod, e-shop: - motorové, elektrické a ruční nářadí, zahradní techniku a pracovní ochranné pomůcky, obalový materiál, outdoorové oblečení, diamantové a brusné nástroje, svařévací techniku, drogerie..atd.

Výroba a prodej: - limnigrafické latě, - vodočetů. Měření výšky vodní hladiny.

Velkoobchod a maloobchod - homologované vodoměry GIOANOLA.

Poradenství a konzultace - energetické průkazy - stavební výkresy architektonické řešení staveb - projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení - stavební dozor - měření termokamerou - inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb - prodej zemědělských komodit - prodej ...

Výroba: -ruční nářadí -nástroje pro ohýbání, tažení a dělení kovů -měřidla, měřící pomůcky. Prodej: -průmyslové, železářské zboží -elektro -brusné, rozbrušovací kotouče -měřící přístroje -ruční, motorové nářadí, nástroje. Poradenství v oboru nářadí a nástrojů.

Zateplování fasád, dekorativní omítky. Čištění a nátěry znečištěných omítek. Termografické měření úniku tepla. Prodej, montáž - plastová, hliníková a dřevěná okna a dveře - stínící technika - parapety - zimní zahrady - garážová vrata sekční a výklopná.