Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy RADWAG. Výhradní distributor vah značky RADWAG pro ČR. Prodej: - váhy laboratorní, analytické, přesné, zlatnické, lékarenské, sušící, počítačí, průmyslové, paletové, visuté, nemocniční, mikrováhy...

Dceřinná společnost firmy BÜRKERT International AG Basel s výhradním zastoupením pro ČR a SR. Produkty v oblasti měřící a regulační techniky, projekce, technologie a pro instalaci rozvodů studené a teplé vody, tlakového vzduchu a páry. Prodej, poradenství, oprava, servis: -digitální převodníky průtoku, vodivosti, pH, tlaku, teploty... ...

Zkoušky zhutnění zemin a sypanin. Měření únosnosti zemin a kameniva, nestmelených nebo stmelených a jejich průhybů uložených v zemních tělesech, podloží a podkladních vrstvách vozovek, silničních komunikací, letištních a jiných ploch.

Měření termokamerou. Kontroly jističů, fotovoltaiky.

Oprava a servis nivelačních přístrojů, teodolitů, příprava na kalibraci geodetických přístrojů, oprava a servis puškohledů a dalekohledů/triedrů/

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika a klimatizace -odvětrání kotelen -měření a regulace -odsávání výfukových plynů z autoprovozů a garáží -topení, voda, plyn -zdravotechnická instalace -kuchyňská technologie -bazénová technologie, klimatizace bazénů -izolace tepelné, zvukové, protipožární -povrchové úpravy ocelových ...

Geodetické práce: -geometrické plány -veškeré práce geodetické -zpracování v AUTOCAD, MicroStation -zaměřování inženýrských sítí -vytýčení staveb -vytýčení, zaměření liniových staveb -podklady pro projektování. Prodej: -geodetické přístroje -přístroje pro stavebnictví.

Výroba, prodej a servis: -váhy průmyslové, obchodní, laboratorní -vyhodnocovací jednotky -nářezové stroje -tiskárny -klávesnice vodotěsné.

Návrhy a realizace - projekty v oblasti měření a regulace

řídící systémy pro technologie: - čistírny odpadních vod - neutralizační stanice - čerpací stanice - odprášení - filtrace spalin řídící systémy pro stroje a linky - řízení jednoúčelových strojů - řízení výrobních linek - řízení automatizovaných pracovišť a manipulátorů. Provozovna: Karla Lánského 185 Jaroměř 551 01

Prodej: -nářadí, nástroje, ložiska a součásti strojů -náhradní díly pro textilní průmysl. Opravy a rekonstrukce obráběcích strojů a vřeten.

Dodáváme magnetostrikční snímače polohy, rychlosti a hladiny pro průmyslovou automatizaci značky Temposonics a Level Plus. Jsme výhradními zástupci firmy MTS Sensor technologie GmbH&Co.KG. Vyrábíme hydraulickou techniku na zakázku.

Elektromontáže, měření a regulace i revize. Realizujace návrhů automatizace vytápění, ohřev teplé užitkové vody pro rodinné domy.

Velkoobchod: -automatizační prvky -elektronické součástky. Zastoupení značek: - elektrické pohony Fuji Electric, AMK - řídící systémy Unitronics, Schleicher - bezpečnostní prvky Wieland, Datalogic, Tapeswitch, Euchner - průmyslové snímače di-soric, Lika, Datalogic, Hamlin, Fuji Electric - profilové systémy Maytec - napájecí ...

Opravy a servis: - automatizační prvky - komponenty průmyslové automatizace.

Výhradní zastoupení firmy Kromschröder pro Českou a Slovenskou republiku www.kromschroeder.com www.kromschroeder.de plynové armatury: -kulové kohouty -plynové filtry -regulátory tlaku plynu -bezpečnostní uzavírací ventily -bezpečnostní výpustné ventily -regulátory tlaku plynu s bezpečnostními uzavíracími ventily -regulátory ...

Prodej, instalace, záruční a pozáruční servis: - průmyslové snímače pro snímání a měření výšky hladiny, kapalin a sypkých materiálů v zásobnících - měření průtoků hmotností a tlaků.

Služby: -vyhledávání poruch na vodovodním potrubí, topných systémech včetně podlahového topení a na horkovodech. -trasování kovových vedení a kratkých úseků plastového potrubí. -vyhledávání úniků na závlahových a bazénových rozvodech.

Automatizované systémy řízení: -průmyslové řídicí a informační systémy (především ve válcovenství) -informační systémy pro biochemické laboratoře s on-line připojením přístrojů, zejména biochemických analyzátorů -výzkum v oblasti řízení a rozhodování.

Výroba: -jednoúčelové stroje a manipulátory. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -měřící a regulační technika -průmyslové automaty -tepelná čerpadla -fotovoltaické systémy -střídače - měnič napětí -termické solární systémy -termostatické ventily. Služby: -energetické audity -poradenská činnost energie -projektová ...

Software pro akustiku a vibrace. Měření hluku a vibrace.

Specializujeme se na dodávku a montáž regulační techniky, systémů vytápění, chlazení a VZT.

Výroba indukčních snímačů (čidel). Výroba bezdotykových senzorů. Snímače polohy, pohybu, pohybu otáček. Optické snímače. Magnetické snímače. Snímače stejnoměrné a střídavé. Infrazávory. Čidla. Kapacitní snímače.

Klimatizační a regulační technika. Váš spolehlivý partner pro techniku prostředí a správu nemovitostí. Služby v oblasti dodávek, provozu a údržby technického vybavení budov v oborech: - vytápění - větrání - klimatizace - elektro - měření a regulace tepla a chladu.