Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Prodej a servis - měřící technika - výpočetní technika Servis - výpočetní technika.

Prodej - VF zesilovače Dodávka - měřicí a testovací zařízení - měřicí karty - RLCZ měřicí přístroje

Nabízíme plnicí stanice CNG: -pro pomalé a rychlé plnění -veřejné, podnikové, domácí

Výrobce měřicí a automatizační techniky Měřící a automatizační technika. Firma INTRONIX s.r.o. se zabývá vývojem a výrobou elektronických systémů

Výroba měřicích, kontrolních, zkušebních, navigačních a jiných přístrojů a zařízení kromě zařízení pro řízení průmyslových procesů.

Prodej, instalace, montáže: - řídící nebo slaboproudá zařízení - slaboproudé systémy.

Servis, opravy, instalace, revize: - tepelné a topné zařízení - plynové, olejové i fosilní kotle. Dodávka, montáž: - měřicí, regulační technika včetně tepelných čerpadel.

Projektová činnost ve stavebnictví: - stavební projekty rodinných domů - projekty i realizace přeložky sítí O2. Služby: - měření radonu - výměna oken, okna. Zateplování fasády.

Rozúčtování tepla a vody. Dodání a montáže poměrových měřidel EITN a RTN02. Dodávky a montáže bytových vodoměrů na teplou i studenou vodu. Měření a rozúčtování tepla kontakt: Mgr. Kateřina Gaidarusová, Ing. Roman Koutný, David Gaidarus

Měření, regulace: - energetické provozovny - technika prostředí budov - potravinářství - automatizace a řízení technologických uzlů. Elektroinstalace: - budov a technologických celků - ochrany budov proti nebezpečnému přepětí a úderu blesku - exteriérová a interiérová osvětlení. Výroba rozváděčů NN do 630A. Konzultace a ...

Elektromontáže - silno a slaboproud - rodinné domy a průmyslové stavby - MaR - opravy a montáže Dodávka - telekomunikace

Prodej, servis, cejchování: -váhy -závaží.

Prodej, nákup: - měřící a regulační technika - průmyslová technika - měřící technika-přístroje a zařízení na měření-tlak, teplota - tlakoměry, teploměry - tlaková čidla a spínače - armatury.

Servis, oprava, montáž: - měřící a regulační technika - speciální kabely - kabelové žlaby. Prodej: - měřící a regulační technika. Služby: - projektová činnost v oblasti SŘTP a elektro - dodávka, montáže SŘTP a elektro - zpracovaní aplikačního software.

Výroba: -měřicí a regulační technika -elektronická zabezpečovací signalizace

Projekční činnost v oblasti elektro: -trafostanice -rozvody -osvětlení vnitřních i venkovních prostor -měření a regulace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - měřící a regulační technika.

Výroba rozvaděčů. Velkoobchod, prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál - měřící a regulační technika, MaR - svítidla. Výroba - rozvaděče. Montáž: - řídící systémy pro průmyslovou automatizaci - trafostanice.

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Sdružení RAD - UH: - měření radonu - ochrana proti radonu.

Plynárenské stroje a zařízení - regulační technika pro plynárenství - výrobce armatur pro použití v plynárenství - průmyslové a domovní regulátory tlaku plynu - provádíme instalace, výměny, přestavby, záruční i pozáruční servis

Služby: -ofsetový tisk, formát až B3 -reklamní předměty. Obchod, prodej, poradenství: -automatické odpojovače sítě pro el. okruhy -speciální stíněné kabely pro rozvod elektřiny v objektech -speciální tkaniny a stavební materiály pro odstínění záření -měřící přístroje (spektrální analyzátory) pro NF i VF záření -literatura -měření ...

Naše společnost poskytuje služby v oblastech: - elektro práce - zámečnictví - zemní práce (bagr CAT 303, ZK 32 C, hydr. ruka Avia+V3S). Naše služby: - doprava osobní a transit (Avia 5t s HR, Avia 3t, Praga V3S s HR) - měřící činnost - pomocné práce - zámečnické práce - zapůjčení kontejneru.

Prodej, servis: - plynové kotle - topné systémy. Revize elektroinstalací, hromosvodů. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Měření regulací.