Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Prodej: -kompletní sortiment měřící a regulační techniky. Sortiment: -tlakoměry -teploměry -plynoměry -manopříslušenství. Kalibrační služby v oblasti tlakoměrů.

Poradenství, expertízy, zkoušky, měření: - energetika - chemický průmysl Elektromagnetická kompatibilita (EMC): - měření a zkoušky odolnosti proti rušení: - elektrostatický výboj - tranzientní - vlna přepětí a nadproudu - vysokofrekvenční šířené vedením - poklesy a výpadky napětí - magnetické pole - oscilační vlny ...

Prodej, e-shop: - elektronika - měřící technika - kamery, endoskopy - antenní, satelitní technika - televizní příslušenství - led žárovky a svítilny - ventilátory - nářadí - elektroinstalční materiál. Vinotéka U soudku Hranice, Třída 1. máje u Hrušky Prodej, e-shop: - prodej sudového vína - čaje, bylinky, koření - ...

Služby: -měření termokamerou -snímkování a analýza z hlediska tepelné prostupnosti obálek budov -bezkontaktním měřením zjistíme stav Vaší nemovitosti -měříme - rodinné domy, bytové domy, provozní budovy, chladírny, otopné soustavy, vše kde jsou teplotní rozdíly, které nám poslouží ke zlepšení stavu měřeného objektu -analýza stavby před ...

Zabýváme se měřením a regulací, automatizací a řízením technologických procesů v různých odvětvích průmyslu. Realizace: -čistírny odpadních vod komunálních -čistírny odpadních vod průmyslových -úpravny vod -čerpací stanice odpadních vod -vodní hospodářství pro průmysl -vodojemy, tlakové stanice pitné vody -dispečerská pracoviště.

Výroba, prodej: - detektory i příslušenství pro elektronové mikroskopy.

Dodávka, montáž, instalace: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -přístupové systémy: -kontrola přístupu, docházky, stravování -zabezpečení proti vloupání - EZS -požární signalizace - EPS -video technika: -kamerové a monitorovací systémy, domácí videotelefony -ozvučovací systémy.

Prodej -aktivní i pasívní elektrosoučástky -zdroje -pájecí a měřící technika -antény a komponenty -sestavování pc na míru.

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Služby pro výrobce i provozovatele: - v oboru obráběcích strojů. Služby zejména pro uživatele a dodavatele: - v oboru souřadnicové měřicí techniky. Služby: - měření, měřicí metody a analýzy v oblasti obráběcích strojů: - rozbory tuhosti na obráběcích strojích - geometrická přesnost obráběcích strojů - měření na souřadnicových ...

Poskytování software Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení. Obchodní živnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Výroba - řezné nástroje Modernizace - obráběcí stroje Výroba - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže -nástrojařské práce Konstrukce - tvářecí stroje - formy pro technické výlisky z plastu, případně z pryže - řezné nástroje Výroba - tvářecí stroje Výroba vstřikováním - díly tváření Konstrukce a výroba - měřidla.

Prodej, montáže, údržba a opravy : -elektroinstalace -elektrozařízení -silnoproudá elektronika -měřící a regulační technika -zabezpečovací technika.

Měření a regulace pro rodinné a inteligentní domy Montáž - tepelná technika Montáž - klimatizace Dodávka - vzduchotechnika

Specializujeme se na přesné, rychlé měření kubatur materiálu. Nabízíme komplexní řešení v oblasti sběru a pokročilého zpracování prostorových dat:

Prodej biometrických přístupových, docházkových a kamerových systémů.

Elektoinstalační zabezpečení budov Malířské práce Slaboproudé rozvody - elektroinstalační práce Měření regulací Drobné zednické práce

HEWLETT-PACKARD prodej: - osobní počítače, výpočetní technika, PC - tiskárny laserové, inkoustové - skenery - scannery - plotry - servery NT a UNIX - měřící a testovací technika - analytické přístroje.

Prodej: - drobné armatury Sigma - pojišťovací a redukční ventily - stavebnicové regulační ventily - zákopové soupravy - čerpadla a čerpací technika - měřící a regulační technika.

Naše služby: - experimentální analýza napětí.

Služby: - projekční a měříčské práce pro povrchové dobývání ložisek surovin - zaměřování lomů.