Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Již od svého vzniku naše společnost zajišťuje pro defektoskopické firmy a útvary kontrol ve výrobních firmách široký sortiment přístrojů, zařízení a spotřebního materiálu. V naší nabídce naleznete tvrdoměry, sondy, endoskopy, fibroskopy, RTG přístroje a kabiny. Dodáme vám to nejlepší řeší, které vám bude dlouho a dobře sloužit.
PAPco, s.r.o. - nedestruktivní testování
Prodej, kalibrace, montáže a servis: - veškeré tlakové techniky - měřící techniky - regulační techniky. Provozovna: Poděbradská 12 289 12 Sadská

Dovoz, prodej a servis detektorů kovu White''s Electronics. Hobby detektory pro začínající hledače i sofistikované detekční přístroje pro profesinální použití. Výhradní zastoupení pro ČR.

Práce: - zateplení - izolace ISOCELL - měření vzduchotěsnosti termovizí.

Služby: -měření, testování, analýzy světelných, elektrických veličin -počítačové zpracování dat -poskytování software -vývoj, výzkum elektronických obvodů. Poradenská, konzultační činnost.

Měření radonu a radonový průzkum: -profesionální služby v oblasti radonového měření na území Jihočeského kraje, zejména Českých Budějovic, ale i celé ČR. Díky dvacetileté praxi zajistíme kvalitní radonový průzkum na Vašem pozemku i měření radonu ve Vašem domě i jiných objektech.

telemechaniky pro dálkové ovládání - GPRS/ETH, monitorovací systémy transformátorů, měření práce a bilanční systémy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - průmyslové akumulátory a baterie pro přístroje, telefony, počítače, záložní zdroje UPS, pro modeláře - nabíječe, nabíjecí technika, nabíječky, zdroje pro elektrotechniku - teplotní čidla Smartec - příslušenství - paměťové karty-PC Card, PC MCIA - zabezpečovací, regulační, protipožární technika. Zakázková ...

Práce, služby: -elektroinstalace Montáž: -měřící a regulační technika

Výroba a montáž: - měřící přístroje a systémy.

Hlavní činností je prodej ručních vlhkoměrů na měření vlhkosti dřeva, vlhkosti papíru a vlhkosti stavebních materiálů. Jde o vlhkoměry značkyAB Brookhuis od holandské firmy Brookhuis Micro-Electronics BV, mezi jejíž další produkty patří i průběžné vlhkoměry dřeva FMI a ruční třídič stavebního dřeva podle pevnosti dřeva do příslušných tříd podle ...

Velkoobchod, prodej, zastoupení: -měřicí technika -měření výšky hladiny -měření hmotnostního průtoku -měření vlhkosti plynů -měření rosného bodu -měření koncentrace CO2 -měření rozdílového tlaku -měření meteorologických veličin -kalibrační technika -bezpečností řídící systémy -ventily, fitinky, rychlospojky -přístroje do ...

Vývoj, konstrukce, výroba a instalace: - měřicí a kontrolní techniky pro výrobní kontrolu sériově vyráběných součástí. Naše produkty: - měřící stanice - sledovací měřidla - kontrolní přípravky.

Nabízíme: - navijáky pro zatahování kabelů - zafukovací stroje optických kabelů - kabelové válečky a punčochy - laminátová pera. Dodáváme zařízení pro pokládku zemních kabelů, závěsných kabelů a AlFe lan do 22 kV.

Výroba, prodej: - měřící a regulační technika.

Vývoj, výroba, distribuce, prodej: - elektronické přístroje pro diagnostiku motorových vozidel - průmyslové elektroniky - měřící přístroje - přístroje pro internetovou telekomunikaci, GSM a GPRS přístroje, obchodní služby.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej meteorologických stanic.

Měření a regulace v oblasi teplárenství. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Projektování: -elektrická zařízení.

Velkoobchod, dodávka, montáž, servis, ověřování, revize: - vodoměry - měřiče tepla Velkoobchod, dodávka, montáž, servis: - topenářská technika: -- plynové kotle -- plynové a elektrické ohřívače vody -- zásobníky s nepřímým ohřevem -- ekvitermní a pokojové regulátory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla, jističe, modulové skříně a rozvaděče -nářadí a měřící přístroje.

Společnost MRU s.r.o. působí na našem trhu jako výhradní zastoupení výrobce špičkových přístrojů pro měření emisí, německé firmy MRU GmbH. Nabízíme přenosné i stacionární analyzátory spalin a další měřící přístroje pro použití v plynárenství a energetice a zajišťujeme jejich záruční i pozáruční servis. MRU s.r.o. je také autorizovanou měřicí ...

Služby: - akreditované měření azbestu a jiných anorganických látek ve vzduchu a materiálech, - zpracovávání průzkumů na výskyt materiálů s obsahem azbestu, včetně vyhodnocení rizik a návrhů postupu sanace, - zajištění monitoringu sanačních prací.

- Optické kabely a vlákna - Vazební články a rozbočovače - Kabelové spojky - Optické přepínače - Optické konektory a adaptory - Optické převodníky rozhraní - Optické rozváděče - Optické multiplexery - Pigtaily a patchcordy

Montáž, oprava, projekce: - měřící a regulační technika. Rozvádění řídících systémů v kotelnách a výměníkových stanicích. Elektroinstalace všeho druhu.