Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Výroba: měřící zařízení pro měření výkonu spalovacího motoru

Měřicí a regulační technika.servis plynových a olejových kotlů a hořáků, elektroinstalace.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - elektronické váhy - váhové systémy.

Výroba, maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektronika -konstrukce -software -elektronická zařízení, stroje pro slévárenství -měření a regulace fyzikálních veličin mechanickou a elektronickou cestou.

Kompletní dodávky: -elektrozařízení -elektročástí zařízení staveb, sloužící k různým účelům (výrobní haly, sklady, obchody, kanceláře, nemocnice, byty, rodinné domy, venkovní osvětlení). Montáž: -světelný a motorový prachotěsný přípojnicový rozvod v provedení hliník anebo měď do různého prostředí. Komplexní dodávky: ...

Vývoj: - meteorologické a klimatické měřící systémy. Konzultace a implementace LIMS systémů.

Výroba: -měřící technika -Potravinářský průtokoměr -měření spotřeby tepla.

Prodej, servis, kalibrace, cejchování: - váhy a vážicí systémy.

Geologická kancelář - inženýrská geologie - měření radonu - hydrogeologie a pedologie

Výroba silničních, průmyslových vah, modernizace, programové vybavení na PC. Výroba vah: - silniční - průmyslové. SILNIČNÍ VÁHY. Nabízíme kompletní dodávky elektronických silničních vah délky 9 - 20 m, váživost 30 - 80 t. Rozsah dodávky váhy: - projekt uložení váhy na místě určení - výkopové a stavební práce - dodávka a montáž ...

Opravy: - elektrické měřící a regulační zařízení.

Oprava, montáž: -váhy, -závaží.

Prodej, opravy a montáže: -váhy -měřídla.

Oprava, montáž, poradenství: -měřící a vážící zařízení.

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Diagnostika, termovize, termografie, měření teplot, termokamery, měření vypínačů, ochran, transformátorů, měničů, baterií, dálkoměry, měření intenzity el.a magnet. pole, přístroje na zobrazování korony, monitoring transformátorů.

Vývoj, výroba: -měřicí a regulační technika -optické přístroje a čočky -foto-kino.

Váhy pro: -čelní nakladače -pásové dopravníky -bagry -autojeřáby -kontejnery odstavné -sběrací vozy -abroll kontejnery -dampry -vysokozdvižné vozíky.

Prodej, servis: -laboratorní váhy -kapesní váhy -analytické váhy -mechanické váhy -závěsné váhy -průmyslové váhy -jeřábové váhy -etiketovací kleště.

Dopravní inženýrství: -dopravní řešení územních plánů -studie silnic, městské komunikace -simulační modely -posuzování problémů (hluk, exhalace, vibrace).

Velkoobchod, prodej: -obráběcí nástroje -nářadí, měřidla -brusivo.

Prodej: -registrační a restaurační pokladny OPTIMA, SANYO, SAMSUNG, FUJITSU -výpočetní technika -měřící technika -kancelářská technika. Dodávka, montáž: -telefonní ústředny, GSM brány, faxy.

Prodej: -měřící přístroje -technické normy -odborná literatura. Oprava, servis, kalibrace: -měřící přístroje. Služby: -školení, vyhl. č 50/75 sb -poradenství v oboru elektro