Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Prodej techniky: - zabezpečovací - měřicí - komunikační.

Činnost: - slaboproudé a silnoproudé instalace - měření a regulace - integrace řízení technologií v budovách - energetické úspory - dobíjecí stanice pro elektromobily Služby: - správa budov - technické projekty - poradenství a analýza - technický dozor - energetický management.

Vývoj, výroba: -elektronické systémy. Výroba: -stroje a přístroje pro zemědělství: -přepravníky drůbeže -provozní elektronické váhy -přístroje pro měření a záznam klimatických veličin -pomůcky a přístroje pro chovatele -software pro zemědělství.

Maloobchod, prodej: - měřicí technika pro telekomunikace a radiotelekomunikace.

Stavební akustika. Stavební a prostorová akustika. Měření hluku a akustiky. Protihlukové a akustické úpravy. Monitorování dopravního hluku, zpracování hlukových map. Montáže: - rezonanční obklady. Dodávka, výroba, montáž: - protihlukové dveře, vrata, okna, silniční bariéry, akustické panely a zástěny.

Vývoj, výroba a prodej prostředků pro ochranu před bojovými chemickými látkami - osobní detektory ve formě trubiček, proužků, papírků, detekční soupravy, dekontaminační směsi a roztoky. Výzkum a vývoj v dané oblasti na zakázku.

Měřící a regulační technicka, měření hladin, zastoupení firmy KSR Kuebler, inženýrské služby a poradenské služby Měřicí a regulační technika pro průmysl: -měřicí přístroje pro měření: hladiny, průtoku, tlaku, teploty, pro provádění analýz, včetně záznamu naměřených hodnot a měřicích systémů. Zpracování návrhů řešení. ...

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Práce: - instalatérské, - topenářské, - rekonstrukce koupelen - provozování vodovodu a kanalizace - výměny bytových vodoměrů s odečtem.

Výroba rozváděčů. Řídící systémy. Měření a regulace. Přenos a zobrazování dat.

Studie, projekty, dodávky na klíč, realizace, montáž, uvedení do provozu, zaškolení, servis: -měřící a regulační technika tepelných zdrojů -racionalizace spotřeby tepelné energie -výstavba kotelny, předávací a výměníkové stanice, klimatizační jednotky.

Dodavatel zařízení pro průmyslové tepelné procesy: - měřicí a regulační technika - polovodičové výkonové spínače - tyristorové spínací a regulační jednotky - topná tělesa - snímače teploty - magnetické snímače polohy, hladiny Provozovna: Hegerova 170 572 01 Polička - Horní Předměstí

Opravy a montáže vah. Prodej, opravy, servis: -váhy.

Výroba, prodej: -měřicí přístroje pro kontrolu kvality barevnosti ve všech oblastech průmyslu spektrofotometry, denzitometry, recepturovací software, systémy barevného managementu pro kalibraci a vytváření ICC profilů monitorů a výstupních zařízení.

Zřizování a provoz všech druhů střelnic. Znalecké posudky, provozní řády, projekty, akustická měření.

Maloobchod, prodej: - termostaty.

Montáž: -měřící technika -regulační technika.

Prodej měřicí a kalibrační techniky, měřicí technika pro měření elektrických veličin, teploty, tlaku a krouticího momentu. Optické lavice a komponenty. Mezi nabízené produkty patří: - odporové normály - odporové dekády - odporové teploměry - termočlánky - elektronické teploměry - etalonové teploměry - kalibrační lázně - kalibrační ...

Přístroje a služby pro přesné měření rozměrů součástí: -automatické měřící stroje MicroVu -komplexní řešení sběru naměřených dat do SPC* -přenosný měřicí systém METRONOR -digitální profilprojektor.

Montáž, opravy: -měřící a regulační technika.

Prodej, kalibrace, montáže a servis: - veškeré tlakové techniky - měřící techniky - regulační techniky. Provozovna: Poděbradská 12 289 12 Sadská

Dovoz, prodej a servis detektorů kovu White''s Electronics. Hobby detektory pro začínající hledače i sofistikované detekční přístroje pro profesinální použití. Výhradní zastoupení pro ČR.

Práce: - zateplení - izolace ISOCELL - měření vzduchotěsnosti termovizí.

Služby: -měření, testování, analýzy světelných, elektrických veličin -počítačové zpracování dat -poskytování software -vývoj, výzkum elektronických obvodů. Poradenská, konzultační činnost.