Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Prodej, montáž - zabezpečovací systémy - televizní a satelitní antény - osvětlení Elektroinstalace a opravymontáž - slaboproudé rozvody - silnoproudé rozvodyprodej, montáž - slaboproudé systémy - hromosvody Dodávka včetně montáže - systém regulace vytápění v občanské i průmyslové výstavbě

Prodej, opravy a cejchování: -váhy -závaží.

Prodej: - IP kamery : - fixní - fixní dome - otočné - termální - video servery: - 1 port - 4 porty - rack - network video decoder - software - záznamový hardware - analogové CCTV - příslušenství: - kamerové kryty, držáky, konektory - objektivy a čočky - zdroje ...

Dodávka, montáž, servis: - váhy kolejové, silniční, plošinové. Výhradní ditributor vah* CARDINAL v ČR**, SR** a mechanizace těchto vah včetně možnosti propojení na nadstavbové PC** a SW**.

Výroba a servis silničních, železničních a plošinových vážních systémů.

Automatizace řídících systémů

Dodávka - přístroje pro regulaci a meření

Komplexní řešení pro řízení technologických procesů. Vývoj a výroba elektronických zařízení na klíč. Návrh, výroba - řízení stroje včetně rozvaděčů.

Servis a opravy starší regulační a měřicí techniky, přístrojů a strojů, elektrických kotlů.

Geodetické práce, mzdové účetnictví, oceňování nemovitostí - znalecké posudky, měření radonu.

Prodej - repasované váhy Prodej - váhy Servis a revize - váhy

Akustická měření a studie Praha. Provádíme měření hluku ve venkovním i vnitřním prostředí, hodnocení včetně znaleckých posudků.

Pobočka. Výroba, prodej, montáž, oprava, servis: - výměníky - blokové stanice pro vytápění - regulační kulové kohouty - tepelná čerpadla

Velkoobchod, maloobchod: - automatizačních systémů - regulátorů - frekvenčních měřičů - senzorů - rozvaděčů a elektroinstalačního materiálu - projekce a montáž automatizačních systémů

Instalace, opravy, projekce, výroba - elektrické stroje a přístroje - regulace tepla Projektová činnost ve výstavbě

Prodej: - regulační technika pro měření a regulaci tepla a vzduchotechniky.

Dodávky řízení strojů a technologií, navíjecích a odvíjecích zařízení, dopravníků, měničů výtahů, jeřábů, lanovek.

Autodoprava - nákladní paletové, dodávkové, sypké i kusové náklady Projekční činnost v oboru elektro - termografické zaměření Školení elekro Elektroinstalační práce - revize Měření - intenzita osvětlení Výstavba - fotovoltaické elektrárny FVE Inženýrská činnost od zpracování studií, realizační ...

Výroba, instalace: - inspekční kamerové systémy do montážních linek a na výrobní stroje - jednoduché automatizační prvky, čidla, regulátory.

Dodávka - systémy automatizovaného řízení budov Výroba - elektrické rozvaděče Dodávka - měření a regulace kotelen

Prodej - upínací nářadí Prodej - spojovací materiály Prodej - měřidla

Výroba: - rozvaděče. Projekce: - elektro a MaR Provozovna: - Přerov, Velká Dlážka 2848/40

Výroba zdravotnických prostředků. Výroba elektronických součástek. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd: - testování, měření, analýzy a kontroly.

Komplexní dodávka, montáže: -plynové kotelny II. a III.kategorie -parní a horkovodní předávací stanice. Práce: -topenářské -plynařské -vodoinstalační -systémy ohřevu TUV -měření a regulace.