Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Automatizační technika, optimalizace, využití kybernetiky pro řešení problémů v průmyslu. Prodej frekvenčních měničů značky Powtran.

Měření a regulace systémů vodního a tepelného hospodářství, vývoj a výroba komponent pro automatizaci a elektrotechniku. Prodáváme a servisujeme elektrické servopohony.

Prodej, servis, oprava, výroba: - vázací prostředky - závěsné váhy - váhy nápravové, plošinové - měřící technika - kalibrace a půjčování vah - elektrické kladkostroje - kabelové vlečky - podvěsné dráhy a balancéry.

Velkoobch, prodej: - bezdrátové domovní zvonky, alarmy - svítilny na ruční nabíjení a ultrazvukového měřiče vzdálenosti.

Dodavatelská činnost: -vzduchotechnika -klimatizace -měření a regulace -přímotopné elektrické vytápění.

Systémový a servisní partner firem DANFOSS, SIEMENS, HACH-LANGE. Projekce, dodávky, montáž, servis: -regulované střídavé elektrické pohony -měření průtoku kapalin, plynů a spotřeby tepla -měření a regulace obsahu kyslíku -řízení technologických procesů.

Dodáváme armatury, ventily, průmyslové armatury, šoupátka, kulové ventily, klapky, filtry, odvaděče kondenzátu, kompenzátory, průhledítka, regulátory tlaku, redukční ventily, čerpadla, senzory a analyzátory pro farmacii, chemii, energetiku a potravinářství.

Montáž a servis: - měřící a regulační technika - plynové kotelny - výměníkové stanice - VZT - tepelná čerpadla

Služby: -servis a opravy souřadnicových vrtaček -kontrolní měření stroje dle protokolu přesnosti -běžné střední opravy -vyčištění a seřízení optiky -korekce posuvových šroubů -zaškrabávání vodících ploch -revizní prohlídky a pod.

Výroba, instalace a oprava: - elektrické stroje a přístroje.

Výroba, montáž, servis: -automatické meteorologické systémy a vybrané snímače -měřící systémy -srážkoměry -sluneční detektory.

Našim zákazníkům můžeme nabídnout komplexní řešení zakázky, od vypracování výrobní dokumentace, až po samotnou výrobu takových zařízení, jakými jsou například obráběcí a svařovací přípravky, montážní, kontrolní a měřicí přípravky a další speciální nástroje.

Měření a regulace v petrochemii a teplárenství. Sběr dat, řízení výroby a programování software na řízení dat. Přenosy dat na teplárny.

Dodávka, montáž, revize: -vodoměry.

Stavební činnost: -Novostavby domů -Rekonstrukce domů -Omítky -Podlahy -Obkladačské práce Inženýrská činnost: -Stavební dozor -Měření tepelných ztrát budov -Měření vlhkosti zdiva -Měření radonu Projekční činnost ve stavebnictví.

THERMALCAM Služby: -elektrorevize -revize hromosvodů -měření termokamerou.

Opravy, údržba a rekonstrukce: - bytové fondy (panelové a činžovní domy).

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce. Montáž, opravy: - elektrická zařízení - detektory pohybu a přítomnosti, detektory kouře a zaplavení, kvality vzduchu atd. - klasická domovní elekroinstalace (zásuvky, vypínače, TV-R-SAT a DATA rozvody) - audio a videotelefony atd. Služba: - měření a regulace (MAR). Výroba, montáž: - ...

OLDHAM - Detekce plynů Měření emisí. Prodej, půjčovna, montáž, servis, opravy, instalace, kalibrace: -přístroje značky OLDHAM: -detektory plynů hořlavých, toxických a kyslíku -přenosné kapesní detektory -multidetektory plynů -stabilní detekční systémy -monitorovací zařízení pracovního a životního ...

Výběr z našeho sortimentu: - snímače tlaku, teploty, vlhkosti, hladiny, plynu - termostaty prostorové, protimrazové, kapilárové - manostaty vlnovcové, membránové - převodníky, detektory úniku plynu, zobrazovače..

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Výroba, prodej, poradenství: -kondenzační sušičky na řezivo -odvlhčovače a přístroje na udžení vlhkosti -ventilátory -regulační jednotky do sušáren řeziva -přídavná zařízení k sušárnám řeziva -vlhkoměry dřeva a stavebních materiálů -systémy pro sušení prádla -sušení řeziva ve vlastní kondenzační sušárně. Půjčování odvlhčovačů.

Prodej, výroba: -ukazatelé rychlosti vozidel -dopravní sčítače vozidel -mobilní radar detektor vozidel -osvětlení přechodů pro chodce -zpomalovací semafor -kamerový systém pro měření úsekové rychlosti -dopravní zrcadla -bezdrátový rozhlas