Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Vodovody a kanalizace, úprava a rozvod vody. -revize a monitoring kanalizací -trasování kanalizací -čištění kanalizací a stok -čištění domácích kanalizací.

Výpočet tepelné ztráty budov. Energetický audit budov a výrobních provozů. Energeticko-ekonomická optimalizace projektu domu. Termovizní měření. Průkaz energetické náročnosti budovy: - energetické štítky.

Činnost: - akustika-stavební a prostorová - snižování hluku - občanské a průmyslové stavby - hlukové studie, posudky, rozbory - protihlukové systémy - projekty - stavby, interiéry. Dodávka, montáž: - akustické prvky a systémy. Konzultační středisko, konzultace: - akustika, hluk.

Prodej, servis: - váhy . Autorizované zastoupení firmy Sartorius AG. .

Výroba, instalace, opravy, servis, projekce: Technické zařízení budov: -topení, zdravotechnika, měření, regulace -solární systémy a tepelná čerpadla.

Nabízíme měření radonu na pozemcích pro stavební povolení či v budovách pro kolaudaci a rekonstrukci. Provádíme návrhy protiradonových opatření.Měření radonu provádíme v těchto lokalitách: Strakonice, Praha, Jižní Čechy, Střední Čechy, Západní Čechy, Východní Čechy. Termíny měření jsme schopni přizpůsobit individuálním potřebám zákazníka.

Služby: - výroba a prodej Deaktivátoru K - vyměření geopatogenních zón na pozemcích před zahájením stavebních prací - vyměření geopatogenních zón v bytech, v rodinných domcích, kancelářích - odrušení geopatogenních zón pomocí přístroje Deaktivátoru K - poradenská činnost.

Služby: -měření průtoků odpadních vod -úřední měření -monitoring průtoků a kvality odpadních, povrchových, dešťových a podzemních vod.

Údržba a opravy: - přístrojů a zařízení pro měření a regulaci - metrologie tlaku a teplot.

Komplexní služby v oblasti: -autorizované měření průtoků vod -monitorování kvality a kvantity vod -monitoring životního prostředí. Obchodní zastoupení - kvalitní přístrojová technika od renomovaných firem YSI incorporated, SOMMER, SONTEK. Technická a poradenská činnost, pořádání seminářů a konferencí pro odbornou veřejnost.

Kompletní dodávky měřící a regulační techniky. Teploměry: -topenářské -bimetalové -technické -kotlové a technické -tlakové -teploměrové jímky -indikátory teploty -teploměry dvojkovový princip Termostaty. Tepelné pojistky. Regulátory: -tlaku a podtlaku vlnovcové -tlaku membránové -diference tlaku ...

Firma se zabývá průmyslovou datovou komunikací. Vyrábí komunikační moduly a modemy pro průmyslové použití v aplikacích s dálkovou správou programovatelných automatů (PLC), měřicích zařízení a zabezpečovacích systémů. Komunikace může probíhat přes analogovou pevnou linku, GSM/GPRS/EDGE síť, ISDN linky, WLAN technologii, Ethernet a další používaná ...

Výroba, prodej: -technologické váhy: -dávkovací váhy přímozatížitelné -dávkovací váhy na mikrokomponenty přímozatížitelné -můstkové váhy -navažovací zařízení pro drobné dávky -váhy s dopravním pásem -příjmové váhy dávkovací -váhy pásové pro vážení za pohybu -vibrační podavač -pásový podavač -šnekový ...

Měření radonu: - stavební pozemky - objekty. Služby osobní dozimetrie - měření radioaktivity na pracovištích. Návrhy protiradonových opatření. Zpracování radonové diagnostiky.

Akreditovaná zkušební laboratoř č.1145 pro měření hluku. Služby: -měření akustických výkonů strojů a zařízení -hlukové studie a projekty (hluk z dopravy, průmyslových objektů, optimalizace akustických podmínek) -hodnocení pracovního prostředí- ekologie (výpočty předpokládaných hlukových situací, měření hluku, zpracování ...

Měření: - radonu, radon - protiradonová opatření. Stavební práce: - zateplení budov - sádrokartonářské práce.

Firma GWF je dceřiná společnost švýcarské firmy: GWF GAS- UND WASSERMESSERFABRIK AG LUZERN. VÝROBA, PRODEJ, OPRAVA, SERVIS: -radiální turbínové plynoměry GWF typ TRZ2/EQZ2 vhodné pro měření všech topných plynů jako zemní plyn, propan-butan, vzduch, dusík a další inertní plyny, po dohodě i pro měření speciálních ...

Elektroinstalace: - projekční činnost - domovní elektroinstalace - průmyslová elektroinstalace - veřejná osvětlení, nasvětlování budov - kabelová vedení v NN - kabelová vedení v VN - elektronické zabezpečení signalizace - měření a regulace. Prodej: - centrální vysávání Husky.

Dodávka, montáž, oprava, servis, údržba, poradenství: -tepelná zařízení: -kotelny plynové -výměníkové stanice -seřizování: -regulační prvky -měření, regulace: -vytápění -dodávky tepla -oprava, servis: -průtokové ohřívače ETA -revize: -tlakové nádoby.

Autorizované metrologické středisko. Prodej, ověřování a servis bytových vodoměrů. Přezkušování vodoměrů s vystavením protokolu. Měření spotřeby tepla v bytech (montáž měřidel, odečty a rozúčtování). Odečty vodoměrů s následným rozúčtováním na jednotlivé uživatele. Výkup použitých vyřazených vodoměrů. Repase vodoměrů výměnným ...

Oprava, servis: - váhy Servisní místo firmy SARTALEX

Služby: -zkoušky těsnosti -dodávky zařízení a přípravků pro zkoušení těsnosti -vakuová technika, vakuové sušení, vakuování.

Dodávky, prodej: - ofsetové s tiskové stroje - archové sítotiskové stroje - digitální tiskové stroje - měřicí a kalibrační přístroje - náhradní díly. Opravy, servis.

Pomocí termoměření je možné detekovat stavební a kontrukční vady. Termokamerou kontrolujeme obvodové zdi, střechu, okna a dveře. Jednotlivé ztráty se následně podepisují na celkovém úniku tepla a nutnosti vytápění objektu.