Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Výroba, prodej: -měřicí a regulační technika -snímače teploty -regulátory -jímky -převodníky a přizpůsobovací členy -snímače tlaku.

Měření: - hygiena práce: - prašnost - hluk - větrání - plynné škodliviny. Systému managementu jakosti. Zkušebnictví: - kamenivo - zemina - betony - asfalt.

Montáž, opravy, seřizování: -měřící a regulační přístroje -zařízení průmyslové automatizace. Záruční a pozáruční opravy: -přístroje firmy KOMEX-THERM.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.

Meření, regulace v průmyslových aplikacích. Domovní a průmyslové elektroinstalace. Výroba, revize: - rozvaděče.

Dodávky, velkoobchod: - monitorovací a řídicí systémy technologických procesů v oblasti chemického a důlního průmyslu, energetiky a teplárenství - průmyslová automatizace.

Měření a regulace v průmyslu. Vývoj a výroba elektroniky, montáž, oprava: - měřící a regulační technika. Poskytování: - software. Technická a inženýrská činnost se zaměřením na výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd. Kompletní řešení zpracovávání dat v průmyslových elektrických sítích - prostřednictvím MULTI CONTROL SYSTEM ...

Automatizované systémy řízení technologických procesů: -dispečinky rozvodných systémů -provozní informační systémy -integrace řídících systémů -telemetrie -centra řízení. Systémy řízení a sledování pro vodárenství, energetiku, plynárenství. SCADA.. PLC.

Montáž, údržba: -měřící a regulační technika -vytápění, klimatizace. Drobné opravy: -tepelné zařízení, výměníkové stanice.

Výroba přístrojů: - měřící - zkušební - navigační - optické - fotografické

Dodávka, montáž a regulace: - systémy měření.

AKREDITOVANÁ KALIBRAČNÍ LABORATOŘ. Měření: - optimální přesnost - garance kalibrovaného měřidla - maximálně rychle nasazené měřidlo do výroby - průkaz pro audit a certifikaci - výrazná ekonomická výhodnost spolupráce - protokol o kalibraci podle norem ISO.

Firma Kvinting Praha spol. s r.o. nabízí: - měření hlukových hladin, vibrací, vzduchovou neprůzvučností stavebních konstrukcí a kročejovou neprůzvučností - poradenská činnost v oblasti hluku a zpracováním akustických studií a protihlukových opatření jak v průmyslu, tak ve stavbách občanského vybavení - snižování hluku kotelen a výměníkových ...

Nabídka služeb pro oblast energetiky a vodního hospodářství a měření průtoků.

Provádíme servisní zajištění a kalibrace v akreditovaných zkušebnách měřicí a regulační techniky.

Montáž a servis: -měřící a regulační technika. Výroba: -NN rozvaděče. Výstavba investičních celků: -měření a regulace technologických celků -automatické systémy řízení -průmyslové a domovní elektroinstalace -systémy protipožární ochrany -elektrovýroba -automatizační technika -polní instrumentace -montáž a dodávka Moeller ...

Výroba: -podpůrné moduly pro rozšíření počtu vstupů a výstupů -volně programovatelné domovní automaty.

Měření a regulace plynných médií v oblasti: - plynárenství - chemického, automobilového, sklářského a hutního průmyslu.

Komplexní služby a engineering v ochraně ovzduší: -autorizované měření emisí, znečišťujících látek v energetice a průmyslu -ověřování, kontrola emisních systémů -obchod, prodej dodávka přístrojové techniky v oblasti měření emisí -emisní a tepelně technická měření kotlů a technologií -studie, posudky, poradenství, hodnocení ...

Provádění diagnostiky a vyhledávání poruch na energetických, telekomunikačních a vodárenských sítích.

Dodávky regulovaných a řízených soustav a zařízení pro racionální výrobu, rozvod a spotřebu tepla. Projekce: - topení - voda. Realizace, výroba: - topení - plyn - voda - zdravotechnika - včetně materiálu. Měření a regulace.

Dovoz, import, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: -alkohol tester -náhradní hygienické náustky -detekční trubičky, detekčních trubiček alkoholu -testy na drogy -testy ze slin.

Automatizace, regulace technologických procesů. Počítače: -SW, software výroba pro silniční váhy skládkové hospodářství řízené skládky -HW prodej a servis počítače TULIP. Kurzy, školení: -základy práce na počítači pro začátečníky -základní znalosti WINDOWS 95 a 98 -práce s Internetem a elektronickou poštou -informace a ...

Radon - provádíme stanovení radonového indexu pozemku - měření uvnitř objektů - radioaktivita stavebních materiálů - servis a poradenství.