Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Práce: -elektroinstalační. Montáže, údržba, opravy: -elektrická zařízení. Prodej: -měřící a regulační technika. Firma pracuje pouze pro firmu DEZA, a.s. v Otrokovicích.

Montáž, instalace: - ventily, měřiče tepla.

Měření radonu: -v půdě pro stavební účely -ve stávajících objektech -radonová diagnostika objektů.

Internetový obchod, prodej: - preventivní přípravek proti kocovině - alkohol test.

Projekce, inženýring, dodavatel: -regulace vytápění a klimatizace -řízení technologických a chemických procesů -software pro měření a regulace tepla.

Výroba: - měřící a regulační technika.

Velkoobchod: -elektrospotřebiče -zkoušečky, pájky, měřáky, autoantény, měřáky, monitorovací techniky, anténní technika, koaxiální kabely, elektroinstalační materiál.

Velkoobchod, prodej: -měřící přístroje - značky SOMET, KINEX, MITUTOYO, RICHTER -měřidla mechanická a digitální: -posuvné měřidla, mikrometry, výškoměry, hloubkoměry, číselníkové úchylkoměry, úhloměry, dutinoměry, základní měrky, pasametry, úhelníky, kružidla, metry a pásma, pravítka, měřítka, magnetické stojánky, ...

Ozvučení a osvětlení kulturních akcí, DJ a laserová show, video DJ. Variabilita a solidnost, profesionální přístup a vždy něco navíc. S náma se neztratíte.

Geodetické služby: - inženýrská geodezie: - vytyčování staveb, inženýrských sítí - zaměřování staveb, inženýrských sítí - podklady pro projekty. Prodej: - měřicí přístroje.

Služby: -energetické audity -tepelně technické průzkumy a měření stavebních objektů, včetně termografie -tepelně technické posudky, výpočty a expertízy -návrhy energetických úprav a zpracování projektové dokumentace -zateplování stavebních objektů -inženýrská činnost ve stavebnictví -posuzování správné realizace zateplení ...

Laboratoř klinické biochemie a hematologie. - stanovení základních biochemických parametrů - hematologická a koagulační vyšetření - imunoanalytická vyšetření - vyšetření moče a močového sedimentu - biochemická vyšetření kostního metabolismu - screening vrozených vývojových vad - funkční testy - především vyšetření glukózové tolerance

Oprava, servis, údržba: - měřící technika - regulační technika - plynové kotle.

OPRAVY, MONTÁŽ A SERVIS: - váhy PROVÁDÍ: - kalibrace vah - vystavení kalibračních listů - příprava vah na audit - modernizace vah - ověření (cejchování) vah - vystavení potvrzení o ověření - poradenství a konzultace v oboru - záruční i pozáruční servis - kompletní dodávky na klíč - outsourcing - komplexní péče o měřidla ...

Výroba a prodej věcných prostředků pro hasiče a záchranáře.

Likvidace odpadů. Měření znečištění prostředí. Zasypávání důlních jam.

AKREDITOVANÁ KALIBRAČNÍ LABORATOŘ. Veškerou nabídku služeb poskytujeme na základě OSVĚDČENÍ O AKREDITACI a posouzení splnění nových akreditačních kritérií podle ČSN EN/IEC 17025. Z rozsahu naší nabídky: - komplexní kalibrační služby - měření délky - prodej kalibrovaných měřidel - metrologie - akreditace - poradenská a konzultační ...

Montáž a dodavatelské práce: -měření a regulace pro kotelny, výměníkové stanice, rozvody tepla, chemický a potravinářský průmysl, vodárenství, zemědělství -automatizovaný systém TOSHIBA: -regulační systémy.

Společnost Actaris je vedoucí společností na světovém trhu multienergetických měření, zaměstnává 8000 pracovníků a má zastoupení ve více jak 30 zemích. Jejím základním cílem ve všech segmentech měření – tj. elektrické energie, plynu, vody a tepla – je tvorba pokrokových řešení na bázi využití vlastních měřidel s vysokou technologickou ...

Služby: -termovize -kontrola teploty rozvaděčů a elektrických systémů -prověřování kvality proudových spojů na všech napěťových hladinách -zjišťování, zda nedochází k přehřívání částí pod napětím vlivem přechodového odporu nebo proudového přetížení -kontrola transformoven (vinutí transformátoru, vypínače, odpojovače, přípojnice, spojovací ...

Zavádění aplikace Inteligentní dům: -aplikace, které s pomocí počítače a programového vybavení, dokáží řídit požadované činnosti v domě z jednoho centra.

Geodetické práce. Geometrické plány. Vytyčování hranic pozemků. Digitalizace map*. Měření polohopisu a výškopisu. Práce se systémem GPS*. Prodej: -geodetické přístroje -měřící pásma a vodováhy -totální stanice -nivelační přístroje -dálkoměry -laserové přístroje -kompletní příslušenství. Servis přístrojů SOKKIA a ZEISS.

Prodej a servis ultrazvukových přístrojů, tloušťkoměrů, defektoskopů, kontrolních systémů.